Jump to content
FAS Goran

VlasnikRuzneZabe

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About VlasnikRuzneZabe

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday February 4

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Volim sve što vole mladi ..

Previous Fields

  • Garage
    fiat multipla 1.6 bipower, kia picanto 1.0

Recent Profile Visitors

1080 profile views
  1. Zamenjen senzor .... drugi auto. Urađen i veliki servis i auto testiran, kondenz nestao. tako da definitivno je kondenz usled toga što je auto stajao dugo .... Hvala svima
  2. Poštovani, fiat multipla 1.6 bipower 2001.godište, 76 kw. Homokinetički zglob (do točka) da li imate i koja je cena, proizvođač ? kao i cena zadnjih doboša i paknova ?
  3. Kad namotam u levu stranu čuje se onaj famouzni krc krc zvuk kad je zglob otišao. Gledajući cene za sad nađoh ovo u ponudi. Pa me zanimaju neka vaša iskustva sa promenom ovih delova i ukoliko neko ima informaciju gde se prodaju (gkn, spidan ili skf ) rad sam da čujem. : Euro 07 - itn - 2270 din Euro auto - gsp - 2340 din gazela - meyle - 3400 din gazela - lpr - 4200 autoricambi - zeta ere -4300 ap sport - meteli - 4526 din
  4. Ima li neko iskustva sa international kvačilima ? sad gledam oglase i nađem kvačilo za fiat multiplu 1.6 7500 din kod njih. Radnja auto nova.
  5. Ma zvao sam euro 007 nude samo neku kinezaru ITN ... iskreno to bih izbegao ... (viđenja sam da im i igračke koje dolaze za naše tržište nisu dobre a kamoli tako nešto) ... Hvala Martini i ja tako nešto mislim al reko da vidim i vaša mišljenja vezano za iste ..
  6. Ovih dana treba da radim veliki servis za moju fiat multiplu, pumpa za vodu mi je svakako pod brojem jedan jer je stara propišala ( tu mi je i gubio tečnost) e sad gledam cene i baš sam u dilemi koju da uzmem. Pa sam rad čuti i neka iskustva vezano za iste. A cene su ove : kwp (polu pumpa) 3900 dinara - kupujemprodajem sajt meteli - 4500 ap sport čini mi se valeo - 4600 kupujem prodajem ruville - 4600 kupujem prodajem valeo - 5100 (kit komerc) saleri - 5300 (euro auto) skf - 5500 kupujem prodajem valeo - 5700 gazela komerc skf -6300 euro auto. Za meteli već sam čuo da ima ljudi koji se žale da ubrzo posle ugradnje ili prozviždi ili da remenica baca. Koja su vaša iskutva ?
  7. Da to sam i zaboravio .. 2001 godiste (ja ne nađoh opciju koji je mesec u pitanju).. Ima 3 pk kaiša to znam jer sam ih juče skinuo a oznake se ne vide... u kranjem slučaju mogu ih i poneti do radnje jer su skinuti.
  8. Pozdrav za Euro Auto, Zanima me cena velikog servisa za fiat multiplu bipower 1.6 16v (naravno sa pk kaiševima i rolerima), motor 1596ccm 76 kw i oznaka motora 182b6000 eto malo da olakšamo , cena pumpe za vodu, amortizera. Kao i koji proizvođači su u pitanju. Unapred zahvalan.
  9. Hoću pokušaću sa zamenom istog al imam još jedan problem koji i ne napisah... naime isto tako mi svuče vodu iz hladnjaka ... to sve u paketu. E sad ne pokazuje znakove da je otišao dihtung glave... Znači lepo radi, pali ne radi kao traktor kao što obično biva kad ode dihtung, niti izbacuje vodu na čep za vodu, creva nisu naduvana itd ... Gledam hladnjak deluje mi da ne curi al mi je definitivno enigma gde ode toliko vode ?! ... A poteraću ga i na dijagnostiku ovih dana definitivno.
  10. KAKVE SU TI MISLI, TAKAV TI JE ŽIVOT ...

  11. Naime od skoro sam vlasnik bipower multiple sa koje su skinute boce radi atesta. Do juče je auto radio ok. Juče ga upalim dođe do 3 crte i ugasi se, neće da se upali dok se maltene ne ohladi. Prvo me zezala struja pa nije bobina davala struju na svećice, zamenio je uzeo novu a onda ovo ? ima li neko predstavu šta može biti ? takođe od skoro mi izbacuje greške (abs fault, ebd fault i ctrl engine) neko neku sugestiju ?
  12. Pozdrav svima, Ja sam Milan iz Beograda (naselje Kotež) i vlasnik sam fiat multiple bipower 1.6 16v, 2001.godište.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...