Jump to content
FAS Goran

damjanko

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About damjanko

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/30/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zemun

Previous Fields

  • Garage
    kappa 2.4 20v
  1. @mikisxy Pozdrav za Tim servis, Nikad nisam ogorcen kad mi neki servis kaze ne ne radimo lancie ili kappe to je nesto najpostenije sto se moze reci. Tacno je da je kappi napravljeno jako malo i da se delovi za nju tesko pronalaze ali ne treba bas toliko specijalnih alata ipak je to samo auto, ustvari ladja. Hocu da istaknem da mastori biraju posao (evo nek Goran napise zasto ne radi lancie sad kad je na Altini, a u zemunu ih je radio) a Lanciu izgleda bas izbegavaju tako da je jako tesko naci bilo kakav servis a kamoli za preporuku. U Tim servisu nisam nikad bio (jer ne rade kappu) tako da ne bude zabune nemam lose misljenje o servisu (sudeci po postovima servis je u vrhu po preporukama forumasa sto pozdravljam) ali ni preporuku za kappu.
  2. Evo ukratko Lakiju da obrazlozim da ne bude da pljujem po Radovicu neosnovano, dakle kod doticnog servis menjaca izadje oko 1000e i kada mu platite (ja nisam tezak na lovi samo ne volim prevarante) isti taj menjac se ponovo pokvari posle 20 dana. Naravno viljuska biraca koja je bila problem je samo zavarena (inace se ona mora menjati bas jer to peckanje ne drzi) inace u delti kosta 250e nova, i onda Vam taj gazda kaze kako garancija koju je usmeno dao ne vazi jer lose saltate! Na kraju sam morao da kupim polovan menjac i zamenim ceo (da ne pominjem da je ulje iz menjaca posle popravke lilo (zategnucemo ne brinite)) i da sam se pokajao cim sam ga video ali zurio sam trebala su mi kola sto pre i dosao sam slepom. Pa eto ako zelite da ustedite uvek je bolje dati 2000din slep sluzbi i oterati auto negde drugde. Naravno sve ovo bi se u nekoj Drzavi resavalo tuzbom ili inspekcijom, naravno racun i sl. se ne dobija ali ja najvise krivim sebe sto sam tamo otisao, nece se ponoviti. Ne znam da li ce ovaj tekst nekome pomoci ali meni je malo lakse. @neshaoct Svako moze da izmisli pricu kakvu god hoce i da obrazlaze i pozitivno i negativno ali to i dalje nije relevantno ili sigurno istinito. Stvar je u tome da niko nema interesa da piskara po forumima bilo sta samo da bi nekog neosnovano optuzivao vec da svoja iskustva podeli sa drugima a svako sam nek odluci u koju pricu ce poverovati a u koju ne. Ja cu naci vremena da napisem nesto iz 20 god iskustva povlacenja po majstorima za fiate (kec, Thema 2.0 i sada Kappa 2.4) pa nek forumasi sami ocene strucnost raznih majstora (da ne bude Damjanku nad*kanku svi ne valjaju) a ja i dalje mislim da ako zelis da bude uradjeno kako valja moras to da uradis sam.
  3. Ovo se odnosi na ozbiljnije modele konkretno Kappa 2.4 koje sam ponosni vlasnik Imam loše mišljenje o servisima Goran, Marea-Beli, Ninic, Bogunovic Ljudi koji nece da otmu pare (Danko iza Kilera u Zemunu) nece da rade jer su matori i mrzi ih... Covek mora da kupi stubnu dizalicu 1000e polovna i sam brate da radi. Moj predlog. Ili da ide u NS ili Deltu obe opcije su skuplje da odrzava kola Vlasnici puntica imaju taj Tim servis i slicne koji takodje NE preporucujem Ovo je VAZNO nikad nikad nikad ne vozite kola u servis Radovic u Zemunu Banatska 66, doduse oni se i ne pominju na forumu jer i nisu specijalizovani za Fiata vec ko zna za sta amortizere i sl ali gazda je takav prevarant kakvog nikad nisam video (a video sam razne) Pisem ovo najiskrenije i iz licnog iskustva a ko ne veruje nek ode tamo pa ce videti lopurdu kojem oci i faca govore kakvo je govno. Ne nasedajte na reklame i lepo uradjene sajtove gledajte gazdu u oci i ne zalecite se. Pozdrav od iskusnog Lanciste

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...