Jump to content
FAS Goran

punto_maffia

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

About punto_maffia

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 07/26/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Negde iza Duge...
  • Interests
    Punto i sve oko njega, ribe, i jos puno stvari...

Recent Profile Visitors

2427 profile views
  1. slicke ili pecurke? pitanje je sad!
  2. atest je keva, u tom slucaju panduri ga sishu. Doduse ja nemam plin na puntu, ali imam na kadetu (bez atesta) ali prolazi prica kao Ugradio sam pre par dana (zakonska je obaveza da ko ugradi plin mora u roku od 8 dana da ga atestira). Inace drugar je zeleo da ustedi na plinu, sto je idiotski, pa je stavio neku bocu sto vise lici na bojler??? Auto mu je eksplodirao pre par dana, zbog kvara na elektroinstalacijama. Boca je pukla tako strucno da su ostale samo one bocne strane od boce. Onaj stub na koji je zasrafljen poklopac gepeka izgleda sada kao krov od kuce... Iskrivila ga detonacija. Probajte da zamislite kako to izgleda. Dakle TNT ili TNG zavisi samo od svesti vozaca koji vozi na plin.
  3. pa to su uglavnom vikend vozaci i vozacice, pa kad krenu da voze, kao da su sami sami. Znate ono : Cale daj kola idem na zurku. Cale daje kljuceve i onda krece ludilo. Pale se svetla, ali sva moguca znaci Oborena, duga, maglenke ko ih ima i prednje i zadnje. Da znaju gde su i sva cetiri migavca bi upalili. Onda krece lozenje, kao brza voznja neka suluda preticanja, secenja ali ne bahata nego glupa i nesigurna. Neaktivni vozaci, neka neaktivni i ostanu, ako imaju nameru da voze kola samo na svadbe, sahrane i zurke.
  4. Xexe ja dolazim sluzbenom KIJOM
  5. red bi bio da se konacno upoznamo licno, pa se pojavljujem kod intera u dogovoreno vreme dogovorenog dana, pa gde se ide da se ide. Ako smem da iznesem misljenje, jer ranije nisam ucestvovao u bitnijim diskusijama, ove price oko glasanja malo dave. Ne zelim da delujem na svoju ruku ali eto... Znaci treba preci sa reci na dela, dvomesecna prica o bilo kojoj akciji ne vodi nigde. Ne zamerite na komentarima...
  6. a ako bi to radio (zagrevanje fara) industrijskim fenom? Mozda je to bolja varijanta? Sve u svemu nemam bar jedan far da probam, a probao bih rado. @MilanLaki brate gde ima to da se pazari?
  7. E evo legao je polen filter, filter za vazduh i parfem za klimu Motip. Znaci ne verujem sta je ispalo iz polen filtera, sto budji sto kojekakvog smrada. Ja izvaljujem smrdi nesto kao kontejner u kolima i pored bezbroj mirisa, kad ono polen filter Hteo bih da pohvalim, ako smem, momke iz AP Sporta i do 00 cene! Dakle filter za vazduh, polen filter i taj sprej parfem sta vec, sve zajedno 1680 kinti! Pitam lika : bato da se nisi malo za.ebo? Kaze NE. Odusevio sam se. Inace prvi put menjam na Puntu polen filter i stavljam taj miris. Miris funkcionise sasvim OK, nista napadno...
  8. punto_maffia

    Hotel 626

    probao sinoc dobar je trip... nije toliko frka ali nije bas ni za slabo srce...
  9. punto_maffia

    skuter

    Xexe pa da je R1, pa i ajde... Al zainaticu se i za nju samo polako
  10. punto_maffia

    skuter

    E dobio sam jos jednog clana porodice, pa da se pohvalim Nije FIAT nije ni LANCIA vec Baotian Kinez. Spor, ali za do radnje po pivo je dobar. Nisam znao gde da smestim temu pa evo je ovde.
  11. @ uros, pazi se cuo sam da kad zabodu poklopac rezervoara posle par dana dolaze po auto! Prave kljuc na osnovu te brave, i onda dekoder cap cap, i auto je cao... Inace na kadett-u su mi dva puta obijali vrata, ispred firme (eh taj NBG) i oba puta razlicita vrata. Imaju neku pajsersku foru, da necim udare u bravu i brava upadne u vrata, te povuce lim ka unutrasnjoj strani. Nisu nista nasli jer vadim plocicu i stavljam je u ormaric u firmi gde je bezbedna... Ipak, u kolima ostave haos i moram da menjam bravu komplet i ispravljam lim na vratima. Stoka mi napravila vise stete nego koristi. A i tuzno je to kad mi zabode plejer i proda ga za kvoter dopa, a mene s.ebe na neko vreme.
  12. ja sam za akcijajte se da ne prodje leto. Polo majca sa amblemom vezenim, u levom uglu, blizu srca... Abarth ili FLCS? Meni je licno svejedno, al da se to organizuje?
  13. X- Dream keva!!! Nisam znao da na 4-umu imamo trancepsihodelichare... Evo ja cu da postavim blazu varijantu : Ima josh na tube-u, pa ko voli... Postavljanje YouTube klipova, kako uraditi ?
  14. punto_maffia

    1.Maj

    AVALA vec razradjen shtek, i to uskoro palimo. Bice dva Punta, Yugo i Opel... Cudne li druzine
  15. e jugic je uvek bio zanimljiv projekat za budziti, bravo za jugeta stvarno je lepo uradjen! one ATS Classic sam ja trazio davno davno, za kadetta josh. tad ih nije bilo cak ni u rasparenoj varijanti. Ma jugic bombona!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...