Jump to content
FAS Goran

j0nY

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About j0nY

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nis

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.6 16v
  1. Rasklopio sam menjac u delove jer nije upadao lepo u drugu brzinu. Inace se pojela viljuska za prvu i drugu brzinu koju sam zamenio. Kada sam izvadio na stolu snopove brzina i viljuske u jednom od kanala gde leze poluge tih viljuski sam uocio metalnu kuglicu, skoro u obliku zrna pasulja. Nisam vratio tu kuglicu jer nisam znao gde stoji, da ne bih napravio vecu stetu ostalo je tako. Sada ne mogu da ubacim u rikverc, kao da se birac brzine u menjacu negde glavi, zateze negde i bukvalno pri potezanju rucice menjaca da ubacim u rikverc cujem udarac metal o metal. Moze li neko da mi objasni gde stoji ta kuglica (pasulj/pasuljce kako ga zovu)? Hvala unapred
  2. Resio sam problem sa brisacima. Problem je u kontaktima samog motora brisaca. Nije potrebno kupiti drugi motor, prosto treba samo malo ocistiti plocu. Mislim da duzi nosac kod svih ide ispred suvozaca. Prisloni nocas ispred suvozaca i vidi jel ti metlica dolazi do kraja soferke. Imas samo 2 nosaca metlice ne mozes da pogresis, jer ce preklopiti jedna drugu ukoliko pogresno namestis..
  3. Fiat Bravo '96 Radio Casette Grundig AD182H with CD Changer Control Resen problem za povezivanje Aux-a. Trazio sam malo po netu i naleteo na rusa koji je dosao do resenja. Evo stranica sa koje sam pratio postupak i resio sebi problem sa ulazom. http://www.drive2.ru/l/288230376151720512/ Nadam se da sam pomogao. Ukoliko neko ne moze da se snadje pomocicu..
  4. H1 su stavljene. Tako je od kako sam uzeo auto. Naime skoro sam uzeo auto, a svetla su mi veoma bitna stavka trenutno. Sociva su dobra, kraca su doduse malo slabija sto se i ocekivalo s obzirom na starost automobila, ali je daleko od ocekivanog da mi duga tako osvetljavaju put.
  5. Nije mi strano stelovanje farova s obzirom da radim u ovlascenom servisu drugog brenda.. Problem je sto se stelovanje odrazava i na oboreno i dugo svetlo, sociva su izjedna. Vrteo steler za horizontalu ili vertikalu rezultat je isti, dugo osvetljava nize od oborenog svetla.
  6. Imam Bravo 1996god i problem u stelovanju farova. Imam mogucnost stelovanja farova iz kabine (gore-dole), ali nemam motorcice (poskidani). Problem je sledeci: duga svetla mi biju ispod oborenih. Svetle bukvalno ispred branika. Pokusavao sam da resim problem, sijalice su lepo namestene u fasonu, ne mrdaju, nivelacijom ne resavam problem. Jedino sto nisam pokusao je da okrenem fasone koji su usrafljeni na socivu. Ima li ko ideju pre nego ostetim sociva?
  7. Brisace ne napinjes srafcigerom, polomices nesto, niti udaras po osovini, ostetices navoj. Najbezbolnije, lagano pritiskas nosac brisaca, klackas ga dok se ne odlepi od osovine.. Ili odvijes skoro do kraja maticu sa osovine i uhvatis papagajkama maticu i nosac, stisnes klesta i to je to. Sto se tice periodicnog brisanja jel resio neko problem?? Nemoguce je da nas 10 imamo taj problem i jos niko nije otkrio uzrok, a nemoguce je da jednom bude ablender, drugom relej trecem motorcic.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...