Jump to content
FAS Goran

Punto090

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Trakice sam ja primetio unutra, kada sam gurnuo karticu da vidim sta je problem.. Malo sam petljao po netu kako se otvara, i koliko sam skontao ubacim neka dva srafcigera u one rupice sa strane, pa polako cimnem sa jedne strane pa sa druge.. Nema odvrtanja samo blagi cim. Nadam se da je tako jednostavno
  2. Imam isti ovakav blaupunkt cd radio u puntu, i od kupovine kola nikad nisam u njega CD ubacio. Pre neki dan sam hteo i nisam uopste mogao da ubacim cd, bukvalno kao da ima neke dve bele trakice koje ne daju. Jel to pri ugradnji nije uklonjena neka blokada ili imam neki felericni plejer ako neko zna.. ?
  3. Ja poliram moje bukvalno na 6 meseci, jel postoji neki far da nema tih problema ? Navodno sa ksenonskim tih problema nema, ali bas sam pricao sa covekom sa tehnickog, kaze da uskoro to nece biti dozvoljeno ?!
  4. Malo cu da upadnem u temu, nadam se da je ok. Kako ide zamena nosaca motora, video sam da je u AP sportu ima da se uzme za 2000, ali me interesuje koliki je to posao kod majstora? Dosta mi igra nosac, pa moram da menjam. http://www.ap-sport.rs/prodavnica/images/watermarked/detailed/3/tmp_YVPTgO.jpg Jel to to ?
  5. Ima da se nadje na Tosinom bunaru i Sachs za oko 9000(pre nekih 3-4 meseca), VS Group mislim da se zovu.
  6. Meni nigde ne vuce struju, pa u uslovima koje si opisao nece da upali. Cim je hladno, oko nule, sve preko dva tri dana ne koriscenja i cao.
  7. Jel moze ovaj problem da uzrokuje samo cilindar kvacila i eventualno zamena ulja u kocnicama ?
  8. Kod mene je onaj zvuk kada kvacilo cvili i kada pritiskam, i kada pustam. Majstor kaze da je problem u tom nekom plasticnom prstenu koji se nalazi kod papucice, on se ugreje i lepi. Desilo mi se da se kvacilo ne odvaja uopste.
  9. Sachs set za 8800, jel to nije neka losa verzija ? Iskidah se trazeci, svi tvrde da je sve ful a cene se razlikuju od 2000-5000.
  10. Koliko sam mogao da zakljucim citajuci temu, meni ne gine zamena seta kvacila. Kada se ugreje, cvili najstrasnije, od skora zna i da zalepi skroz papucicu. U pitanju je punto 1.2 8v. U jednom postu sam nasao preporuku za vsgroup (Tosin bunar) i kod njih je Sachs set 8800din. Jel to u redu ili da trazim dalje, ne bih da se zajebem da kupim neki fals.. ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...