Jump to content
FAS Goran

bogisa

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About bogisa

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9mjt
  1. Hvala na iscrpnom odgovoru. I ja sam nesto guglao i nasao http://www.phillips66lubricants.com/documents/antifreeze_coolants/PeakGlobalLifetime_AFCoolant_TDS.pdf verovatno je ovo taj antifriz. Cena je 5.5$ za galon (3.78L)
  2. Pozdrav ! Da li neko zna da li kod nas moze da se nabavi antifriz koji se koristi bez vode? Da malo pojanim pitanje, pre par dana sam gledao emisiju na Diskaveri kanalu o sredjivanju polovnih automobila i mehanicar je koristio antifriz bez vode koji ima karakteristike od -40 (smrzavanje) do +180 (kljucanje) za motor koji ima problem sa dizanjem teperature. Objasnjavao je kako taj antifriz ne stvara koroziju, ne prlja sistem ali ne moze da se doliva voda vec samo taj antifriz. Mana tom antifrizu je cena, obican kosta 20 funti a ovaj bez vode oko 90. Napomenuo je da se ova tecnost ne menja kao obican antifriz posle par godina. Interesuje me da li neko ima informaciju ili iskustvo sa ovom vrstom rashladne tecnosti.
  3. Pozdrav, mislio sam da cu svoj Stylo predstaviti drugacije ali moram ovde da pitam za savet. Da ne gusim, upalio sam normalno krenuo pola metra i auto se ugasio, na displeju stoji # car protection system failure#. Pokusao sam da skinem klemu ( - ) ali nikakvog uspeha, i dalje vergla ali ne pali. Ako neko ima iskustvo sa ovom greskom (kvarom) neka da savet sta valja ciniti. Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...