Jump to content
FAS Goran

bane1321

Members
  • Content Count

    3728
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

bane1321 last won the day on February 21

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 02/13/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd - Sm Palanka - Mirijevo
  • Interests
    Maketarstvo

Previous Fields

  • Garage
    Toyota Corolla 1.2T, Zastava 1500

Recent Profile Visitors

6392 profile views
  1. bane1321

    Vazduhoplovstvo

    E ako ste zainteresovani, da vam rešim neko mesto u ministarstvu, za savetnike i tako...
  2. bane1321

    Vazduhoplovstvo

    Zato smo super i prošli sa helikopterima sa Kipra, dobili smo ih više džabe, nego za pare! Doduše logistika uvoza je bila filmska!
  3. @shuxx Jes da gledaš beMzince, ali ako pomisliš na dizlo, za slične pare (možda i manje) imaš Scenica 3, 1.5dci, x puta modularniji od prethodnih, 1.5 neuništiv, ima bagova oko elektronike, ali se rešavaju lako!
  4. Mislim da sam u Vaikikiju video juče HW za 250rsd! Sutra ću proveriti pa javljam!
  5. Ne znam, vozio sam Merivu (Surčin, oko nekog placa) čiji je motor bio u tako lošem stanju, nisam primetio škripanje...
  6. Razlika između Merive i Pikasa je u količini "funky" detalja. Meriva je klasičnija. Pikaso ima veće staklene površine i "luđi" dizajn. Međutim čini mi se da je Opelov enterijer kvalitetnije sklopljen, u Pikasu (uostalom kao i u svim modelima te generacije C3, C4 Kaktus i C3 ErKros) ima pregršt one najgore plastike na vidljivim mestima. Nekoliko Pikasa koje sam pogledao imali su baš duboke ogrebotine i oštećenja na panelima od takve plastike, moguće je da su korišćeni kao "tovarne rage" zbog zaista pravilnog prostora koji se dobija lakom modifikacijom enterijera... Elem idalje se okrenem za C3 Pikasom gde god ga vidim!
  7. Upravo to bude problem, kada znaš jedan strani jezik mnoogo dobro, dolazi do negativnog transfera znanja kad kreneš da učiš drugi. Posebno ako je, kao Grčki, dijametralno suprotan Engleskom (Grčki je sličniji Srpskom, a ljudi se iznenade koliko sličnih reči koristimo - posledica Turaka ). Meni je do trenutka kada sam počeo da živim tamo, bila navika da čim zaškripi na Grčkom okrenem na Engleski i tako sam samo sebi štetu nanosio. Duolingo je ok za neko instant "punjenje" rečima, mada bih ja preporučio ozbiljniji program Rosetta Stone (mora da se skine piratska verzija za dž)... Ja radim sa ljudima od početka, pratim uglavnom knjigu Ελληνικά τώρα (Grčki sada), kojoj sam dodavao sadržaje iz još par knjiga i napravio novi udžbenik!
  8. Drugar ima taj 1.6 u Elantri, ide jako dobro. Pitaću ga za održavanje i iskustva! Vozio Meri u Bi sa 136ks, ali taj konkretan primerak je bio jako loš. Vrata su super i manja je egzotika od blizanaca! Za cenu, ladno sam trebao da sačekam pola godine sa prodajom Scenica!
  9. @Dzimbo Meni Duolingo nije mnogo pomogao, iz razloga što moraš da znaš i misliš na engleskom jeziku koji je opet strani jezik. Za početnike je bitno da krenu od početka, alfabet, čitanje, pisanje, osnove pravopisa, jer pravopis je i najteža stvar u grčkom jeziku, gramatika je puno lakša od naše! Čas je u utorak, 23. Aprila, od 17.00 časova! P.S. Nije prvo aprilska šala!
  10. Korisnik mora da prođe kratak kurs u Kamenici, ne bi li prijavio štetu! Trebali su da definišu i rezoluciju kamere kojom se slika!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...