Jump to content
FAS Goran

v.petrovic.rs

Members
  • Content Count

    170
  • Joined

  • Last visited

About v.petrovic.rs

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 07/21/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    2004 Fiat Stilo Multiwagon JTD
  1. Kupujem mali gradski auto, do 1400ccm, godište 2004-2007, da je korišćen neko vreme u Srbiji kako bih realno znao šta mi se nudi i da je pristojno održavan. 4/5 vrata, sa klimom, solidno očuvan.
  2. Potrošnja: Beograd - Kamenica kod Valjeva i nazad, mislim da ovo nije loše
  3. Pozdrav svima! Nije me dugo bilo ovde, ali eto javljam se sa vešću da prodajem svog Fiat-a: https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10852748/fiat-stilo-19-jtd-multiwagon Ne bih imao ništa protiv da ga vozim i dalje jer je lepo održavan i u dobrom stanju, ali ova registracija od 30.000 mi bode oči, posebno što imamo još jedan auto u kući. Realno ne treba mi karavan, ne putujem previše po Srbiji, na letovanje ne idem autom i ne prevozim poljoprivredne proizvode (osim kupusa u novembru) Pre velikog servisa koji je čekao Stila smo putovali na Palić, pa smo seli u našeg Yaris-a i sve je stalo što nam je bilo potrebno. Nakon toga je urađen v. servis na Stilu, tako da za ovaj auto nema skupih ulaganja...
  4. Upravo tako, to je i moje viđenje tog veselja Još samo da vidim neke konkretne predloge...
  5. Čestitam kolega! Super, voleo bih da neko iz Beograda napiše neke detalje, čisto da imam opcije, pa da razmotrim i da se raspitam. Što se tiče menija, ne mora da bude kao na svadbi, mislim da je dovoljno neko pecivo, roštilj i salata.
  6. Pošto je na forumu u većini muška populacija, mislim da nije loše da ovde postavim ovo pitanje Očekujemo prinovu, pa kako to kod nas ide, ćale treba to da proslavi kako dolikuje. Ne bih ništa konkretno preduzimao, ali bi mi značilo da imam neke opcije na raspolaganju, pa kada bude vreme da sve to brzo i efikasno organizujem, verovatno rog istog ili sledećeg dana. Tražio bih neki prostor u Beogradu za 30-50 ljudi gde može da se dobije klopa i piće, da bude povoljno i domaćinski, opušteno. Znam da postoje restorani i sale (salice) za veselja, samo ne znam koliko su oni spremni da se organizuju za kratko vreme, tj. ako im javim tog dana ili nešto slično, pa me zanimaju neka vaša iskustva, kako ste vi prošli i šta ste organizovali.
  7. Kod mene su zamajac i kvačilo novi. Ovo je zvuk kao da nešto očeše - metal o metal, čini mi se da se tako čuje lager
  8. Ne leru se takođe ne čuje kada dođem do tih obrtaja, obratio sam pažnju, čuje se samo kada je u brzini i na određenim obrtajima (ispod 2000).
  9. Kada lagano ubrzavam u gradskim gužvama, u prvoj i drugoj brzini, čuje se da nešto "češe", slično kao lager na točku, ali kada izbacim iz brzine, a krećem se i dalje, zvuk nestane. Kada dostignem određenu brzinu, zvuka više nema, odnosno možda se utopi u ostalu buku... Šta bi ovo moglo da bude?
  10. Pitam da li je do letve jer su mi rekli da letva ima lufta, ako nije da ne idem bez razloga na reklamaciju. Ali je evidentno da nije sve pod konac, stalno mi vuče u desno.
  11. Ivane, ja sam zadovoljan, verujem da ne može manje, a i ne mora Pritom auto uopšte nije lenj ni slab, mogu da uradim sve što sam mogao sa Bravom, u smilsu preticanja, uključivanja na autoput i sl.
  12. Pozdrav svima, Pre ovog karavana vozio sam Bravo 1.9 110KW, ali sam ga prodao zbog promene finansijskog plana Stilo je skroz OK, odlično ide, po meni pristojno troši, ima OK opremu... 2004 (decembar), 1.9 JTD 85KW. Ima par ulubljenja ali mi to trenutno nije bitno. Praktičan je, udoban, uglavnom ispravan...
  13. Evo kako piše kod mene na board-u, nisam mnogo prešao, mi je ovo već drugi put da resetujem merenje. Stilo MW 1.9 85KW

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...