Jump to content
FAS Goran

notorni

Members
  • Content Count

    657
  • Joined

  • Last visited

About notorni

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/01/1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Contact Methods

  • Skype
    notorious100

Previous Fields

  • Garage
    2008 Seat Altea XL 2.0 TDI, 2008 Jeep Patriot 2.0 CRD, 2008 Nissan X trail T31 2.0 DCcrvenoI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Koje je godište(96,97,98 ili 99)?
  2. Dobre su ti očitane vrednosti, nemaš brige za sad, još je dobar akumulator. Ako budeš radio ovu proveru jednom u 6 meseci ok je i znaćeš kakva je situacija. Doduše cca amperaža pri paljenju je možda i najvažniji podatak ali za to treba merni uređaj koji ima poneki majstor, poneka ozbiljna radnja koja prodaje akumulatore i u Lav autu za one koji baš hoće da znaju na čemu su pre zime.
  3. Potrebno je produžiti crevo za odvod dodatnim komadom creva i spojiti ih jakom bandaž trakom tako da odvod kaplje skroz ispod filtera bliže podu i rešen problem.
  4. Vidikovac u tržnom centru sa desne strane lokal ja na uglu i gleda na ulicu, malo je iza Garden Centra kad se ide od pijace. Isti materijali kao na N.BG u piramidi a jeftiniji je dečko po 10-15-20eur od njih (izučio zanat kod Vajsa pa otvorio sam). Nama je radio već 5 automobila i sve je urađeno kako treba. Ako je već radio auto onda ima šemu i može da se dođe kad sašije da ih montira a ako nije radio auto onda se ostavlja auto na nekoliko sati. Telefon je 063 8561750 Danilo
  5. Suzuki i Martini su rezervisali a Suzuki i preuzeo. Mislim da nažalost dalje neće ni biti jer imamo i stare kupce koje moramo da ispoštujemo. Zbog skoro stalne kiše u vreme oprašivanja količina ove godine će biti drastično niža iako je sam plod sočniji i ukusniji nego ikad. Tako da do sledeće godine ništa.
  6. notorni

    Pozdrav s mora

    Ima pumpi ali da li je Shell ili ne ne mogu da se setim mada mislim da jeste bar jedna mala ispred Ormillia-e to je tačno u sredini mesnatog dela kopna između dva prstena jedno 7-8km pre Nikiti-ja.
  7. Al si ga uglavio svaka čast. Samo sa vremenom može da ti izgrebe i telefon i instrument tablu od naših super puteva a la drži krpa zakrpu, palačinka, udarna, zakrpa, krpa... Brodit nosači su vrhunski ali i preskupi za malo lima i plastike i nema ih kod nas ali da imaju rešenje za skoro svaki model auta imaju: http://www.brodit.com/brodit.html?pn=home
  8. Taj kabl se lako pravi od kabla kineskih ili starih slušalica sa tri žice a u kanibalu se kupi samo iso konektor mada često na radiju pozadi i bude blanko nekorišćen taj konektor i onda se samo kupuju tri metalna mini džeka koja je ubacuju u iso konektor i tri pecke lemilicom da žica drži i to je to. Ako imate stari kabl i iso konektor na radiju tri mini džeka izađu 250din i to je sav trošak. Mislim da sam sve to već pisao pre cirka tri godine ali rekoh sebi hajde da ponovim ne može da šteti.
  9. Peđa električni podizači, novi gornji put Mirijevo, ima sve i može da popravi sve 064 228 8651.
  10. Može Martini što da ne... Javi mi podatke na PM i poslaću ti uz prethodnu najavu na otkup postexpressom ako ti odgovara tako.
  11. Za 10tak dana beremo našu aroniju, uprkos kišnom letu lepo je stasala mada mi se čini da će je biti manje nego prošle godine zbog meteroloških uslova koji su nas pratili. Cena ove godine je 450 din za kilogram (na pijacama u Beogradu je 700din naravno lošija je od naše). Za porudžbine od 5kg donosimo lično besplatno na adresu u Bg, a za narudžbine od 10kg i više kao i za članove kluba popust je 10%. Ograničena količina pa se javite na vreme da rezervišete... Stevan 064 388 8749
  12. da do usisne je.... polovnu nemoj džabe da tražiš biće isto loša nove su bile oko 275eur preko a kod nas od 380-600eur u zavisnosti gde pitaš/tražiš. I nisu mogleu da se skinu klapne kao što mogu na BMW tek pre godinu dana se pojavio kit za zatvaranje rupa od klap ne u Velikoj Britaniji a taj motor postoji bar od 2004 godine.
  13. Ja bih se konsultovao sa klubskim majstorom Goranom iz Zemuna šta dalje..
  14. notorni

    Carina Novi Sad

    U Bg sam, naručujem svašta od sitnica iz Kine sa Ali Express, DX i Ebay-a. U poslednjih godinu dana sam poručio 15tak bluetooth elm 327 uređaja po 2 ili 3 u paketu i nijedan nije carinjen. Trenutno ih imam 5 komada u kući. Sama nabavna vrednost tih uređaja se prepolovila u odnosu na prethodnu godinu. Poslednja stvar koja mi je carinjena su neki delovi trapa za Jeep-a iz SAD-a što sam i očekivao jer su fizički kabaste stvari u pitanju i opet smo prošli 100% jeftinije nego kupovina ovde. Sve stvari koje stižu u vazdušastoj koverti uglavnom prolaze bez pregleda i carinjenja. Negde sam čitao da za više od 3 identična predmeta u pošiljci Carina ima pravo da vrati paket i za dalji uvoz traži potvrde o delatnosti. Verovatno si zbog toga završio na njihovom spisku. Ja nisam alav pa poručujem po 2 komada sa pauzama u naručivanju i nemam problema.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...