Jump to content
FAS Goran

Slash

Members
  • Content Count

    175
  • Joined

  • Last visited

About Slash

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v MJet, Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155hp, Lancia Ypsilon 1.4 16v MomoDesign, Yamaha FZ8-SA

Recent Profile Visitors

2209 profile views
  1. Samo da javim da je Ypsilonka živa i zdrava i služi kao ni jedan auto do sad Od poslednjeg javljanja zamenjeno: - mali servis - 4x NGK bobine (jedna je posustala pa sam odmah sve 4 pazario nove) - 2x viljuške (jedna kugla krenula da se čuje, zamenio odmah obe) - 2x kraja spone (bile ispravne, ali osvežio sa novim) - semering leve poluosovine na menjaču - reglaža trapa - nove patosnice Imam osećaj da ovaj autić može da obidje planetu. Ovo od popravki su više moji hirovi i ocd nego što je nešto zaista moralo da se radi, samo želim da bude ponovo u fabričkom stanju. Pregledao sam auspuh kad sam skidao viljuške i moram da priznam da još nisam video auto iz 2008 godine da ima potpuno ispravne fabričke lonce bez trunke korozije. Par usputnih fotki:
  2. Aktuelno. Nova cena 30e.
  3. Aktuelno, može zamena za patosnice za Lanciu Ypsilon 843.
  4. Prodajem OEM Mopar Fiat 500X patosnice. Nove i nekorišćene. OEM broj 07356481300. Cena 5000din. Lično preuzimanje u Beogradu, Voždovac ili Savski Venac. Kontakt pp.
  5. Na Mitu je bio još gori Od drugara, menjao na njegovom autu komplet prekidače prozora jer nisu radili, ali je bio jedan ispravan prekidač, izvadio odatle i zamenio
  6. Promenjen prekidač za vozačev podizač prozora, sad se "klacka" savršeno kad se pritisne. Pregledani trapovi komplet, jedino su šolje amortizera bile za zamenu i njih sam zamenio. Sve ostalo i napred i nazad bez luftova. Došlo vreme za zamenu ulja posle 7k km, uradjen mali servis pre 10 dana. Vraćene letnje felne, kompletirani poklopci za 16" felne. Ubačena dash cam u auto, pun grad ludaka pa neka se nadje. I juče kao po planu na proleće promenjen hladnjak klime. Stari se raspao, tako je bilo i na MiTu, 15 god im je rok trajanja. Lagan posao na ovom autu Idemo dalje!
  7. Bravo za kočnice, dopada mi se! I meni je palo na pamet da to uradim na Ypsilonki. Ima li razlike u kočionoj sili sada?
  8. @integralac To M je za ono "Pozovite M ili će on vas" Odlično su joj legle ove felne stvarno, još je malo udobnije sa ovim profilom u odnosu na 195/45 R16. @silenci@Dale Hvala! Za ovih 5 i kusur meseci koliko je auto kod mene, ja sam prezadovoljan i pokazao se kao veran pas. Vrati sve što mu se da. Na autu sa spiska za uraditi ostaje još: - da zamenim vozačev prekidač prozora koji je malo klimav - da pribavim dasku gepeka - da pregledam prednji trap (čini mi se da bi šolje amortizera mogao da zamenim) - na proleće hladnjak klime To su sve sitnice koje su samo moj fetiš, a ne potreba, sve savršeno radi. Neko to ne bi dirao još 5+ godina Eh da, nabavih i novu OEM kožicu za ručicu menjača, da malo osveži enterijer. To je to za sada, vozi se svaki dan
  9. Bio sam radoznao pa pronadjoh da Ypsilonka ima džek za tempomat, te nadjoh i ručicu tempomata i plastiku ispod volana za isti, pa će sutra da padne ugradnja i aktivacija tempomata.
  10. Zamenih kvačilo na Y, vrlo prost auto za rad, usput proverio ostale komponente i sve je na svom mestu gde i treba da bude Stari set je stradao, lamela potrošena i luft u srcu, druk lager prosvirao i korpa malo promenila boju. Ošmirglao zamajac i smontirao novi Sachs, sve je leglo savršeno. Odličan osećaj vožnje sa novim setom kvačila!
  11. @OrthodoxPsycho Okej cena skroz, gde si menjao kvačilo, u kojem servisu?
  12. Zbog popusta na crni petak, reših da obradujem Ypsilonku sa jednim Sachs setom kvačila. Sachs sam odabrao jer se iz više primera dobro pokazao. Nadam se da ću uskoro ugrabiti vremena da ga zamenim Auto služi savršeno!
  13. Kompletirani poklopci za letnji set felni, veliko hvala Raši! @integralac

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...