Jump to content
FAS Goran

uroshanja

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Da li je istina da pasu vodjice ventila od juga 45 na fiat bravo 1.4 12v?
  2. koliko treba da je zategnut kais? ja sam stegao spaner tako da je strelica izmedju kanala i rupe, nadam se da je to dovoljno...
  3. U toku voznje pocne lupkanje u motoru zvuk je slican klackalicama ,ali se razlikuje od klackalica, nekad je slab nekad je jak zvuk lupkanja, Pitanje za iskusnije da nije mozda dizna od goriva, ne stalno, povremeno nije bitno da lije motor vruc ili hladan jednostavno nekad lupa nekad ne.
  4. Jovans je napisao da je ubacio termostat, ja sam imao isti problem palila mi se lampica i povecavao nivo ulja tj, mesao gorivo i ulje isao na dijagnostiku i sve je bilo ok. Posle 2 dana opet dok nisam primetio razlike u temperaturi u gradu i na otvorenom gde se temp spustala skoro na 0 zatim zamenuo termostat koji je bio do pola otvoren i tako zaglavio posle toga nema nikakvih problema.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...