Jump to content
FAS Goran

rstefan88

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

About rstefan88

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

3814 profile views
  1. Prost odgovor za zvezdice jer nismo clan EU i nemamo pravo da stavljamo zvezdice. Kad i ako postanemo drzava clanica mocicemo da ih stavimo. Sto se nalepnice tice uopste nema potrebe za menjanjem sajbe, nego jednostavno kad ti istekne registracija a samim tim i registraciona nalepnica jednostavno je odlepis i zalepis novu koju dobijes kad produzis regitraciju. Slobodno osnuj udruzenje i velicaj stare tablice, ali je krajnje neozbiljno za jednu drzavu da nema osnovna dokumenta (tablice, pasose, licnu kartu, vozacku, saobracajnu...) sa svojim obelezijima i svojim imenom, nego da koristi obelezja i ime neke nepostojece drzave. Hvala Bogu pa smo bar dobili nove pasose i lk, a da li se nekome svidjaju ili ne to je druga stvar i o ukusima ne vredi raspravljati.
  2. A sto bi gledao motor? On stoji ispod haube, ne vidi se, gleda se samo kad se nesto pokvari i kad se rade redovni servisi, odnosno dosipa tecnost za stakla. A i tada ga osim ako nisi majstor ne gledas ti. Tako da sto bi se izlagao riziku da se nesto pokvari kad ne moras?
  3. Jeste, a ko ce da finansira ako se ubogaljis tvoje inicajalno lecenje, onda tvoje dozivotno izdrzavanje od invalidske penzije, dozivotno lecenje po banjama... Onda ti to sve treba oduzeti jer to ce sve ici iz budzeta jer ti nisi hteo da se vezes. SVI TREBA DA SE VEZUJU, jer je u vecini slucajeva korisno. Ovo velikim nije dranje nego naglasavanje cinjenice...
  4. Razlikuju se jos i u crnom okviru koji se nalazi do ogledala i sirok je oko 1 cm. Ne vidi se bas na slika ali se zagledaj i pokusaj da vidis. Mala je razlika ovako, ali veruj mi kad uzivo pogledas kola sa jednim i drugim velika. A nije bio napred visi, nego je ceo bio visok, tacnije standardan pa jos izdignut jer su stavljene 15" felne.
  5. Miki ili Goran ce ti reci o mogucnostima ugradnje, kao i cene iste, a ja sam nasao nekog lika koji rastura abarta, negde u okolini bg-a je, znam da ima navigaciju i jos neke sitnice koje su mene zanimale, pretpostavljam da ima i klimu. Zgodno ti je da kupis od tako nekog jer mozes da skines sve od delova sto ti majstori kazu. Postavicu broj ovde kasnije kad nadjem gde sam zapisao telefon. EDIT: Evo i broja kao što sam i rekao. 064/131-99-77. Lik je u Boleču.
  6. Znam, znam za to da nema mapa...
  7. @boki Koliko vidim iz ovoga sto si napisao ugradnja izadje cca 150€. Toliko sam otprilike i pretpostavio.
  8. Mozda mogu da nabavim za bas male pare navigaciju za stila, ali je u sivoj boji, a meni je sve u crnoj, sad me zanima da li moze da se promeni samo maska ta u crnu, recimo da se naruci originalna nova plastika ili naci neku pokvarenu navigaciju i razbijenu i samo to uzeti? Koliko bese otprilike kosta da se sve to ugradi i da se dokupe dolovi koji fale (uz navigaciju bih dobio i onaj nosac koji se razlikuje od onog za CD plejer). I za koliko bih mogao da prodam originalni CD plejer, i da li su oni uopste traznei. Hvala.
  9. Oduvek sam se pitao kako bi izgledao u sedan varijanti, i razmisljao zasto je nikad nisu napravili, ali ako bi ovako izgledala onda hvala im sto nisu...
  10. Ako budes farbao retrovizore ostavi crn onaj deo sto je nakacen na vrata, ako me razumes na sta mislim, lepse ce izgledati nego da bas skroz ofarbas... Ako mozes da nadjes kupi i stavi retrovizore sa el. komandama od GT3, ja sam takve stavio svojevremeno na svog i bas su super izgledali, a i nije bio problem povezati ih.
  11. Ajde sad jedno pitanje. Caleta od mog dobrog drugara ne mnogo od kad je presao granicu pri povratku iz Bosne zaustave i naplate mu kaznu zato sto u autu nije imao pumpu za gumu. E sad covek je bacio zapisnik koji su mu da litako da ne znam sta su mu napisali tacno. I jos jedna nelogicnost je sto je njima platio, tacnije on ih je pitao jel mogu vama da platim, oni kao mozete i odstampali mu neke priznanice kaze i to je to. Ja koliko znam ne smeju da uzimaju oni pare nikako, a drugo gledao sam kao nesto u zobsu ali nisam video da je pumpa obavezna. Jel moze neko ovo sa sigurnoscu da proveri da li pumpa treba obavezno ili ne. Meni se cini da su zajebali coveka i da su mu uzeli pare.
  12. Koliko god mi bilo glupo ovo sa znakovima ferarija lepo izgleda auto. A rucica je pobedila...
  13. Nije tacno da je namesteno. Drugar moj ga je jednom slucajno ulovio i uzeo 12.000, tada oko 150€, a tipa mesec dana kasnije ga je dva-tri dana lovio po gradu i opet uhvatio i uzeo oko 15.000.
  14. rstefan88

    Punto Carputer

    Svaka čast... Ovakvo nešto bih možda i ja odradio u stilu, taman ima mesto umesto fabrickog plejera...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...