Jump to content
FAS Goran

gasa64

Members
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

About gasa64

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/03/1964

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Skype
    ratkovicdragan

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    subotica

Previous Fields

  • Garage
    dedra 2.0 turbo 116kw cipovana na 140kw

Recent Profile Visitors

5275 profile views
  1. pozz. cestitam na trudu!!! Ja sam samo na dedru 2.0 turbo stavio integralin pogon i nebi ni za kakve novce to ponovo radio, tj radimo ovo samo za sebe i svoju dusu a isplativost nepostoji. Cekam da ovde padne redovan sneg da se malo zezam sa 4x4. inace od prepravke sam vec presao oko 10000 km, ide super , mada su mi aspusi bucni pa kad ga gazim otkidaju usi.
  2. ovde je dodan "kardan": 1. integrale ima liveni alu karter,2 prednji trap, 3 zadnji trap, 4 sajle menjaca, 5 auspuh je drukciji, 6 patos gepeka, 7 rezervoar , 8 sajle rucne kocnice, 9 ugradnja povtata ulja iz turbine u karter. Ovo kazem tek da znate da nije samo staviti kardan i to je to. ima tu posla. pozz struju za diferencijal jos nisam povezao
  3. pozz. Ja sam ima lose iskustvo sa senzorima radilice, menjao 4 komada novih i samo problemi, stavio polovan magnet mareli i radi sve super. P.S. pitanje ciji si senzor stavljao. Inace ja sam kod sebe za ulje stavio satic za pritisak ulja.
  4. POZZ. Povukao iz oglasa. Da poklanjam necu. Kod mene je dodat neknadno integrale pogon. Motor je cipovan i kazu 200 ks. Sad su maksimalne brzine nesto manje, ali je start strasan, prosto trazi da ga ganjas.
  5. Pocinjem novi projekat, ugradjujem pogon i na zadnje tockove! Nabavio sam kompletan integrale pogon sa fiat tempra 4wd i zapoceo ugradnju na moju Lanciu. Nadam se da ce sve ispasti ok. Uskoro slike. zadnji diferencijal je gore!
  6. pozdrav, uplatio sam danas clanarinu. Ratkovic Dragan iz SUBOTICE

  7. Pozdrav, ona peglica za tvog drugara bila je cist krs. slika je iz praistorije kad je nekad bila sredjivana.

     

    1. sindrom

      sindrom

      OK. Pozzz.

       

  8. Probaj da sipas vise od 20 lit! To im dodje ko rezerva, tj crvena gori. Ti plovci imaju dve opruge u sebi i s donje i s gornje strane plovka, a odozdo imas sraf za stelovanje. Mada rade ok ako naspes do vrha i polako trosis, opet do 20-25 lit kad se pali lampa za rezervu. hod samog plovka je svega 3 cm, ostalo resavaju opruge.
  9. Malo sam ulespsavao zadnji spojler http://postimg.org/image/5tfcpadtd/, i suknjice pocrvenele http://s13.postimg.org/sr3wx79fb/lancia_bok.jpg
  10. Moram da skinem remenicu radilice na bravi 1.6 16v, em je zategnuta , em nisam siguran da li je levi ili desni navoj. Znaci koji je navoj vijka remenice? Hvala
  11. Pozdrav sta mi treba za Lanciu Dedru 2.0 turbo, 1992 god , iaw komp 3 pinski konektor
  12. 195/50/15 je fabricka dimenzija za moju dedru, kad sam kupio auto imao sam 195/60/15 i te su zapinjale kad god imam talas na putu. 195/50 su znatno tvrdje i neudobnije, od /60, ali sta je tuje. Zimske koristim 195/50, a leti 205/50. Pazi i kakve su ti opruge, jer ako je spusten, stoposto ces imati problem. Znaci fabrika kaze za dedru 2.0 turbo 195/50/15 i to je to bez mnogo mudrovanja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...