Jump to content
FAS Goran

aleksej015

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

About aleksej015

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Izgleda da je do klapne bilo pošto se posle par dana i 1000km auto smirio sam od sebe. Sad radi kao pre.
  2. Oteram auto kod majstora da mi uradi veliki servis, sve odrađeno, posle servisa auto počne na leru da mi baca između 1500 i 2000 obrataja. Digne na 2000 pa vrati na 1500 i tako stalno. U vožnji se ponaša dobro, samo je ler problem. Nazovem majstora, kaže to je možda zamastila klapna od gasa vremenom će to doći na mesto. Treći dan već ne dolazi, vratim se kod njega, gleda ovo gleda ono. Raskači map senzor auto se smiri ali ostane na 700 obrataja i imam osećaj kao da će da se ugasi. Zakači ga nazad isto se dešava, diže obrtaje. Probao sam da nađem polovan map senzor ali ga po Šapcu nigde nema na otpadima, ne znam dal da naručim nov, dal i je ovo problem do njega ili je nešto drugo? I da li može da se očisti taj senzor?
  3. Hvala ti na linku, nije ovakva ali mislim da bi mogla da se sredi.
  4. MS PK uradio sam kako si rekao. Probušio pedalu, stavio da šrafa i lim, ovo ako pokida menjam auto. Problem je što mi je pedala sad ostala visoko, verovatno nisam oprugu lepo vratio ali skidao sam je i vraćao par puta i uvek mi je ostajala visoko, tj. kad zakačim sajlu pedala se podigne i bude oko 2cm viša od pedale kočnice. Mada sumnjam i na to što sajla sad ne hvata na istom mestu na pedali već niže i da je malo i zbog toga, ali kako god sam gledao da vratim oprugu nisam kontao gde se ona kači. Ima ona platna velika zupčasta, vratim nju sa oprugom ali verovatno ne vratim dobro. U svakom slučaju još sam u potrazi za polovnom pedalom, zvao sam 15 otpada bar i niko nema.
  5. Kvačilo je normalno, bar za moj pojam. Nisam mogao da ubacim bilo šta metalno jer je problem bio kako da ga pričvrstim, pošto ima one plastike na pedali urezao sam u njoj novu kukicu i sad radi, ali moram ovih dana obići otpade da nađem polovnu da kupim. Mada ovo može trajati dugo, ali opet nekako sam sigurniji ako zamenim.
  6. To mi i matori predlaže, da prepravimo staru. Sad nije nikakvo haha Nije tvrdo, ok je bilo. Što pitaš?
  7. Skontao sam, dugačak onaj šraf, tražio sam mu kraj na pogrešnom mestu. Probaću sutra da nađem drugu na otpadu nekom.
  8. Ostade mi kvačilo u donjem položaju, mislio sam da je pukla sajla ali nije, pukao je onaj deo na koji kačim sajlu na pedali, tj. ne mogu da zakačim sajlu na pedalu - nemam na šta. Kako se menja ovo, jel moram da skidam sve pedale ili samo ovu od kvačila?
  9. Hvala ti na pomoći, videću šta ću raditi sa ovim. Matori u svakom slučaju kad puši i cigare i vuče Umbrelu sa tim da je drastično smanjio cigare na 3-4 dnevno i to će da proba da izbaci. Iskren da budem za njega je i ovo uspeh, posle 40 godina staža kao pušač. U početku se bunio, ali sad mu je ok, nadam se samo da neće prestati, nisam više mogao da živim od dima.
  10. Rećiću mu da proba onda slabije da vuče. Grejači rade, samo je problem bio sa dva čini mi se, prolazilo ulje pored njih dole na bateriju. A reci mi za kevinu ovu E-feel, ona ima drugačiji grejač, onaj fitilj je dosta duži nego kod Umbrele, jel to znači da duže i traje? Probao sam da navrnem atomizer od njene na Umbrelu, navoj je kraći kod E-feel ali bez problema je leglo, ako matorog i dalje bude zezalo moram mu menjati atomizer taj.
  11. Trebala bi mi mala pomoć. Ja ne pušim, nisam nikad, ali sam kupio roditeljima ove elektronske cigarete. Matori se zaleteo na Umbrelu onaj Energy Prestige kako već model i sa njim muke ima. Keva je dobila neki E-feel koji radi odlično. Šta matorog muči - jednostavno mu curi ulje iz onog atomizera, kako se već zove. Dugo smo se cimali, na kraju se setim i naručim grejač sa Umbrelinog sajta i oni mi pošalju jedno 8 grejača i nov atomizer (http://www.e-cigarete.rs/delovi-elektronske-cigarete/delovi-za-umbrella-e-cigarete/prestige/atomizer-a2-detail.html) eto linka čisto da znate o čemu pričam. Verovatno neka greška u pakovanju, šta već, meni su naplatili grejač i poštarinu a stiglo sve ovo. Stavim mu odmah novi atomizer na bateriju, trajalo je recimo dva punjenja pa počelo da curi. A nije samo problem curenje bilo nego mu ulazilo i ulje u u sta. Pazite i sa starim (čuj starim, atomizer sa Umbrele koja je kupljena nova pre par dana, ne znam dal je 5 puta punio) i sa novim. Onda smo gledali i matori i ja i skontamo, stavimo novi grejač i dve gumice na grejač. Znači na novom grejaču ima njegova i druga sa starog što smo skinuli. I to je radilo nek ovreme ali opet ima problema. Ima li neko rešenje za ovo, ja više nisam pametan, sad matori ima sve ispravne grejače koji rade ali posle nekog vremena se desi da prvo oseti ulje u ustima pa posle procuri dole na bateriju. Jbg ona kevina radi super, sa njom još problema nema, da sam znao uzeo bi dve takve.
  12. Imam komšiju koji je inače lud za Mercedesom. U garaži mu je trenutno parkiran jedan iz 1967. godine, njegov momački auto, koji nije u voznom stanju, ali bi mogao da se sredi. Ima w123 koji registruje i nekad provoza, enterijer mu nije nešto posebno ali je spolja dobar. Pre 3-4 godine je kupio w126 koji je bio auto neke ambasade, ima ona mesta za zastavicu i bukvalno sve od opreme, nema samo kožu. Znači el. šiber, grejači sedišta, podizači napred, nazad, el. retrovizori, ma bruka šta nema. Taj auto je kupio od nekog lika koji ga nije puno održavao, ali je matori zato pre možda 3 meseca našao još jednog (pazi kad je tražio takvog dve godine), znači isto 126 ali u extra stanju, samo stranac. Ono je šteta da se rastavi, ali jbg. Sad planira njegov da farba, farbanje će izaći nekih 600e čini mi se i da prepakuje sve sa ovoga stranca na njegovog. Oba auta su '83 ili '84 godište, ne mogu tačno da se setim. Posle celog ovog projekta, kad sklopi ovog njegovog onda će biti extra Mečka. Inače ima jedno 3-4 w123 za delove. Sve mu to stoji u dvorištu.
  13. VIdim niko se ne javlja, mislio sam da će neko nešto pametno predložiti. Može biti masa stvari. Letva volana, zglobovi, otkud znam. To "ping" ne shvatam, čuje se iz volana kad ideš u rikver ili iz menjača?
  14. Da ni ja ne otvaram novu temu, dobio sam na poklon plejer, neka Kineska marka, nije još stigao ali slikao mi je rođak, sa zadnje strane ima samo jedan ulaz. valjda taj Euro džek, a kod mene na fabričkom kad sam skidao video sam dva ulaza, tj. dva džeka. Zna li neko koja je funkcija tog drugog, tj. mene više brine da li će svi zvučnici raditi kad na ovog kineza sastavim samo taj jedan sa instalacije auta?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...