Jump to content
FAS Goran

tm011

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About tm011

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Serbia
  1. Evo malo da ti pomognem. To ti je bila akcija za 3 modela i ne znam da li vise vazi. Za te pare mogao si da biras izmedju 1,3MJT,tj dizel, 1,4Tkjet sa LPG-om ili 0,9Tjet sa CNG-om. Mooja preporuka je 1,3MJT dizel ako vozis vise van grada a ako vozis dosta po gradu onda 0,9Tjet CNG. U Beogradu imaju 3 pumpe sa CNG-om, boce su isspod vozila, ne u gepeku, jefttinija registracija i skoro duplo jeftinija voznja od dizela.
  2. Hvala puno. Izgleda da ti radis u FIAT-u kad sve znas.
  3. Da li neko zna gde se nalazi filter klime u 1.4 benzincu. Cisto me interesuje, necu nista da majstorisem.
  4. Tesko. Boca je umesto rezervnog tocka i nema tu sta mnogo da se vidi. U Motoru mogu samo da vidim kompijuter jer ostali kablovi su tako povezani da ni meni nije jasno sta cemu pripada. Pokusacu da slikam ceo motorni prostor pa da se uveris.
  5. Ugradio sam auto gas u AK Kole. Sto se tice same ugradnje tu ne znam puno da vam kazem jer nisam bio prisutan kada se ugradjivao. Zanimljivo je to sto su mi ostavili vise od pola boce sa gasom a da to nije uslo u krajnju cenu. garanciju na vozilo oni preuzimaju na sebe. Prikljucak za gas je ispod branika i tesko ga je od spolja uociti. uredjaj je marke Zavoli, to je bivsi BRC uredjaj koji se rasformirao i podelio u 2 ogranka, Zavoli koji radi uredjaje i Tomaseto koji radi softwer. Tako sam makar cuo od glavnog snabdevaca ovih uredjaja. U motor nije ugradjena kapalica jer po specifikaciji FIAT-a za ovaj motor netreba da se ugradjuje. mogu naknadno da ugrade ali se onda gubi garancija. Na prekidacu imate LED diode koje pokazuju nivo gasa u rezervoaru. Kada se upali crvena lampica, mozete preci jos jedno 50-60 km. ja obicno tada sipam gas. Sto se tice potrosnje do sada sam presao 3.000 km sa uredjajem i ona je sledeca Auto put do 120 km/h oko 7.5 L. Otvoreni put do 100km/h oko 6,5L do 7L po ravnici posto sam vozio do Rumunije i nazad. Gradska voznja izmedju 10 i 11 L.Sve ovo treba uzeti sa rezervom jer se na gasu i dalje krade. medjutim posto je boca male zapremine, staje do 30 l gasa mozete videti ko vas podkrada pa njega izbegavate. Prekljuce mi kod Bobana sipali 32 L gasa iako moze da stane max do 30 l, Jos sam imao i gasa u rezervi. Cena ugradnje 700 EUR bez atesta.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...