Jump to content
FAS Goran

Peđa

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Planiram da kupim Lybru i evo već mesec dva čitam sve šta mi dođe do ruke. Planiram da kupim karavan verziju, ali imam jednu nedoumicu: nigde, ni na jednoj slici nisam video Lybru sa krovnim nosačima ! Zašto ? Jel to postoji za lybru ? Da li spada u osnovnu opremu ? Ako ne, da li može da se nabavi naknadno i postavi na krov ?
  2. Dakle, kao što sam naslov kaže, planiram da kupim polovnu Lanciu Libru. Priča ida ovako: iako sam dugogodišnji prezadovoljni korisnik Fiata Tipa, rešo sam da malo promenim. Tako sam na auto placevima tražio i gledao Forda Focusa, Renoa Lagunu i slične. Sve dok pre nekog vremena nisam, sasvim slučajno spazio lepoticu "LL". I naravno - zaljubio se na prvi pogled. Prosto ne mogu da verujem koliko je lepša, udobnija i bolja od Forda, Renoa. Da ne spominjem rugobu Opela Astru karavana. Elem, ciljni auto je Lanca Libra 1.9 JTD, karavan. Koliko sam da sada čitao, 80% proizvedenoih su upravo dizel karavani. Za pomenuti motor sam se odlučio isključivo zbog drastično manjih dažbina kod registracije. Ukupan fond za kupovinu je 5.000, s tim da ako baš naiđem na vanredno dobar primerak, mogu da se ispružim za još koju stotinu. Molim poznavaoce dotičnog modela da me savetima upute, kako da pronađem pravi primerak za sebe. Sve cake, finese, finte su dobrodošle. Na šta da obratim pažnju, a šta od eventualno uočenih nepravilnosti mogu da zanemarim. A evo i dva konkretnih pitanja: (za sad) 1. U kojim paketima opreme se prodavala Libra u godinama 2002, 2003, 2004 ? 2. Da li se spolja, na pogled jasno vidi da li su Air Bagovi ispravni ?
  3. Pozdrav svim članovima kluba i foruma. Ja sam Peđa. Dugogodišnji sam ponosni sam vlasnik Fita Tipa, po imenu "Fića", a uskoro nameravam da već ostarelog (punoletnog) "Fiću" zamenim, tj. kupim Lanciu Libru ! Dakle, pravi forum za mene je FIAT LANCIA ! Nadam se da ću pokupiti dosta informacija i kupiti dobar primerak Libre.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...