Jump to content
FAS Goran

sashicus

Members
  • Content Count

    2417
  • Joined

  • Last visited

About sashicus

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 06/07/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nis, Srbija

Previous Fields

  • Garage
    Renault Laguna III

Recent Profile Visitors

9304 profile views
  1. Samo ono što si opisao da treba da se "odradi" odneće 2000€ ko od šale, a gde su stvari koje će se tek pokazati kroz mesec-dva svakodnevne voznje. A svidja mi se kako si rekao: ...ili da se ofarba ceo auto i ćao... Nije problem kad neko voli to što radi i sto voli konkretan model, problem je sto je ovo već peta kapa u odličnom stanju.
  2. To kralju! Da te upozorim, da se ne sekiras, sad ce da osuju paljbu...
  3. Lepa lybra, ja sam planirao limuzinu kad sam kupovao, ali nisam nasao, po mom misljenju lepsa od karavana.
  4. Asterixe, zato je brat i častio onu kafu... 3 kila pečenja i salate obaška što si izeo neću ni da pomenem Samo da su varovi dobro utegnuti, za ostalo se ne sekiram...
  5. Pravu ladju je dovoljno da osetis i posle 100m.
  6. Bas danas sam razuverio kolegu koji ima lagunu 1 benzinca 1.8 od 100 i kusur konja... Nije mi verovao da je moja laguna 1461ccm i kaze, ovoliki auto a mala kubikaza - to ne ide nikako. Nakon kilometra voznje je potvrdio upravo ono sto Janko i Ivan kazu.
  7. Za ovo ne znam, ali lepo zvuči i imponuje, a sto se mene tiče neka bude da je tako @semi i ivane, hvala lepo.
  8. Hvala Pluto, kupe je lep, ali meni su ipak potrebna treća i četvrta vrata
  9. Hvala momci. Stilisa nisi daleko od istine, uvario je Asterix muški, kad je veci ivicnjak ostaje zadnji tocak u vazduhu Doktore moze kad god se uklopimo vremenski. Jeste dosta tvrdja od lancie, ali je lancia ekstremno mekana, pa u odnosu na neka druga vozila i nije preterana razlika, naviknes se brzo, ali sa nekim nizim profilom guma bi bilo vec problematicno. Totti, vidis kako te umiljato gleda
  10. Posle nekoliko italijanskih vozila, malo sam promenio vozni park, ali ne i forum Dakle, Laguna trece generacije, godina starosti 9, dakle 2008. Motor 1461 kubik i 81 kilovat, tj 110 konja. Paket opreme dynamique, kilometraza 260k. Kupljena u Beogradu, plac S - auto (sve pohvale za ekipu koja tamo radi). A najvecu zahvalnost dugujem kolegi Asterixu za sveukupno angazovanje. Ulozeno u servise, zimske gume, nesto malo prednji trap, dubinsko pranje i vozacevu bravu. Kod mene je vec 5 meseci i mogu reci da sam bas zadovoljan, odgovara mojim ocekivanjima i kriterijumima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...