Jump to content
FAS Goran

Kypck

Members
  • Content Count

    215
  • Joined

  • Last visited

About Kypck

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/22/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BGD, Bulbulder

Previous Fields

  • Garage
    Panda 1.2 69ks

Recent Profile Visitors

4576 profile views
  1. Panda 2013. godiste - srednja pozicija volana se pomeri u desno. Stavnjene nove Mishelin gume, otisao na stelovanje trapa kod Viktora u Ap Sport - sve je u merama. Volan stoji ravno, ali nakon par kilometara, pozicija volana se pomeri na desno za 5 stepeni. Zamenjene gume (leva i desna strana), ponovo nastelovano, ponovo sve ravno i nakon par kilometara ista prica - volan se pomeri u desno.
  2. Link ka britancima koji resavaju problem da li je resenje dekodiranje fabrickog radija na “delivery mode” ili mora da se i resava canbus tj. uparivanje? imate li neku preporuku u Beogradu za resavanje?
  3. Zdravo, da se nadovezem na temu, da ne bih otvarao novu. panda 2013.godiste je imala aftermarket cd sa blendom. Prilicno me je nervirao i hteo sam da ga zamenim. Nasao sam fabricki mp3 (continental 139) sa kodom. Medjutim, kada se je udzekao primetio sam tri stvari: 1. konektor za antenu na instalaciji je veci nego zenski na fabrickom uredjaju 2. Za razliku od prethodnog aftermarekt, kada ukljucim auto muzika se ne ukljucuje. Moram da rucno stisnem dugme ON 3. Kada ga ukljucim, ispise se poruka FIAT i nakon 5 sekundi poruka “code error”. Pokusavao sam da ga ukljucim/iskljucim, da ukucam kod, ali nista se ne desava. ima li neko ideju kako mogu ovo da resim?
  4. Da dodam...model sa 3 vrata, kao sa slike.
  5. Ako neko ima ili zna gde moze da se nabavi prednji branik za punta 2, 2001. godiste. Boja metalik narandzasta... ...neka javi na PP. Hvala!
  6. Pozdrav, koja je cena za prednji branik za punta 2mka, 3 vrata i u kojim bojama imas? Koliko je far (desni)?
  7. NIsam ni njih koristio u puntu, a tek pojacalo... Samo zamena za kesh.
  8. Zvucnici su svojevremeno placeni 120 evra, i stvarno su davali cist i jak zvuk. Prebacio sam ih iz corse u punta, a s obzirom da se u puntu nisu ni koristili - izvadio sam celu policu. Dao bih zvucnike sa policom i prekrivacem police za 40 evra i celu policu za punto II 3v ili uz to i PIONEER DEH 30MP za 80 evra.
  9. Niko nije zainteresovan da zameni svoju praznu dasku sa ovom sa dobrim zvucnicima? Moze i Pioneer mp3 plejer uz to...
  10. Trosistemski zvucnici, okrugli, 20cm, veliki magneti, jak i cist zvuk. Ispravni, 2 kontektora su prelomljna. Ugradjeni su u porekrivenu policu za punto 2 sa 3 v. Moze i zamena za policu bez zvucnika. Features TS-A2065 Frequency response 25 - 30.000 Hz Sensitivity (1W/1m) 92 dB Maximum Power 240 W Nominal input power 60 W Woofer size (cm) 20 cm Woofer material Foamed IMPP composite cone Midrange size (mm) 47,0 mm Midrange material Foamed PPC balanced dome Tweeter size (mm) 18,0 m Realne ponude clanova foruma na 061 214 60 96
  11. Ima li neko ideju gde mogu da nabavim 3 poklopcica alu felne sa oznakom FIAT? Felna sa slike FELNA Info na PP ili na 063/216-246
  12. Ja bih trebao da zamenim zadnji lonac na Corsi 1,0. Koliko bi me izasao prohromski sa niklovanim izduvom sa ugradnjom? Pozdrav!
  13. Kypck

    Bezalkoholno pivo

    Nije nesto...ne moze da se poredi sa pivom. Bezalkoholno mozes da pijes koliko hoces valjda...a ovo...ne znam, zavisi koliko imas kg, koliko si jeo i sl. Meni je neka granica kada vozim 3 od pola litre...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...