Jump to content
FAS Goran

kole

Members
  • Content Count

    2580
  • Joined

  • Last visited

About kole

  • Rank
    Prominente

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 mjet 16v, malo dopingovan

Recent Profile Visitors

25069 profile views
  1. Todor

    Postovanje Kole,imate li slicnog iskustva,znate li mozda uzrok cesto rikavanja nosaca motora. Meni je ovo drugi za nepunih 8 meseci. Hvala na odgovoru,veliki pozrav.

  2. Nisi napisao koji motor je u pitanju, a to je vrlo važno.
  3. 140-150ks je standardna ponuda mnogih renomiranih tuning kuća za taj motor.
  4. Revo tesno sarađuje sa Rimljanima http://www.allcarracing.com tj. imaju njihove mape, a ovi su svakako imali prilike da obrade i dosta egzotike. Garantuju sve što je napisano ako je auto ispravan. Inače nisu u ponudi samo remapi koji se nalaze na sajtu. Ja sam recimo dobio dve mape jednu jaču i jednu malo slabiju od navedne za moj auto. Sa obe sam zadovoljan
  5. Mali osvrt na moćne skupe automobile koji su predviđeni za cepanje guma. Za Ferrari Enco fabrika je predpostavila da će biti vožen skoro isključivo gas patos zato je preporučila servisni interval od 3000km. Razmislite o tome.
  6. Potrošio bi zanemarljivo malo novaca u odnosu na ove gore pomenute sume. Sećam se da je pre 15tak godina najskuplji auto aukcijski prodat bio Ferrari 357 Bergman. Ne sećam se cifre ali se sećam poređenja, za njega moglo da se kupi 4 vagona najskupljih američkih automobila.
  7. Iamo sam prilike da se vziim i da vozim ovaj automobil po snegom prekrivenoj Srbiji. 1.9 JTDm 150ks Utisci su outstanding. Iako je od standardne Alfe156 SW klirens višlji za čitavih 8cm ležanje je i dalje veoma dobro, a na snegom prekrivenim bespućima bili smo rame uz rame sa pravim nezgrapnim terencem Isuzu Trooperom.
  8. Ne trazi kod niti blinka na vozilu koje nije fabricki doslo sa nav.siguran znak da CAN nije povezan.
  9. Taj ko je ugrađivao navigaciju nije povezao CAN vezu, tj presekao je jedan kabel (crni) zato što nema kod. Sada tvoja navigacija ne konstatuje da se auto upalio, pa kao i radio kad upališ a motor ne radi traje samo 20min. Kada budeš povezao CAN očekuj da će odmah da traži master code. Sam možeš da apdejtuješ softver na 9.8 samo ako znaš kod.
  10. Evo ja sam nedevno menjao fabričko kvačilo na oko 180kkm, ne zato što je bilo neispravno već zato što sam poželeo novo, pošto sam dodao nešto Nm obrtnog momenta na fabriče. Nije punto al je FIAT.
  11. CR diesel neće upaliti dok pritisak na diznama ne dostigne neku minimalnu vrednost (recimo 350 bar), a za to je potrebno nekoliko okretaja u zavisnosti od snage akumulatora. Nakon gašenja pritisak CR padne na par bara, valja dostići tih 350, zato su priče da pali na pola ključa uglavnom lovačke. U rasponu temperatura od +50/-25C potrebno mi je bilo od 2-5 zaverglaja. Pokušao sam, samo jednom, da palim bez pred grejanja na -10, može, ali je paljeneje dosta detonantno uz gore pomenuti potres.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...