Jump to content
Goran
Seipop

Yugo Koral 60

Recommended Posts

Pozdrav svima, 

Drugari ako je neko zainteresovan prodajem Yuga Koral 60, auto je imao samo jednog vlasnika, garažiran je od prvog dana, na žalost od restauracije sam odustao zbog prinove tako da Yu mora da ide ali ga nedam na kilo i ostalim kasapima pa makar morao da stoji još godinama u garaži. Pogledajte slike ali ste dobrodošli da ga vidite uživo svako ko je ljubitelj i zainteresovan da ga kupi jer se na slikama ne vidi pop up prozori koji rade kao i sve druge sitnice. Slobodno me možete kontaktirati na 0692514451 

IMG-20260807-WA0016.jpg

IMG-20260807-WA0013.jpg

IMG-20260807-WA0026.jpg

IMG-20260807-WA0029.jpg

IMG-20260807-WA0025.jpg

IMG-20260807-WA0031.jpg

IMG-20260807-WA0034.jpg

Posted (edited)

1.1 dvogrli Weber sa elektronskim sauhom, osetljiv na loše gorivo i nije uvek hteo da vrati sauh pa su ih mnogi menjali za klasični dvogrli. Pravili su se kratko, negde oko 89-90. nestalo tih karburatora. 

Deluje da je u odličnom stanju, greota je to prodavati ako ima gde da stoji u garaži. Moj komšija ima jednog i dalje ga vozi, garažiran sve vreme.

Edited by zarekg

On 8/8/2026 at 2:36 PM, shuxx said:

Koji je to motor. Godište?

45kw 1115cc '89god. 2000god istekla registracija dok je deda mogao da vozi mada sam ga poslednjih godinu dana ja vozio kad god sam stigao, onako iz gušta :D

On 8/8/2026 at 2:52 PM, zarekg said:

1.1 dvogrli Weber sa elektronskim sauhom, osetljiv na loše gorivo i nije uvek hteo da vrati sauh pa su ih mnogi menjali za klasični dvogrli. Pravili su se kratko, negde oko 89-90. nestalo tih karburatora. 

Deluje da je u odličnom stanju, greota je to prodavati ako ima gde da stoji u garaži. Moj komšija ima jednog i dalje ga vozi, garažiran sve vreme.

Sve si uparavu ali nažalost zbog finansija i mesta u garaži mora da ide, da barem mogu da ga ostavim u garaži pa neka stoji za neka bolja vremena ali nažalost.....