kaskabgd 76 Posted July 8 Pozdrav svima, bicu kratak ali precizan. Na prosloj boci od 47L maksimum je moglo da stane 30-32L, pre neki dan sam zanemio bocu stavio novu ( samo bocu) od 42L sad maksimalno moze da stane 25L. Malo sam pretrazivao i dosao do toga da je problem do plovka, kazu da je potrebno skinuti multiventil i jednostavno malo iskriviti plovak, valjda na gore. Ima li neko iskustva sa ovim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22387 Posted July 8 Prvo, dešava se kad je nova boca, da treba više puta da se napuni, i isprazni da bi vazduh izašao iz nje. Meni je to logička glupost, ali tako kažu. Ja sam sa zadnjim autom prvih nekoliko punjenja imao nelogičnosti jer neki put primi više neku put primi manje. Drugo, Da taj plovak se šteluje, i to ti može rešiti majstor. Ako je cilindar boca, možda je pod lošim uglom mamontirana. Ako je toro boca ...ona se ne podešava. Mene je majstor pitao hoću li da mi namestinda više stane, treba da ograniči rezerviar na 80%, ali to se šteluje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaskabgd 76 Posted July 8 Tocak boca je u pitanju. Nista, vozicu neko vreme pa cu videti. Ali poprilicnio sam siguran da je to to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22387 Posted July 8 I tabbivša od 47 L, trebala je da primi 37 L. Tj 80%. A na ovoj od 42, treba oko 33L 1 kakoonobese reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites