Damjan1611 0 Posted June 15 (edited) Zdravo svima Imam problem sa mojom Lančom Librom 2.4jtd. Ima blago preskakanje paljenja na 800-2000 obrtaja u minuti i to nije uvek tako, na jednom stop semaforu auto se malo trese, ali obrtaji se ne pomeraju, a na sledećem stop se auto radi glatko nego ikad. Baš danas, auto je radio u praznom hodu bez preskakanja paljenja, ugasio sam ga i ponovo upalio i počeo je loše da radi u praznom hodu i da se trese, tresenje je najgore na oko 1500 obrtaja u minuti, a čim dostigne 2000 obrtaja u minuti, auto radi glatko. Takođe, auto vuče kao zver. Proverio sam map senzor i deluje dobro, takođe ne mislim da je EGR jer auto ne dimi i ima snagu, nisam proverio injektore, ali kako je moguće da preskaču paljenje u praznom hodu, ali posle 2000 obrtaja se izglade. Bila bih zahvalan na bilo kakvoj pomoći. Edited June 16 by neshaoct formatiranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 1062 Posted June 18 Pogledaj prvo konektore na diznama ( injektorima) ili jos bolje izdzekaj ( iskljuci svaki ) i naprskaj ih kontakt sprejem. Ako to ne pomogne, proveri dizne testom preliva ili preko dijagnostike ukliko je moguce da dijagnostika procita same korekcije. Ukoliko je sa dzekovima dizni i samim diznama sve ok, sledece sto bih proverio je regulator pritiska goriva. Zna da se zapusi mikronsko sito na istom pa da dodje do problema. Skini i dobro ga ocisti, To je ono sto bih ja prvo pregledao. @Damjan1611 2 Zan Batist and Milos1 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites