gorank82 228 Posted January 27 Kako si zadovoljan autom za sada ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted January 27 Vrhunska sprava. Zanimljiv, ušuškan, lepo spakovan i lepo trimovan. Dosta džidža - bidža i podešavanja, a taman pred pojavu ovih polu kola - polu tablet varijanti. Manje - više stvari koje su mi minus kod njega odnose se na uštede prilikom izrade - kojih mozda nema samo kod onih gornjih modela premium proizvodjaca... a opet kompenzuje to sa nekim drugim stvarima gde zaviris negde ili vidis nesto i kazes - braaavo FIAT 1 gorank82 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 21444 Posted January 27 Koja je cena filtera i termostata, informativno.... Znam da termostati mogu da budu baš poviljni, ali i fino skupi.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted January 27 Filter je oko 9000, a termostat 7000 (zarad poredjenja NRF je 3000 a Vernet oko 4000) 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos1 480 Posted January 27 2 hours ago, shuxx said: Znam da termostati mogu da budu baš poviljni, ali i fino skupi.... Ili pratite redovno forum pa mogu biti i besplatni Termostat @Mijailović P. na crvenom je prosao test sad i na ovim vecim minusima, sivog tih dana nisam ni vozio, samo se on terao... drzi pola, greje ko sauna 1 Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 21444 Posted January 27 Ma termostat se retko menja, na npr 100 k km, a ovaj filter, kakav je njemu tajming.... Osim povremenog čišćenja ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25766 Posted January 27 Pogotovo kod polovnjaka iz uvoza, kupis i zamenis MA filter (ili bar ocistis) na velikom servisu, cim pazaris auto. Sa novim si svakako miran dok je auto kod tebe. 2 IDzO and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 21444 Posted January 27 2 hours ago, Milutinac said: Filter je oko 9000, a termostat 7000 (zarad poredjenja NRF je 3000 a Vernet oko 4000) Ako ti nije teško. Uslikaj oznake i objavi. Sa pakovanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted January 31 Da je Behr bio pravi izbor pokazuje i skinuti fabricki termostat, takodje Behr proizvodjac...tako da eto ostavljam za pretrazivanja da je Behr fabricki proizvodjac termostata na 1.4MA Sistem potpuno ispran, sipan Mannol za ispiranje, provozan 20 minuta pa sve ispusteno i kroz sistem propusteno MNOGO vode dok na dovod vode u spremnik nije poceo da izbacuje bukvalno cistu vodu, opet sve ispusteno i sipano 2 litre Paraflua i ostatak destilovane... Temp. zakucana na pola i posle ko zna koliko motor na temperaturi na kojoj i treba da bude... Verujem da mu tek sada kojesta funkcionise bas kako treba... 7 MiloshBg, knezevic76, Ivan-Topola and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2748 Posted February 1 Behr za njegov auto, jedan jedini. 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 21444 Posted February 1 Behr TI14780 ? 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2748 Posted February 1 Otvoris eper uneses broj sasije i dobijes odgovarajuci oe. Jebo vas chatgpt. 2 5 Nikola031, shuxx, Ivan-Topola and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25766 Posted February 1 (edited) Ili prelistas sta sam pisao jos pre par godina i nadjes OEM broj 55215006. Treba da otvara na 80 C, a pase na gomilu FCA modela (a od motorizacija na MultiAir Turbo, T-Jet 120 ali samo od Euro 5 pa nadalje, MultiAir atmosferce...). I onda dalje, vec po licnom izboru sto se izbora brenda tice. Edited February 1 by Ivan 4 Milutinac, Ivan-Topola, silenci and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted February 6 (edited) Stiglo malo kozmetike, domaci Titanium, navodno bi trebali da su dobri pa rekoh da pocastim malo kola i probam za pocetak nesto lagano za koriscenje...nista profi. Kad dodje lepse vreme pa lepo rucno operem kola pa cu opalim vosak... Edited February 6 by Milutinac 3 IDzO, Ivan-Topola and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4759 Posted February 6 javi utiske kad probas, cujem da su im dobri proizvodi 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted February 6 Hocu, hocu, vosak necu pre marta/aprila, a ovo drugo ce sad za vikend da se pršće Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4759 Posted February 6 ma vosak mi je nebitan, imam onu kornjacu keramik koju hvale ali ja ipak nisam odusevljen jer se tesko brise posle nanosenja tako da sam je naneo na 2-3 auta i to je to necu vise jer mu*a otpadnu dok izglancam da ne ostanu tragovi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 931 Posted February 6 Sto se tice perfecta,cistaca i ono njihovo sredstvo za zaštitu koze,preporuka.Peskir im je takodje dobar. Sto se zastite auta tice,ja sam uzeo od ewo cara boost+.Odlican prica. 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-Topola 856 Posted February 7 Meni su stigli pocetkom ove nedelje od Titaniuma neki proizvodi, mikrofiber krpa za unutra, za stakla.. to sam isprobao, deluju bas dobro, posto sam prvi put porucio bilo sta od njih. Uzeo sam i peskir za brisanje koji cu isprobati dok se ovo vreme normalizuje malo. Miris za auto sam uzeo ovaj Odlican je, u opisu pise da je inspirisan Dior Souvage parfemom. Na "Shell" pumpama imaju njihovi proizvodi, pa ko nece da se zeza sa brzom postom, moze tamo svratiti. Skoro sam svratio u Kg da proverim, izbor je bio odlican, a cene iste kao na sajtu. Cak su mi i rekli da je imala akcija za neke od proizvoda, znaci da akcije koje daju na sajtu vaze i na pumpi. 2 1 Milutinac, Ivan and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7192 Posted February 7 Ima i u Crafteru! Probao sam njihovo sredstvo za volan, ok je. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted March 10 (edited) Nastavak... Potraga za xenon farovima je polu gotova zasto polu? Pa zato sto su mi za dva (polovna) xenon fara trazili 600 evra. Nasao sam ovaj desni za 100 evra i levi bi uskoro trebao uzeti, s time sto se nalazi blizu NS i hocu da odem da ga pogledam uzivo kakav je... Far odnesen na poliranje i sredjivanje, i ide keramika na njega, za sada. Bude li potrebe kao na bravu sto je bilo - ici ce PPF folija na njega/njih... samo socivo je kao novo bukvalno, staklo - staklo providno, a samo socivo je skroz cudno, kao da nije idealan krug u ima neke tackice po sebi, bas dobro izgleda D5S sijalice idu, i ima bas dobar izbor sijalica kod nas, od 30 do 100 evra - komad, pa se sve mislim da ce biti neka sredina Sada I ono čemu težim... Pre par dana uzeo i nov akumulator, vise iz zelje da imam nov aku nego potrebe, kada sam skinuo mopar koji je bio u njemu vidim da je proizveden 2022. ali eto - nesto volim da znam da je nov i par godina da ga ne gledam uopste... Edited March 10 by Milutinac 6 gorank82, shuxx, darkman14 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 228 Posted March 10 Brate blago onom ko kupi auto od tebe, šalim se održavam i ja auto ali nisam toliki fanatik 2 shuxx and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 21444 Posted March 10 Još samo da ugradi TNG, i neka računa na mene 4 Ivan-Topola, darkman14, gorank82 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 17 Posted March 13 Čemu služi PPF folija i kako znaš da li ima potrebe da se stavlja, pitam jer i ja imam xenon farove Quote Share this post Link to post Share on other sites