Dragon 21 Posted July 3 Prodajem moju Giuliettu - 1.4 170 ks, 2011. Prvi vlasnik u Srbiji, tri i po godine kod mene, održavana sve vreme kod Brane u Vraniću. Sve što je rađeno na autu upisano je u servisnu knjižicu. Gume letnje i zimske odlične. Motor radi super, nikada nikakav problem. Zamenjeno kvačilo, svećice, akumulator skoro nov. Sređene felne i klešta pre dva meseca jer nije bila predviđena za prodaju. Veliki servis urađen pre manje od 40.000 km, mali u novembru. Dobar i održavan auto. Registrovana do novembra. 6100 evra, moguca korekcija cene jer me je neko u međuvremenu čuknuo u branik kod prednjeg grila, pa bi to trebalo da se uradi. Pošto je kupljen 500X, više bi mi odgovarao jedan mali gradski auto - DOLAZI U OBZIR I ZAMENA ZA Fiat 500, Mito 155 ks ili QV. 0668866160 4 MiloshBg, Reacher Gilt, horvat and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1303 Posted July 3 Sve preporuke za auto, održavan kako treba, lično sam mu gasio start-stop MESom 1 1 Reacher Gilt and Dragon reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites