Grafit 1357 Posted June 13 (edited) Pošto sam kupio Hondu CR-V 1,6d, na prodaju ide moj Civic. Uz automobil idu zimske gume sa felnama. Zadnja stakla su zatamnjena i atestirana. A PPF zaštitne folije na vratima. Evo oglasa na polovnim automobilima: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/26622567/honda-civic-tourer-16-i-dtec?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 Početna cena za pregovore za kolege sa foruma je 8.000 €. A evo i fotki: Automobil sam naručio da mi dovezu iz Švajcarske avgusta 2023. Možete videti oglas po kom sam ga kupio. Evo i nekoliko slika iz tog perioda: A evo i troškovi koje sam imao tokom ove dve godine: Edited June 13 by Grafit 2 moron and nemanja84bg reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
italiano 834 Posted June 13 Kupice kolega Moron... 5 shuxx, Ivan, nemanja84bg and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1357 Posted June 13 Nedostaje mu za kolekciju... 3 ISV_01, nemanja84bg and moron reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4967 Posted June 13 Verovatno jedna od retkih varijanti Civic-a kod nas, maltene statistička greška a veoma zanimljivog izgleda > Civic karavan. Maltene se graniči sa Accord karavanom koji su takođe igla u plastu sena. Baš lep primerak. 2 shuxx and moron reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1357 Posted June 13 Da, redak model, ali bih rekao da ih ipak ima dosta više od Accord karavana. Share this post Link to post Share on other sites
moron 5201 Posted June 14 On 6/13/2025 at 9:21 PM, Grafit said: Nedostaje mu za kolekciju... Ja i jesam krajem 2014. i početkom 2015. godine "gledao" taj Civic karavan, ali , nisam mogao nikako da progutam da je kao karavan bio skuplji 3.500 u odnosu na HB. 1 shuxx reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2170 Posted June 15 Skoro sam vozio taj model civica u HB varijanti i odusevio sam se koliko je udoban. Bukvalno udobniji auto nisam vozio. Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1357 Posted June 15 (edited) Lepo se vozi, ima se sportski osećaj za volanom, iako je karavan. Mesnat obruč volana, direktan volan. Ručica menjača precizna i kratka. Najgori deo ovog modela je infotainment. Nelogičan i bespotrebno komplikovan. Napr. da bi resetovali parcijalnu km posle sipanja goriva morate da „kopate” gde se to nalazi. I posle skoro dve godine to mi je uvek bila muka. Ali uživanje je voziti ga. Meni i mojim saputnicima je problem što je previše nizak. Zato sam uzeo CR-V. Edited June 15 by Grafit Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2170 Posted June 15 (edited) @Grafit Jeste, bas je nezgodan za ulazak i izlazak, ali kad se jednom zavalis, mislim da bih mogao na kraj sveta. CRV mi je neudobniji od civica, mnogo je krut i tvrd, totalna suprotnost. Edited June 15 by MiloshBg 1 Grafit reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1357 Posted June 15 @MilosBG CR-V mi nije mnogo tvrđi, više se ljulja. Ali mi posebno prija što nije previše tromiji od Civica. Kako da objasnim... kad dam gas oseti se poletnost motora. Ne ostavlja utisak trome mašine. Sigurno je na papiru i realno sporiji od Civica, ali ne ostavlja taj utisak na vozača. Meni je to dovoljno za moj novi gradski auto. Share this post Link to post Share on other sites
kaskabgd 75 Posted June 15 11 hours ago, MiloshBg said: Skoro sam vozio taj model civica u HB varijanti i odusevio sam se koliko je udoban. Bukvalno udobniji auto nisam vozio. Vozio si civica 9 generacije HB i udoban je? Ja vozim 8 generaciju do duse sa 17 type S felnom auto je toliko naporan za voznju zbog neudobnosti da to nije normalno. Nikako mi nije jasno da su napravili tako neudoban auto koji skace na svaku neravninu. Pitam te za 9 generaciju jer nesto sam mozda gledao taj auto kao sledeci, e sad drugar isto vozi civic 8 generacije i probao je devetu generaciju i kaze da jeste udobniji ali nije to sad ne znam sta. Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2170 Posted June 16 (edited) @kaskabgd Tako je, izuzetno udoban, bukvalno upija sve neravnine, doduse auto je bio na 16 i krofna gumama. Civic 2013 godiste sa nazalost 1.4 ivtec motorom i 100 konja. Najbolje da nadjes neki na oglasu u blizini i probas. @Grafit CRV je 2011 2.2 dizel 150 konja i prilicno je grub na neravninama ali opet udobniji od mog C Max isto godiste verovatno zbog debljine gume, CRV ima krofnastiji profil. Edited June 16 by MiloshBg 2 Grafit and shuxx reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1357 Posted June 19 Može lock. Ode! 1 MiloshBg reacted to this Share this post Link to post Share on other sites