zipa13 273 Posted May 31 U cetvrtak uvece legoh da spavam,i rekoh da pogledam malo oglase i aukcije dok ne zaspim. I videh, Rosso Wide 155 V6 sa full Zender-om, originalni Speedline tockovi i tako,kliknuh, pa ce da pristigne kod mene za jedno 2 meseca Vise slika kad stigne na terminal 10 1 shuxx, dellas, horvat and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18177 Posted May 31 Blago tebi, klik, i kupljeno.. Jedva čekam da TI stigne ;-) 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 273 Posted May 31 Bio je klik i ja otisao da spavam Ujutru me sacekala poruka od Japanca da sam pobedio na aukciji. Kod njih aukcije funkcionisu drugacije, svako ostavi svoju maksimalnu ponudu i to je to. Licitiranje se otvori i zatvori za 10 sekundi. Ko je ostavio najvecu cifru, taj je pobedio. Na slikama vidim da je spustena, i na auction sheet je pisalo da ima odradjen izduv. Sad sta je tacno u pitanju, videcemo kad stigne 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 20736 Posted June 1 Prelep, ali prelep 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 273 Posted June 1 I meni se bas zasvidjala, zato sam je i uzo Gotovo nemoguce ih je naci sa Zender branicima Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7022 Posted June 1 Lud si Cestitam na pobedjenjoj aukciji haha, ajde cekamo da stigne pa da pises utiske iz prve ruke. Ali taj DTM vajb i jos sa V6 motorom, mislim da nema dalje 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 273 Posted June 1 Ne treba doktor da bi se to utvrdilo Mozes misliti mene, ostavio bid, probudio se ujutru u 4, i ceka me poruka na Whatss app od Japanca "Darko gde saljemo auto, u Vankuver ili u Evropu?" Reko ko je bre ovaj, koji auto majstore Otvorim poruku, tu je vec i racun, i sve Iskreno nisam se nadao da cu da pobedim na aukciji, ostavio bid onako radi reda Al eto 1 1 horvat and dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 430 Posted June 2 ovdje je najveca pobjeda sto milioner iz monaka kucka na forum.. odlicna, sta reci.. 3 zipa13, Zvezdo and Djuk85 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 273 Posted June 2 Daleko sam ja od toga Samo volim automobile, nista drugo Bolje to, nego da sedim na 'ladan beton 1 Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 273 Posted June 3 Pristigla na terminal 3 neshtry, horvat and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 20736 Posted June 3 Zender je super dodatak na već prelep auto 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 273 Posted June 3 Zender bas utice mnogo na izgled, na 155-ci Ovaj koji ide na wide ima dublje i vece branike nego onaj koji ide na narrow. Samo je muka sto nema gde da se nadje, ako se nesto desi. 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites