vagenovac 4913 Posted June 2 Posle kad mi neko kaze nema vise kvaliteta, pa menja se iskljucivo ono sto je napisano u servisnoj knjizici, a ako ne pise da se menja onda je dozivotni deo Recimo 1.9jtd koji je etalon za dugovecan motor hoce ds se samoubije ako na svakih 60-80k ne dobije kompletan nov zupcasti, spaner, vodenu pumpu, pa onda pk razvod kais i njegove rolere i spanere Sent from my SM-A556B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1908 Posted June 2 Pa sad... Znam za primerke gde su aftermarket delove ljudi - taksisti terali po 150k km i nije bilo problema. Fabricki originalni je menjan na 100 ili 120k. Ja sam na bivseg brava stavio OE set i skoro je bio na servisu, 110k presao od ugradnje i 4 godine, drugar mehanicar mu rekao da planira sledece godine da ga menja samo zbog starosti, inace na oko odlican! 2 MS PK and Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6589 Posted June 6 Sa parkinga 2 Dzimbo and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22457 Posted June 6 Valja li čemu taj kišobran za šoferku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6589 Posted June 6 Ok je, znači. Malo je podnošljivije. Juče se nisam setio da stavim bilo je sve vrelo u autu, danas je ok bilo. Ali 42 stepena početkom juna... 3 Ivan-Topola, shuxx and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15918 Posted June 6 Ja što videh u autu 36°C bi max temp. U nedelju idem na jezero na plivanje. Cenim da se voda zagejala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Decak Iz Vode 180 Posted June 7 Gde si poručio taj kišobran? Da li se poručuje za svako model auta ponaosob ili jedan kišobran odgovora svakom? Šta ga "drži" kad se otvori, da li ga se mora negde nečim fiksirati? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22042 Posted June 7 (edited) Ne bih se ja zezao sa tim zicama po enterijeru. Pogotovo novijeg vozila, za*ebi . Video sam ovo odavno, ali sam ipak za klasicne suncobrane. Smotam i ubacim iza mog sedista za sekund, bez bojazni da cu da izgrebem tablu, ekran multimedije ili kozna sedista. Plus je suncobran kockast i lepo pokrije sve uglove. Edited June 7 by Ivan 2 darkman14 and Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6589 Posted June 7 @Decak Iz Vode sa Alija mislim. I mora se voditi računa, ovo što Ivan kaže. Meni obične folije ne stoje dobro, na suncu popusti vakuum I onda samo tabla prekrivena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22042 Posted June 7 (edited) Podseti me da ti ponesem par komada. Umesto vakuuma koji dodju sa suncobranima (obicno crni, maltene plasticni i ravni, nema sanse da drze cim je malo hladnije)... Zamenis ih za prave gumirane vakuume, duboke, sa vecom zapreminom. Drze kao besni i na minusu , nema sanse da se odlepi: vs 1 hour ago, darkman14 said: I mora se voditi računa, ovo što Ivan kaže. Znam da cu ja voditi racuna, mada ni to nije garancija kada si u zurbi. Sto za druge ne mogu da tvrdim . Ima i ova fora, mada mi je i to skalamerija : Edited June 7 by Ivan 2 1 shuxx, darkman14 and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1218 Posted June 8 Cestitke na kupovini i dobrodosao u klub Videh da spominjes dimenzije, meni je to bio jedan od najjacih utisaka. Kraci je od A4 karavana za 6-7 cm, a nudi neuporedivo vise mesta + mnogo veci gepek. Pritom hauba nije sprcena kao kod Renoa npr. Jako je lagan za voznju po gradu. Takodje me fasciniralo odsustvo smrada dizela kad radi u garazi, nista se ne oseca. Neko je pomenuo papucicu gasa koja je previse udesno postavljena. Isto sam pomislio vec posle par dana posedovanja automobila. Nije strasno al ne znam zasto su je toliko zavukli. Ili su centralni tunel previse siroko uradili, mada se meni to svidja. Kako ti deluje pozicija volana i kokpita? Mnogi to zameraju, meni je savrseno npr. Volan mali, lagan za manevrisanje, a instrumenti (displej) visoko postavljeni pa ne skidas pogled s puta 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6589 Posted June 8 @rkoma1986 pozicija volana i table generalno je meni ok, brzo sam se navikao. Meni se sviđa, kao Logitech je volan. Znaš li možda da li je ona pregrada u centralnom tunelu hlađena? Ja nigde nisam video dal može da se da otvori nešto pa da hladi unutra flašu. A ima mesta za 2 flaše od 1.5l ili 5-6 konzervi. Ubacio i USB dongle za bežični Android auto. Radi sve kako treba Sinoć mi izlete neka Romkinja na Futoškom putu kod Rode/Idee, odsekao sam se. Samo je istrčala na ulicu. Ide sa nekim likom. Stao sam izašao iz auta al opet šta im mogu. Jedva sam je izbegao, sreća nije bilo nikog u drugoj traci i da sam vozio polako. Čak je i sam auto odreagovao . Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1218 Posted June 9 Jeste hladjena cela ta ostava. Postoji rupica skroz napred u desnom gornjem cosku. CIm upalis klimu, hladi se i ostava. Nisam skontao da postoji mogucnost da se hladjenje iskljuci. Gde si uzeo taj USB dongle? 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6589 Posted June 9 @rkoma1986 u Šekspirovoj, 2700. Mrzelo me da čekam aliekspres. Na ali ju je reda 1400. A ovde sam i probao odmah Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1218 Posted June 9 Daj neki kontakt 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15918 Posted June 9 I link na Temu...;--) Quote Share this post Link to post Share on other sites