Jump to content
Goran

Recommended Posts

Vozili ga u sreći i veselju i zamenili ga za barem Stelvio 

Lepa, lepa boja i oprema,motor extra 

Konačno Modus Style .
S obzirom da mi je jedan skoro perfektan Modus izmakao za dlaku, skori identičan mom bivšem, logično je da jos jedino Musa može da dođe u izbor .
Privikavam se polako na atmosferca i moji dani divljanja su prošli .

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Vozili ga u sreći i veselju i zamenili ga za barem Stelvio 
Lepa, lepa boja i oprema,motor extra 
Ma kakav Stelvio, čim mene detalji, kao sa slike, oduševljavaju, zna se koliko je sati, dakle, samo neki Majbah.
Ja da se zavalim a drugi da vozefccf5d751cc06801083a9a9270dd8b05.jpg

Posted (edited)

Musa je avion za modusa u svakom pogledu, steta samo sto nije restyle koji je vizuelno lepsi ali auto ko auto top ko voli taj tip vozila

Edited by OMP

Srećna kupovina, zavoleh MPV, a još ga pošteno ne vozih...to mogu samo ja...:whistle:

Vozih se danas u odičnoj Opel Merivi A, ona prva generacija, pa čim dođoh kući uporedih je sa Note na automanijak... veoma slični, Note bitno niži. Odlično se vozi, prilično kruta, ne naginje se

Odličan auto, jes visok, ali baš prostoran unutra.

ja to mokrom mikrofiber krpom, i kraj, samo skida prašinu, pa to su površine koje se i ne dodiruju... osim volana, komandi, i muzike...ništa se ne dodiruje 

a sprejevi za sjaj... ne dajem pare za to

@shuxx kolega, ja sam isto od onih koji enterijer održavaju samo krpom i vodom, ali, ovo je set da se malo sredi dugo neodržavan auto, tj, enterijer.

Dakle, sredstvo za čišćenje kože (sedišta) od nakupljenih nečistoća a zatim krema da im se malo vrati stari sjaj. Takođe može da se koristi i za kožne jakne, novčanike itd. Ide i posebna četka za kožu.

I sredstvo za skidanje nečistoća, tvrdokornih sa plastika i mebla, štofa u enterijeru i uz sve to idu krpe i aplikatori za nanošenje i čišćenje.

Mislim da je bio pušački auto , mada se ne oseća taj miris u autu, al su npr zavesice od panorame požutele na nekim mestima kao i neki delovi enterijera, koji su svetlije boje fabrički.

Mislio sam prvo da auto odvezem na dubinsko, al naleteh na ovaj set na akciji od 50%, pa rekih daj da probam, a na osnovu preporuka nekih ljudi i njihovog zadovoljstva ovim brendom.

Mislim da će završiti posao a svakako će ostati dovoljno i za održavanje enerijera kasnije.

2 hours ago, knezevic76 said:

nečistoća a zatim krema da im se malo vrati stari sjaj. Takođe može da se koristi i za kožne jakne, novčanike

Ja za to Hemel. Jest da malo zdiba al proveren sa radom :lol:

sredstvo za skidanje nečistoća, tvrdokornih sa plastika i mebla, štofa u enterijeru i uz sve to idu krpe i aplikatori za nanošenje i čišćenje

Cudo jedno sta mogu Maxi-jeve maramice za bebe da odmaste i skinu...ekvivalent gumeno masnim plastikama u Stilu i Reno Laguni mk2, a bogami i u mom Bravu je skidalo neko gumenu lepljivo cudo iz cajgera.

Ofc, podrzavam skuplje i bolje proizvode, ne moramo bas Lava odmascivac svi da koristimo :lol:

Lako je bilo meni, sa plastčnom škodom i Z10. Ali  ću i ja trebati da podignem nivo za Note. Delimično kožna sedišta....

Cudo jedno sta mogu Maxi-jeve maramice za bebe da odmaste i skinu...ekvivalent gumeno masnim plastikama u Stilu i Reno Laguni mk2, a bogami i u mom Bravu je skidalo neko gumenu lepljivo cudo iz cajgera.

Ofc, podrzavam skuplje i bolje proizvode, ne moramo bas Lava odmascivac svi da koristimo 
Za Hemel kremu znam, davno sam je koristio , a i baby maramice rade posao. Al realno sam izbegavao sve sem krpe, vode i po nekad malo sapunice. Al Musolinija ću malo da počastim profi kozmetikom i novim gumama.
Gume su inače DOT 2019 AS, šara pozadi kao nova , napred malo manja al we vidi da su matore plus su balonke 195/65/15 a fabrika kaže 195/60/15.

Posted (edited)
7 hours ago, knezevic76 said:

Mislim da je bio pušački auto , mada se ne oseća taj miris u autu, al su npr zavesice od panorame požutele na nekim mestima kao i neki delovi enterijera, koji su svetlije boje fabrički.

Ovo je bila jedna od stvari koje su me strašno nervirale kod mog primerka Brava. Baš je kvarilo inače skroz pozitivne utiske.

Nego, ne čestitah ti prinovu... Da se nauživate u lančiji! :thumbup:

Oprema je top, motor prava mera, pravi meraklijski auto za opuštenu vožnju! :wub:

Mislim da zaslužuje posebnu temu...

Edited by Reacher Gilt

Ja enterijere cistim sa sonax multistarom, odlicno sredstvo a verujem i povojlnije i izdasnije od titanijuma, kupim litar koncentrata i dosta vozila odradim sa njim, moze i dubinsko sa njim ali vise volim sa karher praskom a i povoljnije je....pricam o kolima koja mi stignu pa ima treba detaljnije ciscenje, posle samo brisanje krpom kao odrzavanje

Sonax multistar 1l koncentrat 1700 dinara, Titanium Perfect 0.5l 850din ili 2.5l 2450 din, isto je koncentrat, isto se razblazuje 1:20 i iste namene.
Gledao sam cene, sve je to tu negde.
Jos kad nalete popusti, kao sad ovaj set za kožu, mislim da je odlična investicija, s tim što će to kod mene poprilično trajati. Kad odradim sređivanje, videću efekat i da li vredi, al svakako sve je to na isti fazon i Sonax, Turtle, Titanijum itd itd...

Posted (edited)
21 hours ago, knezevic76 said:

Čim se vreme prolepša, kreće detajling9cfbd0ad12b9252ef099f10ff18ca67a.jpg

Koji ti je od ovih za plastiku? Moj enterijer je katastrofa, neke jeftinije koje sam kupovao nisu uspevali da vrate plastiku u stanje kakvo je fabričko, to su mahom sredstva za održavanje čistih auta. Srednju konzolu sam oprao u kadi sa Axelom i vrelom vodom i to je jedino pomoglo. A ne mogu da nosim baš ceo auto u kupatilo..... Beli delovi plastike su tamnožuti, crne plastike vuku na sivo.

Edited by stex_pb

Koji ti je od ovih za plastiku? Moj enterijer je katastrofa, neke jeftinije koje sam kupovao nisu uspevali da vrate plastiku u stanje kakvo je fabričko, to su mahom sredstva za održavanje čistih auta. Srednju konzolu sam oprao u kadi sa Axelom i vrelom vodom i to je jedino pomoglo. A ne mogu da nosim baš ceo auto u kupatilo..... Beli delovi plastike su tamnožuti, crne plastike vuku na sivo.
https://www.titanium.rs/ciscenje-enterijera/titanium-perfect-koncentrovani-cistac-automobila-500ml/?attribute_pa_pakovanje=500-ml

Sonax multistar 1l koncentrat 1700 dinara, Titanium Perfect 0.5l 850din ili 2.5l 2450 din, isto je koncentrat, isto se razblazuje 1:20 i iste namene.
Gledao sam cene, sve je to tu negde.
Jos kad nalete popusti, kao sad ovaj set za kožu, mislim da je odlična investicija, s tim što će to kod mene poprilično trajati. Kad odradim sređivanje, videću efekat i da li vredi, al svakako sve je to na isti fazon i Sonax, Turtle, Titanijum itd itd...

Nisam ispratio cene titaniuma obicno su bili skupi sta god sam gledao, kod njih sam uzeo onaj peskir i dobar je, ostale stvari kupujem ovako sta cujem od drugih da valja ili sta neki detaileri koriste, sa multistarom sam bas zadovoljan i necu da ga menjam.