Jump to content
Goran

Recommended Posts

Odličan izbor, Civic je dobar, CRV je još bolji... porodična makina... Neka ti je sa srećom i da te dobro služi

nego, koliko je razlika u visini sedišta Civic / CRV...baš me interesuje i kako ti se čini u vožnji

Da te služi u zdravlju i veselju i zamenio ga za još bolje...

Joj, kada vidim crnu boju, jeza me hvata zbog pranja...

Čestitam od :heart: !

Zapalo mi za oko kad si u mojoj temi rekao da gledaš oglase a znam da je Civic bio relativno skora kupovina i dobar auto... Svakako pun pogodak za ono što ti treba, čestitke još jednom  :thumbsup:

Da, i meni crna boja nije izbor ali kontam da ovom autu dobro stoji. 

Daj još koju fotku, što si škrt   :P

Je l' bio u NS ?   Nisi menjao tablice? 

Hvala kolege!

Bio je pre dve godine na novosadskom placu Auto div. A prošli vlasnik je isto iz N. Sada. Tako da su ostale tablice.

Ulazak i izlazak iz Civica je muka, pogotovo kad je tesno i ne možeš otvoriti dovoljno vrata. Imam utisak da bi s*ebao koleno posle nekog vremena.

Kod CRV-a čak moram malo podići du*e da bi se uvalio u sedište. Ne znam koja je razlika u visini između vozačkih sedišta. Ako se setim izmeriću.

U vožnji se malo više ljulja ali kontrolisano. Naravno ima malo lošije performanse zbog veće težine, a iste snage. Ali mi najviše prija što je zadržao tu neku poletnost kad daš gas, pa on ubrzava bez onog osećaja da vuče i prikolicu od 1 tone za sobom. Hoću reči dobro su odmerena prva dva, tri stepena prenosa.

Osećaj je da ima mnogo više prostora u kabini. Pogotovo iznad glave.

Posle ovih nekoliko dana vožnje kao da ga vozim mesecima, to je verovatno zbog istog motora, koji se isto ponaša.

Potrošnju očekujem tek malo veću od one kod Civica. Prešao sam 200 km autoputem i vozio sam 20 min na 3.000 o/min da aktiviram čišćenje PDF-a. I potrošnja mi je oko 6 l/100 km (po bordu).

Ova crna boja je naravno kompromis, kad kupujete polovnjak bitnije je generalno stanje nego boja. A i ja nisam previše osetljiv što se tiče čistoće automobila.

Neće me previše tangirati sloj prašine na njemu, još kako živim pored Dunava, pa stalno ima fine prašine i peska, pa kad pred zoru padne rosa... Divota!

Biće fotki... Već ga moram oprati... :D

@PremieRacing

I ja bih rekao da se u Auto Divu trude da rade korektno.

Civic je kod mene, čekam da se drugar izjasni da li ga uzima. On je od moja poslednja četiri automobila kupio tri.

Ako ga budem oglašavao, okačići i ovde.

@moron

Hvala.

Nisam zahtevan vlasnik, a ovde imamo dobru mašinu, dovoljno mesta u kabini i, rekao bih, dobar primerak CR-V-a.

Srećna kupovina i puno bezbrižnih kilometara!

S godinama i mene nekako sve više privlače  ti povišeni automobili a mrzim ih od kada su se pojavili. Lakoća ulaska i izlaska bez gimnastike. 

Piši utiske. Interesuje me potrošnja po otvorenom.

@Zvezdo

Hvala!

Ovih dana sam dva puta išao N. Sad - Bgd aerodrom, to je oko 300 km. Brzina 110-120 km/h. Po bordu 5,8 (sa onim produvavanjem PDF-a), to je verovatno oko 6 l/100 km (oko 2 dl mi laže bord u Civic-u).

[mention=1867]Zvezdo[/mention]
Hvala!

Ovih dana sam dva puta išao N. Sad - Bgd aerodrom, to je oko 300 km. Brzina 110-120 km/h. Po bordu 5,8 (sa onim produvavanjem PDF-a), to je verovatno oko 6 l/100 km (oko 2 dl mi laže bord u Civic-u).

Sad vec drugi put, ipak je DPF

Sent from my iPad using Tapatalk