shuxx 20186 Posted Tuesday at 09:38 PM Koristim i jedno i drugo. Mislim da Ali ima niže cene. Jer je8eni softver sa Temua ne pokazuje svima istu cenu za jedan proizvod, cene su drugačije. Ti pogledaš, jedna cena, ja pogledam druga cena. Kupiš jedan kom, npr 100 din, hoćeš dva kom 210 din...umesto da je jeftinije. Ovaj mikroprekidač, poručih i sa Alija i sa Temua. Pa koji pre stigne. 1 Milos1 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos1 352 Posted Tuesday at 11:42 PM I kad ubacujes druge artikle, onima koji su vec u korpi podizu cene. Probajte i proverite, stvar od 300din ne mozes dobiti ispod 800 ako ubacis jos 2-3000 drugih stvari u korpu. Izbrises neke stvari, kako brises, tako cena istom proizvodu pada. Tacno se postarina uracunava u cenu proizvoda... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23712 Posted Wednesday at 06:35 AM @OMP paketi sa temua su svi free shiping jedino sto te uslovljava da minimalni paket za slanje bude 15€ čini mi se dok sa alija moze i 0.66$ da bude vrednost paketa i važilo je ako je free shiping onda stvarno platis samo tih 0.66$ Da ne idemo u off, cekamo da koleZi stigne deo pa cemo videti. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites