Milos1 429 Posted February 11 (edited) Na dnu je pa nece mnogo bosti oci i da zamazes kako bilo sam. Ili ko moze to da ti usprica na fleku i nece se tek nista videti, niti biti skupo. S obzirom da je tako nisko i ne mora da bude perfekt, moze svaki pera ispod sljive. Nije to nista, znaci da se vozi, sto i treba... on tebi treba da sluzi, ne ti njemu... zamazi i gas Eno pre koliko sam sredio auto kod limara i nije imao nigde vise nista(sem od grada nesto malo sto cu naknadno da izvucem), skoro vidim u zadnjem desnom cosku zagrebano. Prilicno plitko i ne vidi se kad je auto mokar, sto znaci da ce verovatno moci samo da se ispolira, ali onako nije mala povrsinski ogrebotina, i siroko je to par cm. Najjace sto blage veze nemam gde sam to zakacio, ili je mene neko na parkingu, ni kad ni gde. Ni dal sam ja, dal je neko drugi, bilo ovo hladno vreme, auto stalno prljav, ko zna koliko dugo to nisam ni primetio... mora tako ako se vozi po gradu i ne stoji u garazi samo kao eksponat... pa cak se i tad zakaci, prodjes biciklom, kolicima, kantom pored Edited February 11 by Milos1 2 Reacher Gilt and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5719 Posted February 11 Dešava se povremeno, ma kako čovek da pazi Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8586 Posted February 11 Idi kod Bosanca,resice ga da se ne poznajeSent from my SM-A346B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4699 Posted February 11 Napravis boju u spreju, nece se to dole toliko primecivati kako god uspricas 3 nemanja84bg, Milos1 and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7883 Posted February 11 5 hours ago, shuxx said: Nije mi puno trebalo . Pajser. U kamen zakačio... Površinski, ali nije baš plitko Dusu dao za ovako nesto: 2 5 Reacher Gilt, Dzimbo, Axic and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20940 Posted February 11 Sam da pronađem na Temu 2 moron and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2690 Posted February 18 Meni se tako desilo kao gomilica peska onako izgleda sivo , i bukvalno ide duz puta a ja tu okretao i rekao sebi moj moto "moze to jos" ispostavi se gomilica je ustvari tvrd beton onako kao da je cureo iz kamion mesalice i ista prica kao kod vas , a boli me uvo , moze to jos Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20940 Posted March 1 Note lagano gazi kilometre, nekih 2000 km od zamene ulja, drži se nivo, možda je mrdnuo 1-2mm, ukratko, ne troši ulje, na magistrali. ALI, elektrika, kontakti.... prcaju... Kada sam ga uzeo, nije mu se gasilo svetlo u gepeku. Skoro, nije radila pumpa za tečnost / šoferka, jer je osigurač izgubio kontakt. A danas, otvorio gepek, zatvorio, posle par min, da otvorim, ma nema šanse. Gasih kola, palih kola, zaključavah, otključavah.... Gepek vrata ni da mrdnu. Mikro prekidač na vratima, ono... moje mišljenje, videću šta je. Sreća pa ima dva videa na YT koji potpuno pomažu u ovom slučaju Prethodne probleme sam rešio bukvalno sa malo šmirgle, i kontak spreja. A ovaj, videću.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8586 Posted March 1 Odakle je uvezen?Sent from my SM-A346B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20940 Posted March 1 Nije skup prekidač ... Just now, MS PK said: Odakle je uvezen? Sent from my SM-A346B using Tapatalk CH Aliexp su carevi. 110 din 3 IDzO, MiloshBg and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos1 429 Posted March 2 https://www.kupujemprodajem.com/auto-delovi-i-alati/auto-delovi-prekidaci/mikro-prekidac-prekidac-brava-gepeka-nissan-qashqai-note/oglas/189643125 Evo i kod nas, uzmi i zameni taj odmah, a na aliju narucis 2-3 za rezervu kad su vec tako jeftini, pa kad stignu. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23834 Posted March 2 @Milos1 ne znas ti koliko taj mikroprekidac moze da ne radi koliko on moze da ceka paket sa alija 3 shuxx, Dzimbo and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20940 Posted March 2 Poručih na Aliju, 108 din komad, ne može se kupiti više komada. Čim sam ponovo kliknuo na link cena skočila na oko 650, što mu je i regularna cena 650-800din. 3 minutes ago, Axic said: @Milos1 ne znas ti koliko taj mikroprekidac moze da ne radi koliko on moze da ceka paket sa alija Znaš me bolje od Googla 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4699 Posted March 2 Skoro zeninom stricu kome sam prodao note pre nekih 6-7 godina riknuo taj prekidac, porucili smo na KP, montirali i sljaka. Ja sam ih na par mazdi menjao takodje Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 479 Posted March 2 Tvoj i moj auto su rodjaci, a moj auto isto tako ima problem sa bravicom gepeka. Svetlo je stalno upaljeno, pa sam stavio mali sakriveni prekidac, palim po potrebi. E sada, mikroprekidac za svetlo je u samoj bravici, sto znaci da i otvaranje gepeka moze biti problem u samoj bravici, a ne u prekidacu. Predlazem da probas da direktno spojis kontakte sa tog tastera za otvaranje, sigurno moze da se skine dzek i da se napravi kratak spoj. Ako otvara problem je u u tom tasteru, a ako ne otvara onda ipak treba nova bravica. 3 MS PK, shuxx and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25557 Posted March 2 1 hour ago, milan-jtd said: E sada, mikroprekidac za svetlo je u samoj bravici, sto znaci da i otvaranje gepeka moze biti problem u samoj bravici, a ne u prekidacu. @Axic Zamisli ako se ispostavi da je promasena investicija? Leleeeeeee... Ima odmah da radi Refund . 3 Axic, Dzimbo and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20940 Posted March 2 roba 110 din, ima carina da me klepi i isporuka paketa, suma 500 din, to će me više potresti pre par godina je kolega kupio nekog kineza, možda Geely, trebaju mu filteri za mali servis, on vidi koliko su kod nas, a nađe ih i na ALI ju jeftinije , poruči, ali kad su stigli, zvali ga sa carine da donese saobraćajnu, da dokaže da poseduje taj auto, preselo mu, cimao se u radno vreme po carini... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 479 Posted March 2 A nije stvar u kinti, nego u cekanju dva meseca da stigne prekidac, a problem mozda ostane neresen. Ja sam za Merivu kupio na Aliju tastere podizaca stakala, za vozacka vrata, glavni za sva 4 podizaca. Jako smesne pare a kvalitet vrlo vrlo zadovoljavajuci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23834 Posted March 2 3 hours ago, Ivan said: @Axic Zamisli ako se ispostavi da je promasena investicija? Leleeeeeee... Ima odmah da radi Refund . Što je najgore sad čujem vest od poštara da svaki paket sa Alija bez obzira na cenu paketa naplate 3-4€ dostavu valjda nemaju ugovor sa poštom o besplatnoj dostavi kao sa Temu. Aj da se nadamo da neće @shuxx biti od onih ne platiš na mostu, platiš na ćupriji 1 gorank82 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25557 Posted March 2 Ako ne bude problem u prekidacu - kad stigne, morace da oglasi na KP, da pokrije troskove promasenog projekta . 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2683 Posted March 2 Skoro sam citao negde da su sad poceli za svaki paket, svaku porudzbinu da lupaju neke cifre za carinu. 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20940 Posted March 2 Meni su za neki termostat od 4 usd naplatili carinu kao da je 40 usd. Samo neka stigne i da je do njega. Kod nas je 1200 + poštarina 400. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1450 Posted March 2 Nije to carina, to je porez koji naplaćuju. Porez su trebali uvek da naplaćuju ali nisu jer nisu imali personala. Sad su videli da tu leže ogromne pare i počeli su da naplaćuju i na pošiljke od 100 dinara. Srbija jbg 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 479 Posted March 2 Pre nedelju dana su mi stigle neke kukice za gepek, da se kese ne tumbaju, putovale preko 2 meseca ali mi nisu nista naplatili. Bile su oko 200 din. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4699 Posted March 3 (edited) Sa temua se valjda nista ne doplacuje, onaj iznos u dinarima koji pise da treba da platis to je to, nisam jos temu koristio ali pocecu, na temu su neke sitnice mnogo povoljnije nego na ali, sa alija mi skoro nesto stiglo naplatio nekih 100din na licu mesta postar Edited March 3 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites