integralac 2783 Posted February 13 Da li je ovde potrebna zamena mosta ili ima neka fora zasto se tocak ukosio, prednjim delom se otvorio i krenuo u minus, nije ovo jedini koji stoji bas ovako, zato verujem da imaju mozda neku manu i da nije svima most iskrivljen, iskustva? 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19250 Posted February 13 Nisam čuo do sada, postoji mogućnost... mislim da je nešto drugo, ipak ne prave ih od kartona... 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2308 Posted February 13 (edited) Udaren , doslo je do fiksnog dela na karoseriji sa vesanjem u svakom slucaju povukao viljusku i ostale stvari. Nema tu leka sem kompletnog rebuild-a. Zato je neregistrovan i stoji po ceni verovatno od 100 200e Edited February 13 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2783 Posted February 13 Ako ne znas onda se i ne mesas On pozadi nema viljuske a ostale stvari ima Ako sam ih video vise komada sa identicno krivim tockovima onda je mozda i nesto drugo sem udarca Neregistrovan je jer sam ga tek uvezao Za tebe cena (drugarska) 2000 evra + taj turbo nevidjeno brz golf sa punim rezervarom i 20 litra ulja u gepeku 3 alfini0507, nemanja84bg and ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3084 Posted February 13 Drugi most je najednostavnije rešenje. Stradaju krajevi, od soli najviše. Meni su na poslednjem teh. pregledu skrenuli pažnju na to iako još nije bilo došlo dotle kao na onom gore. Rekoše mi još i da ne mora drugi most, jer može kao da se navari tu jedan deo i tako da se reši, al' ponavljam, još nije bilo kritično. Po meni nije vredno je#avati se s tim jer može da se nađe očuvan most za malo para. Svakako sam planirao da ga zamenim, ali ode Bravac u međuvremenu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2783 Posted February 13 To ce i biti, samo neko mi je rekao da oce i lager i sileni da nakrive tocak pa sam mislio ako je neko imao problem Javi mi na vreme za one tockove da se nadjemo negde, ili opici starim putem pa da idemo na kafu i na abrove 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3084 Posted February 13 Sledeće srede idem do BG, pa mogu da ih dobacim, samo kaži gde ti je zgodnije, na izlaz sa AP za Pojate, ili na starom putu u Deligrad. Samo, dosta rano Iz banje krećem, oko 4 30, pa ću i tamo da budem rano jbg. To sam smeo s' uma onomad da spomenem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2308 Posted February 15 Pa dobro mozda i ja gresim, ja ih zovem viljuske jer je neko kao tako rekao mozda i on gresi uglavnom dolaze na most sad ovaj model mozda sve to ima fiksno opet vesanje ko vesanje ... udarac je povukao dosta delova pa menjanjem mosta, viljuske i jos nekih sitnica problem je bio smanjen bas dobro ali i dalje vidljivo kao na ovoj slici ... moze da bude sta hoces u principu zato sam i rekao sve to treba pretresti, meni je najvise bila sumnjiva ta viljuska ili kraj mosta ako je nema ili kako vec, ali opet moze amortizer, opruga, veza sa karoserijom one gumice itd... niko nece moci sa sigurnoscu da da odgovor na navedeno pitanje a i ako je kod nekog jedan deo u ovom slucaju moze biti drugi ... igranka u svakom slucaju. Ja bih sve to u kompletu zamenio ako bih hteo neku siguricu, komplet strip. Zato sam i uzeo ovog golfa jer mi je delovao prav kao strela a alergican na ovaj naveden problem tako da je tako dosao ... znaci svi uglovi na trapu su bukvalno 0 na 0 kad sam radio centriranje odnosno kontrolu. Perfekt autic dok nije dosao do nasih servisera e tad je pocela igranka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2783 Posted February 28 Resenje postoji, mogu se praviti neki konusi koji se podbacuju, nemam pojma gde. To mi nije bilo resenje, ne bih da zeznem buduceg kupca, nabavio sam novu gredu. Inace tockovi kod Brava i Delte hoce da se iskrive i bez udarca, jednostavno oslabi materijal vremenom, tako su mi rekli. Reglaza zadnjih tockova se ne radi na ova 2 modela. Eto ako nekom bude zatrebalo u buducnosti. 2 1 alfini0507, Reacher Gilt and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites