OMP 3503 Posted February 5 Ne znam dal neko zalazi u ovaj deo foruma al ajd da pitam, baguju mi displeji na tockicima za klimu, u smislu da se brojke ne ocitavaju lepo uvek, nego brlja, dodaje i oduzima crtice pa nije lepo citljivo, jel ima nekog leka za to, nije da mi je nesto bitno toliko da bih sad davao neke pare po svaku cneu da resim ali bih voleo da resim ako je moguce nekako u domacoj radinosti ili ako ima neko povoljno resenje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18791 Posted February 5 Negde sam video oglas za firmu koja menja ekrane, pogledaj po oglasimaJa ako nađem postaviću ovde 1 OMP reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18791 Posted February 5 Probaj ovde https://www.instagram.com/coding_perecka?igsh=MXhxMHZ1NjNhZGN1aA== 1 OMP reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3503 Posted February 5 ovo je koliko vidim za vw program i pise kodiranje i narezivanje kljuceva Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18791 Posted February 5 Radi on sve marke i ekrane,ali na komandnoj tabli, moraš da ga pitaš za klimu Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3503 Posted February 5 ma to mi se svakako ne isplati jer bih morao u BG da mi to sredi, proguglacu malo da vidim jel ima neko DIY resenje po YT ili nekim stranim forumima ali cisto sumnjam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1116 Posted February 5 Prvi put čujem za taj problem na Giulietti. Kupi polovan panel i uživaj, mislim da nisu skupi Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18791 Posted February 5 Skineš panel,pogledaš broj artikla tog displeja, kupiš,zameniš Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3503 Posted February 5 Ma ako naleti neki povoljan polovan kupicu , lako se menja al nije mi sad prioritet da bacam pare na to, bitno da radi e sad sto malo brojke brljaju nebitno ja to uglavnom ne cackam namestim na neku temp i to je Quote Share this post Link to post Share on other sites