Jump to content
Goran
Decak Iz Vode

K: Suncobran za Fiat Grande Punto

Recommended Posts

Kupujem levi (vozački) suncobran za Fiat Grande Punto 2006.godište. Neophodno je da bude bež boje kako bi se uklopio u enterijer auta. Pošto ih je teško pronaći kao original, u obzir bi mogao da dođe i u svetlo sivoj nijansi..

Jel može neko da mi napiše broj telefona nekog auto-otpada sa kojim je imao ok iskustva, jer mesecima ne mogu da nabavim pišljivi suncobran za svoj GP?
Ili da ostavi link ka stranici?

Fali ti kompletan suncobran ili se ne sklapa kako treba?

Ako je ovo drugo u pitanju, davno sam, tamo pre nepunih 20 godina, popravio vozacki suncobran na Stilu. Bilo je u to vreme po 20-30 Stilaca na oglasima, onda mozes misliti za delove po otpadima. Dok su cene u Delti (tada ovlasceni) bile bas nenormalne za takvu glupost. Cekajuci da natrci nesto, posto suncobran svakako nije zaklapao kako treba, skinuo sam i popravio.

Secam se da je bilo banalno, samo je trebalo raseci plasticnu oblogu sa prednje strane i ucvrstiti nosac osovine. Oblogu sam iza toga usio sa par savova, tako da se nista nije ni primecivalo. Sljakalo kod mene jos 10 godina, imas sada i tutoriala na tu temu po netu. Izvini unapred ako ti otkrivam rupu na saksiji.

Od ovih poznatijih pretpostavljam da si zvao Makija, Indjiju (par njih), a licno imam samo reci hvale za Darka u Mojsinju. Davno je bilo, ali probaj na neki od ova dva broja 064/30-91-220, 065/666-79-66.

Neće da stoji kako treba, već onako landara..zli jezici bi rekli da mu treba neka vijagra ili takvo što :D Ne može da se vrati u početni položaj.
Do sada sam zivkao ljude na KP oglasima i preko PA. I mesecima ne može da se nađe polovan..bio je jedan, ali u toliko lošem stanju da ga ni za džabe ne bih uzeo i to je to.

Pozvaću ove brojeve svakako..ne umem ja da se bakćem sa takvim stvarima. Previše sam smotan.

Posted (edited)

@Decak Iz Vode

Imas bas prostu soluciju, koju moze svako da odradi - a to je da sa necim "podgojis" :) osovinicu suncobrana:

https://forum.garaza.rs/viewtopic.php?t=3810

Ili malo zahtevnije ali i trajno resenje, gde treba otvoriti suncobran, dotegnuti metal koji steze osovinu i spakovati sve nazad (nesto slicno sam odradio pre 20 godina na Stilu):

Edited by Ivan

Na jedvite jade sam našao suncobran i to ne potpuno isti kao moj, pošto očito nije iz auta sa istim paketom opreme. Moj ima ogledalce,a ovaj nema. Bilo je: daj šta daš.
Da mi je neko rekao da ga je toliko teško naći, ne bih verovao :dizzy:

Može lokot na oglas.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...