Jump to content
Goran
Ticma

Skoda Superb 2.0 TSI

Recommended Posts

Neko bi pomislio obicna Skoda..Neka te lepo sluzi i puno osmeha, a sigurno ce ih biti 0-100km za malo manje od 4s ( po recima prethodnog vlasnika )  Bolessst....

Edited by werp690

Vlade je covek legenda (vozio je rally pre), provozao me je u autu kako treba pre nego sto sam ga uzeo. Zbog opruga i balans stangli u krivinama ne mrda a osmeh je tu cim ga upalim u garazi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odlican je Superb. Benzinac za razliku, sto je po meni super. 400 ks je za mene monstrum...ali...lako se covek na snagu navikne. Bela boja je extra.

Srecna kupovina. Uzivaj u voznji. Javljaj iskustva

1 hour ago, Ticma said:

Vlade je covek legenda (vozio je rally pre), provozao me je u autu kako treba pre nego sto sam ga uzeo. Zbog opruga i balans stangli u krivinama ne mrda a osmeh je tu cim ga upalim u garazi emoji3.png

Ne poznajem coveka licno ali sam video opis automobila. Kao sto rekoh, boleeest....

Hvala ljudi, treba vremena da covek prilagodi stil voznje snazi ma koliko iskusan bio. Svakako nije pametno davati ga nekome “samo da proba” kako ide posto se lako otme.
Macan nosi isti motor tako da nema potrebe menjati uskoro
Elem, planiram da narucim alu karter, nesto ne volim plastiku. Video sam da rade i modifikovane pumpe za vodu ali ima vremena.

Vuk u jagnjecoj kozi...naocigled sasvim obican Superb..

Ne lezi vraze.

Puno bezbriznih km :)

Neka je sa srecom :D za ono sto si trazio verovatno ne postoji bolji izbor

I bas mi je drago sto je benzin pobedio, bas nisam fan TDI DPFa nakon dieselgate-a cak ni kada su 100% ispravni

Hvala, auto je zaista sve ono sto sam trazio, ima mesta, benzinac je i ima snage sasvim dovoljno
Dizel je bio zadnja opcija ali ono, bas bas zadnja i to ili Arteon 2.0 biturbo od 239ks ili Kodiaq VRS sa istim motorom.

Negde sam citao da im se taj bitdi sa 240ks nije proslavio, pa su ga "vratili" na 204ks cini mi se.

Svakako odlican izbor.
Srecno. :-)

Krije @Ticma mnogo toga :D.. Sve je samo nije obicna superba... Kaci sleeper slike u fazonu lepa superba, a ono drugacije ogibljenje, balans stangla, usis, izduv, interkuler itd.. 500+Nm ( benzinac :lol:)... 

0-100km ce ticma da kaze :lol: Otvori se malo.... 

Negde sam citao da im se taj bitdi sa 240ks nije proslavio, pa su ga "vratili" na 204ks cini mi se.
Svakako odlican izbor.
Srecno. :-)

Nije se proslavio zato sto su menjali ulje na 30000km a menjac u njemu je sa S3 i skoro je neunistiv uparen sa tim motorom.

Krije [mention=2409]Ticma[/mention] mnogo toga .. Sve je samo nije obicna superba... Kaci sleeper slike u fazonu lepa superba, a ono drugacije ogibljenje, balans stangla, usis, izduv, interkuler itd.. 500+Nm ( benzinac :lol:)... 
0-100km ce ticma da kaze :lol: Otvori se malo.... 

Vidim da si pratio oglas stavicu spec svega sto je radjeno, fina suma je ulozena.

Posteno jesam :D 

Nego cekam da se " otvoris" jer me zanima da li je ostao fabricki turbo?  Zanima me i sta je radjeno sa glavom, da li su kovane klipnjace ili stock izdrzava. Poluosovine? Cekam da se rasplete prica o jednoj "obicnoj" superbi... :D

Sve je fabrika sem navedenog sto si napisao, motor je fabricki kovan ali ne mogu da se setim tacno u kojoj meri. Trebalo bi da moze da gura do 500ks i 600nm, posle toga klipnjace kaput (tako su rekli ljudi koji pakuju motore za kes). Svakako trosak da se napravi kovan motor je oko 2500€ delova plus rad.

Sustinski stvarno nema potrebe da se ide dalje, a da auto ostane upotrebljiv za svakodnevnu voznju. (Naravno neko moje razmisljanje. Plus nisam znao da su fabricki kovani ) 

Vec ide nenormalno za da tako kazemo "obicne" automobile koji nisu spremani za 402.

Edited by werp690

Iskreno ja bih modifikovao jos samo par stvari gledano sa strane pouzdanosti i prljanja motora, ostalo je uradjeno i vise nego dobro.

Juce kupljen i montiran zimski set 18”, crna felna je zbog kontrasta. Na slikama deluje malo bezvezno ali uzivo dolazi do izrazaja.
8812e2924adcc087fb289de200e876ae.jpg
9a53543f4ca29c9006ab7bd80629ad60.jpg

Sale, jel bila bas bas dobra cena felni?
Prakticno dzaba, a gume gratis?

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Hahah bilo je u istoj ceni drugacijih felni ali sam hteo crne a gume, Nokian, hteo sam Kleber ali ih nije bilo pa sam morao da se otvorim

Svaka cast,odlican superb,ovako beli,sad mozes i mladence da vozis do oltara

Dobre su ove superb,mnogo ih ima vise nego pasata,sa kojim deli i platforme

i Srecno

Edited by silenci