Ticma 692 Posted December 21, 2024 Posle A6 neki ce reci sa konja na magarca ali…. odlucio sam da bude benzin ovaj put. Ono sto sam trazio ni jedan Audi nije imao a i kvalitet im nije ni prici onom koji je bio tako da Skoda Da ne duzim, 2016god, 110000km na satu, jedan jedini vlasnik. Nikad zimi vozena, stajala u garazi.Motor 2.0 TSI doradjen na skromnih 400ks, za sada. Od planova za sada zameniti sve moguce tecnosti i voziti Sent from my iPhone using Tapatalk 19 1 Ivan-Topola, Woodoo, nemanja84bg and 17 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 911 Posted December 21, 2024 (edited) Neko bi pomislio obicna Skoda..Neka te lepo sluzi i puno osmeha, a sigurno ce ih biti 0-100km za malo manje od 4s ( po recima prethodnog vlasnika ) Bolessst.... Edited December 21, 2024 by werp690 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 692 Posted December 21, 2024 Vlade je covek legenda (vozio je rally pre), provozao me je u autu kako treba pre nego sto sam ga uzeo. Zbog opruga i balans stangli u krivinama ne mrda a osmeh je tu cim ga upalim u garazi Sent from my iPhone using Tapatalk 5 shuxx, Woodoo, Ivan-Topola and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 19711 Posted December 21, 2024 Odlican je Superb. Benzinac za razliku, sto je po meni super. 400 ks je za mene monstrum...ali...lako se covek na snagu navikne. Bela boja je extra. Srecna kupovina. Uzivaj u voznji. Javljaj iskustva Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21337 Posted December 21, 2024 Baš lep, perfektan sliper Da te služi u zdravlju i veselju i zamenio ga Porsche 1 Nikola JTD reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 911 Posted December 21, 2024 1 hour ago, Ticma said: Vlade je covek legenda (vozio je rally pre), provozao me je u autu kako treba pre nego sto sam ga uzeo. Zbog opruga i balans stangli u krivinama ne mrda a osmeh je tu cim ga upalim u garazi Sent from my iPhone using Tapatalk Ne poznajem coveka licno ali sam video opis automobila. Kao sto rekoh, boleeest.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 692 Posted December 21, 2024 Hvala ljudi, treba vremena da covek prilagodi stil voznje snazi ma koliko iskusan bio. Svakako nije pametno davati ga nekome “samo da proba” kako ide posto se lako otme.Macan nosi isti motor tako da nema potrebe menjati uskoro Elem, planiram da narucim alu karter, nesto ne volim plastiku. Video sam da rade i modifikovane pumpe za vodu ali ima vremena.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 PremieRacing and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1961 Posted December 21, 2024 Mnogo troublefree kilometara ti zelim... Lutka Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 5061 Posted December 22, 2024 Vuk u jagnjecoj kozi...naocigled sasvim obican Superb.. Ne lezi vraze. Puno bezbriznih km Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3515 Posted December 22, 2024 Škoda, i to bela, pa još ide na benzin, i eto dobitne kombinacije ! Da joj opraviš te fabričke greške, i da te u zdravlju služi ! 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 692 Posted December 22, 2024 Juce kupljen i montiran zimski set 18”, crna felna je zbog kontrasta. Na slikama deluje malo bezvezno ali uzivo dolazi do izrazaja. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Reacher Gilt, igor0511, shuxx and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1510 Posted December 22, 2024 Auuuu kakva zverka!! Neka je sa srećom! Mislim da je u pravim rukama! Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3645 Posted December 22, 2024 Neka je sa srecom za ono sto si trazio verovatno ne postoji bolji izbor I bas mi je drago sto je benzin pobedio, bas nisam fan TDI DPFa nakon dieselgate-a cak ni kada su 100% ispravni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 692 Posted December 22, 2024 Hvala, auto je zaista sve ono sto sam trazio, ima mesta, benzinac je i ima snage sasvim dovoljno Dizel je bio zadnja opcija ali ono, bas bas zadnja i to ili Arteon 2.0 biturbo od 239ks ili Kodiaq VRS sa istim motorom.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 615 Posted December 22, 2024 Negde sam citao da im se taj bitdi sa 240ks nije proslavio, pa su ga "vratili" na 204ks cini mi se. Svakako odlican izbor. Srecno. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 911 Posted December 22, 2024 Krije @Ticma mnogo toga .. Sve je samo nije obicna superba... Kaci sleeper slike u fazonu lepa superba, a ono drugacije ogibljenje, balans stangla, usis, izduv, interkuler itd.. 500+Nm ( benzinac )... 0-100km ce ticma da kaze Otvori se malo.... 3 Decak Iz Vode, horvat and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 692 Posted December 22, 2024 Negde sam citao da im se taj bitdi sa 240ks nije proslavio, pa su ga "vratili" na 204ks cini mi se. Svakako odlican izbor. Srecno. :-)Nije se proslavio zato sto su menjali ulje na 30000km a menjac u njemu je sa S3 i skoro je neunistiv uparen sa tim motorom.Sent from my iPhone using Tapatalk Krije [mention=2409]Ticma[/mention] mnogo toga .. Sve je samo nije obicna superba... Kaci sleeper slike u fazonu lepa superba, a ono drugacije ogibljenje, balans stangla, usis, izduv, interkuler itd.. 500+Nm ( benzinac )... 0-100km ce ticma da kaze Otvori se malo.... Vidim da si pratio oglas stavicu spec svega sto je radjeno, fina suma je ulozena.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 werp690 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 911 Posted December 22, 2024 Posteno jesam Nego cekam da se " otvoris" jer me zanima da li je ostao fabricki turbo? Zanima me i sta je radjeno sa glavom, da li su kovane klipnjace ili stock izdrzava. Poluosovine? Cekam da se rasplete prica o jednoj "obicnoj" superbi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 692 Posted December 22, 2024 Sve je fabrika sem navedenog sto si napisao, motor je fabricki kovan ali ne mogu da se setim tacno u kojoj meri. Trebalo bi da moze da gura do 500ks i 600nm, posle toga klipnjace kaput (tako su rekli ljudi koji pakuju motore za kes). Svakako trosak da se napravi kovan motor je oko 2500€ delova plus rad.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 werp690 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 911 Posted December 22, 2024 (edited) Sustinski stvarno nema potrebe da se ide dalje, a da auto ostane upotrebljiv za svakodnevnu voznju. (Naravno neko moje razmisljanje. Plus nisam znao da su fabricki kovani ) Vec ide nenormalno za da tako kazemo "obicne" automobile koji nisu spremani za 402. Edited December 22, 2024 by werp690 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 692 Posted December 22, 2024 Iskreno ja bih modifikovao jos samo par stvari gledano sa strane pouzdanosti i prljanja motora, ostalo je uradjeno i vise nego dobro.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 899 Posted December 22, 2024 Konacno i predstavljen. Ja sam moju temu i zapostavio, posto mema puno toga da se napise sem redovnog.Uskoro susret dva sleeper-a Da vidimo kako se nose jedan sa drugim Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 1 shuxx and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 899 Posted December 22, 2024 Juce kupljen i montiran zimski set 18”, crna felna je zbog kontrasta. Na slikama deluje malo bezvezno ali uzivo dolazi do izrazaja. Sent from my iPhone using TapatalkSale, jel bila bas bas dobra cena felni? Prakticno dzaba, a gume gratis? Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 1 Tadej and Nikola JTD reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 692 Posted December 22, 2024 Hahah bilo je u istoj ceni drugacijih felni ali sam hteo crne a gume, Nokian, hteo sam Kleber ali ih nije bilo pa sam morao da se otvorim Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Bingodalton reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2799 Posted December 22, 2024 (edited) Svaka cast,odlican superb,ovako beli,sad mozes i mladence da vozis do oltara Dobre su ove superb,mnogo ih ima vise nego pasata,sa kojim deli i platforme i Srecno Edited December 22, 2024 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites