Jump to content
Goran
Djole Bravo

Dpass Smart Driver Assistance& Tehnički pregled

Recommended Posts

Poštovane kolege,dugo me nije bilo iako sam član od 2020,ali od sada pa nadalje ću biti aktivniji.Ovog puta koristim,priliku da vam predstavim proizvode kompanije,za koju radim,i usluge kojima se ja lično bavim.

Kompanija Dpass kao što sam i naveo u naslovu je nešto inovativno na tržištu.Nismo nalik šlep službi iako u ponudi u okviru paketa imamo i navedenu opciju u ponudi.Naš princip rada se vodi preko revolucinarne aplikacije i platforme koja u konekciji sa obd uredjajem pruža korisniku  apsolutni uvid u stanje njegovog vozila.Ukoliko se na vozilu pojavi neka greška u tom trenutku se konektuje uredjaj u preko naše aplikacije se očitaju greške i uradi printscreen greške koji se pošalje našem call centru.Naš call centar evidentira  o kakvoj se grešci radi i kontaktira korisnika ukoliko je neki cod greške koji iziskuje hitnu popravku.U ponudi imamo i pravnu pomoć,zastupanje u saobraćaju naplatu štete,nematerijane štete,kao i procenu istih.Preko naše platforme možete izvršiti i nabavku delova uz popuste od 10% 15% 20% u zavisnosti od same cene dela.Naravno imamo i šlep do 40km ukoliko vozilo nij u stanju da nastavi kretanje.U prilog stavljam link ka našoj web stranici.

dpass.rs

Takodje preko mene,možete izvršiti registraciju vaših vozila teretnih, putničkih,vozila,kao i teretni program.Autobusi prikolice kamioni motocikli itd.Pred priprema vozila za tehnički.U prilog stavljam kontakt podatke

asd.djordje.regvoz@gmail.com

asd reg voz instagram

06051999 69 djordje

On 11/18/2024 at 2:22 PM, neshaoct said:

@Djole Bravo

Koji je popust za ljude sa Foruma?

Popust je 50% na uredjaje dpass paketa.Akcijska ponuda,koja će za vas važiti i na dalje.

kontakt tel 069 693 432

djordje.oklobdzija@dpass.rs

Djordje

Edited by neshaoct
formatiranje