zipa13 217 Posted October 5, 2024 Jos nesto sto sam skoro dodao u garazu, jos uvek nije poslata iz Japana. 2003 156 GTA Selespeed Grigio Sterling -101400km -305mm Brembo(nabavljen vec 330mm kit) -Tempomat -Bose -Originalni alat i set za reparaciju gume, dva kljuca -Kompletan Unicorse izduv Kupljena pre 10 dana, ceka se slanje do mene. Stanje, bar na slikama je odlicno. Tehnicki pregled uradjen 4-og Septembra u Japanu, tako da bi sve trebalo da bude ok. Dugo, neke dve godine sam trazio gta sa Selespeed menjacem i volanom na levoj strani, jer su proizvedene samo u 361 primerak kombinovano, levi-desni volan. Za sad imam samo slike sa oglasa, i dva videa. 12 silenci, Milutinac, knezevic76 and 9 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14479 Posted October 5, 2024 Bruka od Zvuka, aždaja... I fantasticno stanje.. Bravo za Japance...! Reci mi, koja je logika da se iz dalekog Japana uvoze automobili evropskog porekla, alfa, fiat? 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted October 5, 2024 Just now, shuxx said: Bruka od Zvuka, aždaja... I fantasticno stanje.. Bravo za Japance...! Reci mi, koja je logika da se iz dalekog Japana uvoze automobili evropskog porekla, alfa, fiat? Hvala kolega. Ja nisam mogao da odolim kad videh slike Pa ima par razloga zasto uvozim iz Japana. Prvi, zivim u Vankuveru, u Kanadi, pa mi je Japan bukvalno preko puta okeana Drugi razlog, automobili iz Japana su generalno bar duplo bolje ocuvani nego bilo gde drugde u svetu, zbog strogih zakona itd. I naravno, male kilometraze. Ova siva mi je auto sa najvecom kilometrazom sto sam uzo otuda. Slanje iz Japana do mene je oko 1400-1500 eura. Slanje iz Evrope oko 5-6000 eura. Tako da to su razlozi za kupovinu iz Japana. 4 1 Reacher Gilt, DelPiero, Ivan-Topola and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14479 Posted October 5, 2024 Zaista odlicno stanje. I verujem da su dobro odrzavani. ALI, mi to vuce i visoku cenu? Ili gresim... Imas li neki link, gde se mogu pogledati ti automobili iz japana. 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted October 5, 2024 Pa cena je kao i svuda u sustini Moze se naci i jeftino, ali verovatno ima razlog zasto je jeftino. Imam linkove, ja gledam i po aukcijama, ali tu moras da se registrujes i das depozit da bi gledao. https://auction.japan-motor.com/japan https://www.carsensor.net/usedcar/detail/AU5912647657/index.html?STID=SMPH0002&RESTID=SMPH0001#mainBlock https://www.goo-net.com/usedcar/brand-ALFA_ROMEO/car-ALFA_156/ https://sp.beforward.jp/?sitemode=sp 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14479 Posted October 5, 2024 dobre 156tice, kliknuh na par komada, sve 3200ccm, znam ja gde da kliknem nego ove cene ne kapiram od 120-150 nečega,,, treba ovde i japanski kapirati 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2622 Posted October 5, 2024 Au svaka ti cast druze,em sto zivis daaaaeko u Vankuveru,i sto uvozis sjajne automobile i to iz Japana,to je za nas za Srbiju naucna fantastika.Koiko vidim imas dosta toga u garazi,sa uspehom u daljem radu 2 zipa13 and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted October 5, 2024 @shuxx Tako i ja, samo klikcem, i racuni stizu To su japanski jeni, moras da konvertujes da bi video cenu u eurima, ili dinarima. @silenciHvala kolega. Nemam drugih poroka, zato i tolika garaza 4 shuxx, silenci, Reacher Gilt and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5973 Posted October 6, 2024 Sve mi je jasno, auto je bruka stanje ovako sa slika, al' da baš želiš i da tražiš selespeed menjač mi nije jasno Btw kapa dole za kolekciju, za ljubav i za porok... 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted October 6, 2024 I za selespeed imam par razloga. Prvi i glavni, to nije isti Selespeed kao u 147/156 Twin Spark/JTS izvedbi(onaj problematican) GTA koristi sistem iz Maserati Quattroporte-a i F360/430 Ekstra brz i robustan robot,imao iskustva sa Quattroporte-om. Drugi razlog, da moze i zena nekad sa mnom na skup(strah je da vozi manuelni menjac, tripuje da ne ume, a ume) 3 Reacher Gilt, dekirs and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14479 Posted October 7, 2024 Ja ti se divim. Em sto znas, poznajes tematiku, em mozes... Samo napred. Mozes i ostalo iz garaze da predstavis, barem fotkama i karakteristikama u nekoj zajednickoj temi. Malo da balavimo... Znas ono... 2 zipa13 and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted October 7, 2024 @shuxxPrvi auto, od para koje sam samostalno zaradio je bila Alfa 155 2.0 8v TS. I tako je sve krenulo sto se tice automobila i odabira. Ja nisam neko ko uziva u novim automobilima(koristim ih kao dejli naravno u privatne svrhe i poslovno, zbog kvarova, garancije i gubljenja vremena oko kvarova, servisa itd) Bilo je nekad teskih vremena(bilo, ne povratilo se) kad se jedva skupi po 300-400din za malo plina, da se provoza auto. Sad je malo drugacije. Ja volim da petljam oko auta, to me smiruje Ustajem nocu u 1-2 ujutru(znaju ljudi sa ARCS foruma) popravljam, vozim itd. Uzivam u tim automobilima, a i ujedno u neku ruku su i investicija. Njima cena nece da padne sigurno. 2 shuxx and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14479 Posted October 7, 2024 Definitivno si spojio hobi, ljubav, i investiciju. Jos jednom Bravo. I samo napred 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted October 10, 2024 Auto stigao u luku, u skladiste kod brokera. Sad cekam da rezervisu kontejner i to je to. Upalio se i check engine, da ne bude dosadno 4 Zan Batist, horvat, Grafit and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14479 Posted October 10, 2024 Prelep prinerak. Tako Za poželeti... 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted October 10, 2024 13 minutes ago, shuxx said: Prelep prinerak. Tako Za poželeti... Videcemo kad stigne. Mada ne bi trebalo da bude problema. Svakako ce se raditi svi servisi odmah, sva ulja, svi filteri, nove gume, kocnice ako je potrebno. Posle toga, gas. 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted December 22, 2024 (edited) Paketic za Novu Godinu stigao I jedan kratak video https://youtu.be/pYvC5HCPB7U?si=wG0BWuGxxYiCK4On Edited December 22, 2024 by zipa13 10 Ivan, Zan Batist, Milutinac and 7 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14479 Posted December 22, 2024 Legendo. Svaka ti cast. 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted December 22, 2024 Fala kolega Taman imam zanimaciju cele zime da petljam oko auta Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2622 Posted December 22, 2024 Bravo,ti si kao iz neke bajke 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted December 23, 2024 17 hours ago, silenci said: Bravo,ti si kao iz neke bajke Eto, a moja zena kaze da postajem nocna mora 3 Ivan, shuxx and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted December 23, 2024 I ova je brutalna, kao i ostali vozni park! Bravo! Inace, Unicorse mi je uz Kida-Special omiljeni izduv na ovim V6 masinam. 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted December 23, 2024 Hvala kolega Delimo isto misljenje sto se izduva tice. Samo sto su sa cenama, uh. Da se najezis. Ali dobro, ljubav boli Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 705 Posted December 23, 2024 11 hours ago, zipa13 said: Eto, a moja zena kaze da postajem nocna mora Dobro te trpi..... 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 217 Posted December 23, 2024 Pa bolje ovo, no da se kurvam ili drogiram 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites