Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Posted (edited)

Pozdrav,

Koji akumulator ide u Fiat Freemont 2.0 awd 2015.? Inace nema StartStop! 

EDIT: molim moderatore da premeste temu kasno sam shvatio da sam u pogresnoj pisao

Edited by richard

Skup. 30ak hiljada je. Samo guglaj to sto si ovde napisao i sve ce ti se kazati. Specifican je i na specificnom mestu stoji. 

24 minutes ago, MiloshBg said:

Skup. 30ak hiljada je. Samo guglaj to sto si ovde napisao i sve ce ti se kazati. Specifican je i na specificnom mestu stoji. 

Jedan majstor mi je rekao da postoji neka opcija jeftinijeg, obicnog, posto nema SS? Posto ga moram menjati zanima me koje posledice mogu biti ukoliko se postavi taj obican? Inace ako sam dobro razumeo ne radi se uopste o AGM ili EFB akumulatoru vec nekakvom namenskom za Fiat Freemont? Molim vas ispravite me ako gresim. Hvala

Posted (edited)

Izgleda da je levi plus.

Pazi na senzor punjenja na klemi, mada i ako se ošteti normalno dopunjuje akumualtor.

Samo obrati pažnju na dimenzije

Edited by BaneJ

19 hours ago, richard said:

Jedan majstor mi je rekao da postoji neka opcija jeftinijeg, obicnog, posto nema SS? Posto ga moram menjati zanima me koje posledice mogu biti ukoliko se postavi taj obican? Inace ako sam dobro razumeo ne radi se uopste o AGM ili EFB akumulatoru vec nekakvom namenskom za Fiat Freemont? Molim vas ispravite me ako gresim. Hvala

Namenski za fiat freemont koliko ja znam, specifican je bio. Moguce da odgovara za jos neke brendove ali meni je trebao za freemont-a. Ovako nesto https://www.ebay.co.uk/itm/272122840003 

6 hours ago, MiloshBg said:

Namenski za fiat freemont koliko ja znam, specifican je bio. Moguce da odgovara za jos neke brendove ali meni je trebao za freemont-a. Ovako nesto https://www.ebay.co.uk/itm/272122840003 

Evo rezultata pre i posle punjenja, po ovome akumulator nije totalno prazan i nije za zamenu. Problem je nastao pre par dana, nakon rasparivanja RKE kljuca i nekoliko pokusaja da ga povezem, akumulator se ispraznio . Jedino sto mi pada na pamet je da je to nekakva blokada, tipa ne uspes da povezes RKE i on isprazni akumulator ... postoji li tako nesto?

20240827_143245.jpg