clockwork_orange 646 Posted July 29 U posledenje vreme EDB u Beogradu ubrzano menja strujomere svim korisnicima, uradjuju se strujomeri sa daljinskim ocitavenjem. Kao i obicno to ne rade strucni radnici EDB-a vec podizvodjaci koji nisu uvek na visini zadatka te se cesto desava da pomesaju zice i onda izgori vecina uradjaja u stanu Ukoliko dodju da vam menjaju strujomere obavezno oborite sve osigurace u stanu i po promeni insistirajte da izvrse proveru napona na vasoj spratnoj tabli pre podizanja osiguraca Ukoliko dodje do havarije potrebno je da zovete call centar i da prijavite, potom dolazi komisija da utvrdi cija je greska i radi se detaljan popis aparata koji su crkli , za svaki aparat trazite predracun za popravku u ovlascenim servisima koje prilazete u odsetni zahtev Onda cekate da vam se zahtev odobri i isplati steta a vrlo je moguce da ce taj iznos da vam prebace kao avans na buduce racune Srecno i vodite racuna 9 2 Woodoo, nemanja84bg, igor0511 and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 12780 Posted July 29 Hvala na upozorenju.Ostaje problem nestrucnosti.Ostaje problem, sta dok je taj aparat na popravci. Ajd da je npr TV, bez njega se moze. Ali zamrzivac, fruzider ili ves masina.Svakako, puno znaci ova objava i upozorenje.HvalaSent from my STK-LX1 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1895 Posted July 29 (edited) Meni prosle godine odradili to, mogli su uz to da daju besplatan laserski internet kad su vec tolko zasli u privatnost, no dobro radili su po kisi i posto sam tad radio od kuce meni dobro doslo, reko "hocete momci kafu sok posedite malo taman" i tako ja 3/4 smene odblejao snjima nista nije crklo i sve kao radi od onda. Obavezno screenshotovati radni nalog za svaki slucaj zbog gore navedene situacije u slucaju greske posto mislim da ne ostavljaju primerak. Edited July 29 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 519 Posted July 29 Promenili mi pocetkom maja meseca. Crkao strujomer pre nekih 15 - 20 dana. Dosli spojili me direktno, jos uvek ga nisu zamenili. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1895 Posted July 29 Bas me interesovalo, da li bi moglo da se nakaci na njihov internet sprovedem licne i skretnice i binge u switch Quote Share this post Link to post Share on other sites