danijel55 933 Posted April 22, 2025 Nisam.Imao sam zelju i volju za f10,do duse nisam se skroz ohladio,ali za sada ni jedan mi nije privukao paznju.Jednostavno ili su presli previse ili u losem estetskom stanju. Mislio sam da ljudi ipak malo vise vode racuna o tom ozbiljnom autu,ali sam se ipak za"ebao. Izgleda da cemo se družiti jos sa F34,a to nam nece tesko pasti Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1891 Posted April 23, 2025 Teze ces naci F10. Jurio sam ga i ja ali kad sam video sta se nudi, odustao. Preslo Boga oca a neretko i pazeno bas bas slabo. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4933 Posted April 23, 2025 @danijel55 nije zabrinjavajuće, mada bih rekao da je pri kraju životnog veka, ali mislim da mora makar još 30ak hiljada da služi besprekorno. @Flex ja sam prodao 2016 F10 520d vrhunski, što po pitanju stanja i opreme za jedan dan, rekao mi baš čovek da se nagledao dosta umornih primeraka, tj. neretko kad se nakači dijagnostika pokažu i po 600-700.000km, a i ovi primerci sa oko 300.000km pravih vidi se da nikad ništa nije menjano od ključnih stvari i većina stvari je nekako pri kraju životnog veka. Moj 520d sam uzeo sa nekih 50 hiljada km i vozio do 160 hiljada, samo sam preventivno zamenio ulje u automatiku. Video sam i tvoj oglas za kupovinu f10 530d, imam odličan auto, xdrive, zf8 sport (pedalice na volanu i nešto brži menjač od običnog), comfort sedišta sa memorijom, 360c kamera, keyless zaključavanje/otkljuhčavanje, otvaranje gepeka nogom, zatvaranje gepeka električno na dugme i daljinac, head up displej i stakleni šiber koji se otvara, ali ima na dugme i čvrst tapacirani neprozirni deo, pa kad se zatvori ne prži sunce kao kod onih auta koji imaju samo onu tanku zavesicu kod šibera, a i tiše je. Sve u svemu prezadovoljan sam autom, a pošto je kod mene od 2023, rekoh ajde možda da zamenim za nešto slično ili bolje, pa sam uzeo da gledam oglase i pogledao neke aute i okolini NS, užas šta se sve prodaje. Samo mi je 3.0 šestak opcija, a za noviji model u sličnom stanju i opremi ispada da trebam dodati duplo više para pa sam odustao do daljnjeg od zamene. Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1891 Posted April 23, 2025 Video sam ali kasno, vec si ga prodao. Pogledao milion oglasa i nekoliko primeraka uzivo i bukvalno mi nista nije bilo zadovoljavajuce. I na kraju odustanem od njega i uzmem G20 sa 60k predjenih i to je to. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 vagenovac reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4933 Posted April 23, 2025 Mislim da si naprsvio dobar posao, mala km, redovni servisi, samo da nije long life i ima da te sluzi godinama, prva veca stavka ti je servis automatika sto je tek na 120kkm.Ne znam jel tvoj mali hibrid ili obican dizel, cuo sam da neki ti mh znaju da zezaju, ali sve iskustvo iz druge trece ruke.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Flex reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1891 Posted April 23, 2025 I ja mislim da je ok. Ja svakako servis radim godisnje (predjem 5 - 6k) pa ce odrzavanje biti i vise nego na vreme. Odradio sam odmah mali servis, zamenio diskove i plocice pozadi i miran sam valjda do sledeceg malog. Cene u ovlascenom su bas klepanje ali jbg. Obican dizel i zadnji pogon. Gledao sam da izbegnem hibride i xdrive, muka manje. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4933 Posted April 23, 2025 Ako vozis mahom po gradu, gledaj da minimim jednom mesečno van grada provozas auto i neces imati problema.Moj f30 320d sam ostavio ženi jer nisam mogao da se bavim autom u tom momentu, došlo drugo dete 2023 itd. Ona ga vozi do vrtica i do posla 5km zadnje dve godine, a ja uzmem da napunim gorivo i napravim neki krug 20-50km i nema problema sa dpfom, bas sam skoro proveravao parametre.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 933 Posted April 23, 2025 Ako vam kazem da je drug vozio e87 2god penzionerski,saltao na 2000rpm,nikad nije presao 110kmh sa njim i mahom grad i medjugradska voznja i nikada problem sa dpf-om da li bi poverovali? Tesko je naci dobar f10 i to bas.Imao sam ponudu za jedan,ali crna boja neka hvala. Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 933 Posted April 24, 2025 4 nemanja84bg, TheWickerMan, MiloshBg and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1891 Posted April 24, 2025 Ako vozis mahom po gradu, gledaj da minimim jednom mesečno van grada provozas auto i neces imati problema.Moj f30 320d sam ostavio ženi jer nisam mogao da se bavim autom u tom momentu, došlo drugo dete 2023 itd. Ona ga vozi do vrtica i do posla 5km zadnje dve godine, a ja uzmem da napunim gorivo i napravim neki krug 20-50km i nema problema sa dpfom, bas sam skoro proveravao parametre.Sent from my SM-A556B using TapatalkI ne vozam nesto mnogo po gradu, vise napravim otvoreno. A i kad imam malo vise grada obavezno na 10-ak dana napravim malo otvorene voznje da prodise. Kontam da ne bi trebalo biti zajebancije sa dpf-om. Ako vam kazem da je drug vozio e87 2god penzionerski,saltao na 2000rpm,nikad nije presao 110kmh sa njim i mahom grad i medjugradska voznja i nikada problem sa dpf-om da li bi poverovali? Tesko je naci dobar f10 i to bas.Imao sam ponudu za jedan,ali crna boja neka hvala.A jeb'o ga ti, gde zbog boje propustas dobar primerak kad ga je vec tesko naci. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 933 Posted April 24, 2025 Veruj mi,nije crna boja za mene.Meni smetaju swirlovi na laku,kamoli ogrebotine Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1891 Posted April 24, 2025 Kapiram ali tesko ces ga naci i generalno, a jos i boju da ubodes. Ili da se protegnes do G30 eventualno. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 933 Posted May 29, 2025 Moze lock.Ode kod novog vlasnika. Share this post Link to post Share on other sites