Dash 40 Posted July 4 U potrazi sam za Lanciom Ypsilon mk2 (843). Ponuda na oglasima je trenutno nikakva, par komada mi se prodalo ispred nosa, pa ako iko zna nekoga ko bi prodao svoju, a nema je na oglasima. Trazim restyle 2006-2010, svi motori dolaze u obzir sem najslabijeg 1.2 i da auto ima kakvu-takvu opremu. Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7204 Posted July 31 @integralac ih cesto dovozi. Ja sam danas radio prenos mog tvinga na novog vlasnika. Prica decko kako je srecan sto je kupio od nas, kaze na oglasima ne mozes da nadjes pristojno stanje ili dobar primerak, a cini mi se kola nikada vise u ponudi... Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2643 Posted July 31 Imam jednu 2012 ali stariji model i upravo je 1.2 8v Dogovaram jednu 2007 restajling 1.4 16v u najboljoj opremi pa ako bude ponudicu. Hvala kolega Share this post Link to post Share on other sites
Ana1 0 Posted July 31 Pozdrav svima, Izvinjavam se ako sam samo upala na temu @integralac pratim i ja ukoliko se nešto pojavi, pošto je potraga preko oglasa ispostavlja se- uzaludna Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2643 Posted July 31 Ok, sve je usporeno zbog odmora ali bice, samo strpljenja 2 Dash and Ana1 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Dash 40 Posted August 1 @Dale Prijatelju sam trazio Corsu/Pezo 207 ove nedelje, ono je jezivo sta ljudi prodaju i koje novce traze za krseve... Ja razumem auto 3000 evra, ne treba da bude perfekcija, ali barem da je ispravan, a 90% nije. 2 Nikola 1.6 and Dale reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2756 Posted August 1 Imam ja 207 ako zanima prijatelja Share this post Link to post Share on other sites
Dash 40 Posted August 5 Hvala na ponudi, nasli smo mu 207 neki sa trulom sajtnom, bilo mu hitno, ahaha. Mehanicki je makar tip top. Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1317 Posted August 5 On 8/1/2024 at 1:12 PM, Dash said: @Dale Prijatelju sam trazio Corsu/Pezo 207 ove nedelje, ono je jezivo sta ljudi prodaju i koje novce traze za krseve... Ja razumem auto 3000 evra, ne treba da bude perfekcija, ali barem da je ispravan, a 90% nije. Ja prodadoh sestrin pre 2 godine... 2007. godiste, 1.4 16v na kais 90 i kusur konja, atestiran plin, uradjen veliki servis, zimski komplet guma, za 2600 otisao a 2 godine pre toga ga platili 3500. Mana mu bila sto su krov, hauba i gepek vrata bili delimicno oljusteni. Mesecima ga prodavali i na kraju otisao za smeh pare samo zbog stanja laka. Bio nam visak. Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2756 Posted August 5 (edited) Nije to bas mala mana taj lak kosta to dosta da se sredi i mnogi nece da kupe kola u takvom stanju, iskreno ne bih ni ja, a po meni mozda i veca mana je vti motor koji je bio u njemu, to kupuje samo ko ne zna sta kupuje. Edited August 5 by OMP Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1317 Posted August 5 Motor je bio 1.4 16v pezoov, na kais. VTI motor je na lanac. Jbga, sestra nije htela vise ulagati a greota da stoji. Kupio ga neki deckic na preporuku obliznjeg mehanicara. Kad god pitam kako pezo, uvek samo reci hvale, vozi se i ne gasi se i dosao do zakljucka da bolje sto je kupio i takav ispravan auto da se vozi i na taj nacin da ustedi za malo estetike nego da je kupio nalickan koji bi ga mucio i ne daj Boze ostavljao na putu i primoravao da se vozi gradskim prevozom. Inace autic kupljen u Veranu, prava kilometraza itd... 1 Dale reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2756 Posted August 5 (edited) Napisao si 90+ konja a taj 1.4 pezoov ima 88 konja i takodje nije najsrecnije resenje, bolji od vti ali daleko od 1.4 8v i 1.6 16v, problem su bregaste i kuciste istih a takodje hoce i u maloj pesnici klipa da procuka kao i da pusta ulje na dihtungu glave. Inace delovi za taj motor su prilicno retki kod nas a i kad nadjes kuciste bregastih i bregaste, a da su u ok stanju, za manje para kupis ceo polovan motor. Taj je bio ok primerak ali mnogi su se namucili i sa tim motorom, ja sam imao jednog, jedva ga napravismo tj jedva nadjosmo delove da ga sklopimo. Edited August 5 by OMP Share this post Link to post Share on other sites
Dash 40 Posted August 29 Nasli smo pravi Y posle visemesecne potrage. Moze katanac 6 Dale, Dzimbo, Decak Iz Vode and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites