Jump to content
Goran
nemanja84bg

VW Golf mk5 GT sport 1.4 TSI - topic v2.0

Recommended Posts

Posted (edited)

@italiano @Ivan @Reacher Gilt @MiloshBg Ljudi dodjem vozim sluzbenu barku i negde tamo nemanjina :D stajem na semafor kad neka simpa dama pored onako skroz neutralna ali simpa ... ja gledam ona nista ... pogledam u kolegu do mene reko "gle sad sta rade tjoroskopi od dve glave" :D metnem ih i opet se okrenem i ladno je provalila, pocela da vristi od smeha a sa njom i ja :D to je bilo tako legendarno da bolje nije moglo :P pobedio sam univerzum :D a bila je i jos jedna naknadno ta je bila napumpana i ona bacila osmeh ... al zato joj smartic olupan fino :D al nema veze bitan je lik u njima he he na ram pam pam , zato kolega dobio simpa ... kaze "sta je ostalo" , reko "pa ostala je valjda jedna kutijica" a ono neka kutija jedna ali vredna od oko 30 kila :D Dakle dan je bio legendaran :D 

Edited by nemanja84bg

Posted (edited)

Cuti vristao i ja od smeha ali kao finis najjace sa kolegom posle tih devojaka kao sta je ostalo a ja jedna kutijica nista posebno ono mrtav ozbiljan cak ni nisam znao da je kutijentina, a kutijica jedno solidnih 25 kila ono je bio slag na tortu morao covek na ruke da iznosi :lol: dolazim u firmu ljudi me gledaju misle da sam drogiran :D znaci oplakah :lol: da si video izraz na njegovom licu hahhaha :D Kaze  "sta kutijica ovo kutijentina" :D :D 

Edited by nemanja84bg

Posted (edited)

Ali kad je otvorio ona sa strane vrata :D jaooo kakav komentar carski "sta kutijica ovo kutijentina" :D :D Vristao sam svega mi ljudi mislili nije mi dobro :D a imao sam i jos jedan biser, pun pikap ali pun ...do cepa i dolazi lik bez kolica ...kaze da moze na ruke :D jaoo to je bilo ... sta je mislio da ce tri kutijice da utovari u radnju i to je to a? :D  @shuxx inace pikap je doblo maxi ... znaci u njega staje boga oca a covek dosao na ruke da izbaci a vreme ograniceno na nekih pola sata  :D 

Edited by nemanja84bg

Posted (edited)
32 minutes ago, MiloshBg said:

Mora da si ovlazio kad su ti uzvratile osmeh.

Tjoroskopi 2 glave raybanke oridjinale pa ti vidi mili sa onim P indeksom da su polarizovana sociva :P samo gangsterski kod mene jbg macora :P 

Edited by nemanja84bg