nemanja84bg 2843 Posted Wednesday at 06:25 PM (edited) @italiano @Ivan @Reacher Gilt @MiloshBg Ljudi dodjem vozim sluzbenu barku i negde tamo nemanjina stajem na semafor kad neka simpa dama pored onako skroz neutralna ali simpa ... ja gledam ona nista ... pogledam u kolegu do mene reko "gle sad sta rade tjoroskopi od dve glave" metnem ih i opet se okrenem i ladno je provalila, pocela da vristi od smeha a sa njom i ja to je bilo tako legendarno da bolje nije moglo pobedio sam univerzum a bila je i jos jedna naknadno ta je bila napumpana i ona bacila osmeh ... al zato joj smartic olupan fino al nema veze bitan je lik u njima he he na ram pam pam , zato kolega dobio simpa ... kaze "sta je ostalo" , reko "pa ostala je valjda jedna kutijica" a ono neka kutija jedna ali vredna od oko 30 kila Dakle dan je bio legendaran Edited Wednesday at 06:27 PM by nemanja84bg 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2854 Posted Wednesday at 06:50 PM Mora da si ovlazio kad su ti uzvratile osmeh. 4 nemanja84bg, shuxx, italiano and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2843 Posted Wednesday at 06:58 PM (edited) Cuti vristao i ja od smeha ali kao finis najjace sa kolegom posle tih devojaka kao sta je ostalo a ja jedna kutijica nista posebno ono mrtav ozbiljan cak ni nisam znao da je kutijentina, a kutijica jedno solidnih 25 kila ono je bio slag na tortu morao covek na ruke da iznosi dolazim u firmu ljudi me gledaju misle da sam drogiran znaci oplakah da si video izraz na njegovom licu hahhaha Kaze "sta kutijica ovo kutijentina" Edited Wednesday at 07:00 PM by nemanja84bg 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22292 Posted Wednesday at 06:59 PM I mi mislimo, oplakuj još jednom 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2843 Posted Wednesday at 07:01 PM (edited) Ali kad je otvorio ona sa strane vrata jaooo kakav komentar carski "sta kutijica ovo kutijentina" Vristao sam svega mi ljudi mislili nije mi dobro a imao sam i jos jedan biser, pun pikap ali pun ...do cepa i dolazi lik bez kolica ...kaze da moze na ruke jaoo to je bilo ... sta je mislio da ce tri kutijice da utovari u radnju i to je to a? @shuxx inace pikap je doblo maxi ... znaci u njega staje boga oca a covek dosao na ruke da izbaci a vreme ograniceno na nekih pola sata Edited Wednesday at 07:20 PM by nemanja84bg 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2843 Posted Wednesday at 07:22 PM (edited) 32 minutes ago, MiloshBg said: Mora da si ovlazio kad su ti uzvratile osmeh. Tjoroskopi 2 glave raybanke oridjinale pa ti vidi mili sa onim P indeksom da su polarizovana sociva samo gangsterski kod mene jbg macora Edited Wednesday at 07:23 PM by nemanja84bg 2 Ivan and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2843 Posted Friday at 10:13 PM (edited) @italiano @Reacher Gilt @MiloshBg @Ivan gledajte al je prilegao brajko ono kad te usere pa imas cukicu lufta, ili budes brzopotezni na ram pam paaammm Edited Friday at 10:14 PM by nemanja84bg 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites