nemanja84bg 2203 Posted June 29, 2024 Prosle godine filter plus ulje 5200 5300 dok ove godine za isto 6900 dakle ista radnja ... lepa inflacija nema sta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 821 Posted July 3, 2024 On 6/29/2024 at 12:42 PM, nemanja84bg said: @Bingodalton gle ti ovo , "made in bulgaria" kupljen u wint-u pa bolje kineskim 'ovnetom da me neko gadjao valjda ce biti bolje od gorenje super secka made in chajniz A sta onda da kazu u BMW-u kad bi na kablovima pisalo Made in Serbia. Sve je to ok, ako je njihova fabrika i original. Ja obicno pazarim Mann, nisam imao negativna iskustva. 2 Axic and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted July 3, 2024 (edited) Uvek sam gledao da izbor bude onako sporty , sledece na tapetu je nissan silvia s14 s15 i sl. Kad uporedim dve simpa masinice krivo mi sto sam ostao bez ove sa zelenim cajgerom ... steta svaki moj autic mora bit perfekt u takt ... @Reacher Gilt morace se zaduzi za neki kredit da cepamo po stazi ... nema druge Edited July 3, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted July 13, 2024 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted July 15, 2024 @Reacher Gilt pukla bruka, lik se trkao , 5tica isto i kaze "nema sansi da te stignem sta je to " haha reko "to je neki 1 tacka cetiri " njegov 2.0 ali dizelka po zvuku, moracu na neki chip tune da mu poravnam i dodam malo , poravnam neki sitnis ... mora to bolje ... bas je isao auto pre turbo servisa, mozda ide i sad samo ga nisam furao na full obrtaj ili sam navikao pa ga jos provaljujem na klapnici vs neravan put ... videt cemo ali za sad ide pali boost nekad i na 1500 obrtaja sto jos provaljujem ali videcemo ... kutija je rasprcana spravicu mu ja tu cold air intake pa ce vidimo a posle poravnanje plus jos konja ... morace da otopi maksimum po mojoj lancia specifikaciji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted July 17, 2024 Nista ne razumem. Ko je pobedio na kraju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1204 Posted July 17, 2024 Niko nista ne razume 3 2 PremieRacing, Nikola JTD, electronizer and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted July 17, 2024 (edited) Pa ja naravno zar se sumnjalo u drugacije ali iskreno je covek i priznao tako da zanimljivo iskustvo i to cenim , stim sto sa lancom su bile cesce takve situacije sigurno 10 puta vise pa kao poredim , i boja je bila lepsa na proslom vozilu al necemo zameriti na tim sitnijim finesama , to je sto je za sad bitno je da smo osvojili pehar Definitivno imam utisak da slicno skoro isto prijanjaju o asfalt kao karting nekako , tvrdje i precizno. Edited July 17, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted July 29, 2024 (edited) Dakle stiglo obavestenje , posto smo presli 2000km ocigledno mora i na godinu dana, sta raditi pitanje je sad ... nista cuknucu mu nulicu pa ce resetujemo interval @Reacher Gilt @Ivan vala bas ga vozim aktivno i dinamicno ... mizernih 2000km na godinu dana Edited July 29, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted July 30, 2024 Duzi djir po gradu , dakle guzve bez, potrosnja 8l , lepo lepo 1 Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 1, 2024 (edited) Teram ga kao floyd , malo bi mu macnuo neki zuti trim preko i po sajtni kako lepo radi boost pa onaj wastegate tssss kad se pusti gas , milina. GT djunta je to sa sitnim nutom Edited August 1, 2024 by nemanja84bg 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 10, 2024 Malo provere nije na odmet sve sljaka , telemetrija dobra, kompresor radi ... nije to tako lose na ram pam pam 1 Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 11, 2024 (edited) Al me hoce nesto ... kopam ti ja tako kad nadjem nesto neidentifikovano isprobao na accu i sljakaju, bljeste belo . @Ivan sta radim ja s ovim na 2 pina su mislim da su moji dzekovi na 4 ? Edited August 11, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 13, 2024 Turboladaaa je to samo na ram pam pam da puca i bljuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted August 13, 2024 On 8/11/2024 at 4:25 PM, nemanja84bg said: @Ivan sta radim ja s ovim na 2 pina su mislim da su moji dzekovi na 4 ? Svaki aftermarket xenon ti je na 2 pina (masa i napon u faru). Koji se uzimaju iz konektora sijalice u samom faru, dalje idu na balast gde se podize napon neophodan za formiranje Voltinog luka i odatle na sijalicu. Koliko vidim, ksenon sijalice su H7, a imas i dva razlicita balasta . Ovakav solidan AC set imas danas vec od 40 EUR. I to sa metalnom bazom sijalice (a ne plasticnom kao ova), koje su konstrukcijski kvalitetnije, lakse za montazu, tacno "sednu" u grlo u faru, itd. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 13, 2024 (edited) Thanx bro nema zna se ko zna znanje ostali na 3 popravna i 4 dopunske ne bi znali toliko a ovo sam nasao gratis good biznis haha sa shvecinog auta ... stim sto znas moje misljenje za aftermarket samo dizne turbo svecke pumpe za ram pam pam i sondza pleyer ili pionir sa simpa zvucnicima , a ovo da svetli kao jelka pfff mnogo greju brate i ono 23k 24k volti mi se ne svidja uopste , izgledaju dobro , pale odma kad sam ih vezao na akumulator al ta struja u tim budzama mi se ne svidja ... al vidim ljudi ih mahom stavljaju Edited August 13, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 821 Posted August 13, 2024 2 pina, jedan na masu, a drugi na ubrzanje Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted August 13, 2024 42 minutes ago, nemanja84bg said: mnogo greju brate i ono 23k 24k volti mi se ne svidja uopste Ksenon sijalica se primetno manje zagreva od klasicne halogene, po tom pitanju moze samo manje da przi reflektor ili soljice projektora. Ako mislis na balaste ili te dodatne plasticne kutije, maltene budu mlaki. Pomenutih 20.000-25.000V se inicira samo u trenutku paljenja gasa u sijalici, tj. prilikom formiranja Voltinog luka izmedju elektroda. To se vidi kao trenutak kada po paljenju svetla, ksenon sijalica jako bljesne. Iza toga se voltaza iz balasta obara na radnu, koja je samo par desetina V. A to se vidi kada se iza tog prvobitnog bljeska intenzitet svetla smanjuje, a zatim polako pojacava i intenzitet dolazi na radni. Danas uglavnom sve to sljaka lepo, komponente su prilicno trajne. Sve je to odavno ispeglano, sada su u pitanju AC setovi, imas i Canbus (ako su potrebni)... Za razliku od pocetaka tamo pre nepunih 20 godina, kada su ksenon setovi tek krenuli kod nas. I bili DC, neki losijeg kvaliteta, cak pravili i probleme sa radio prijemom ili im je trebalo par startovanja da upale sijalicu, npr... Ali i to su bili krs setovi (tipa tadasnjih Bear i sl.) koji nisu bez veze kostali 80-90 EUR. Jer si imao proverene setove koji su radili bez greske, ali i kostali tada oko 250 EUR. Otprilike toliko je bio i par dobrih projektora, kad ukljucis i otvaranje farova i montazu - prilicno skupa igranka u svoje vreme. 55 minutes ago, nemanja84bg said: a ovo sam nasao gratis good biznis haha sa shvecinog auta Danas su ti solidan balast ili ksenon sijalica vec od 10 EUR po komponenti. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 13, 2024 Hmm onda ovaj komplet ... 20ish jevreja hmm? Brzo se zagreje sijalica 30 sekundi i bas je vrela. Vala ne bih otvarao farove pa ne znam , ukruti se plastika vremenom a otvaranjem spicis zabice i cao farovi kaput mislim probao bi ako bi bas skidao maglu iznutra ali za sad su kristal na obicnim zutim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted August 13, 2024 9 minutes ago, nemanja84bg said: Hmm onda ovaj komplet ... 20ish jevreja hmm? Nista te ne kosta da probas . Zavisi opet i koliko je to sve staro i koliko su sijalice radile. Mada, kazem ti, to je danas sve bagatela u odnosu na vreme kada se pojavilo. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 13, 2024 (edited) pa nisu nesto preterano znam da su skinute na prvom tehnickom kao nije moglo na mecki A klase isto godiste ko golfic ... ne znam kako je prosli kupac to drzao ali delovali ok sljakaju deluju kao da ih je stavio za prodaju, i lepo je izgledalo privlacno za kupce iskreno mislio sam da su fabrika , bas za 500 kinte, pa pre ce mi ovi ojacani kablovi posluziti necemu nego za sitju da ih dam mecka klasika , razgazeno istroseno ocesano sa svih strana od strane zenske ruke ali sljaka i dalje 180 cdi mislim da je , preporucio bata da ne uzima 160 sa manje snage na ram pam pam, tako da te xenonke stoje sigurno 4ta 5ta godina , boze kolko je golf u boljem stanju a isto godiste ustvari mecka je godinu dana i novija kolko mi se cini Edited August 13, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 14, 2024 (edited) E moj legendarni @Ivan sad je glavni problem i utisak kad sednem u drugi auto ... kao da sam seo u *ovno "ebo i ksenone i ... samo turboooo do kraja da pucaaaa haha kako zabavan autic ... samo zvucnici i aftermarket pleyer kolka je to komplikacija pa tapacirunzi ... a sve je fabrika netaknuto zao mi da budzim i ne polomim neke zabice i cuda ... kida kako ide najbrzi na drumu hehe nema sledeci mora bit 400 konja plus ... kad bi mogao veci turbo da mu grunem i neku mapu da i kompresor doda odnosno da ga ne gasi nego da boostuje sve u fullu Edited August 14, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 16, 2024 Jedan mali tizer nesto mi ne radi boost kako treba cas hoce cas nece zna li ko sta se tu desava? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7404 Posted August 17, 2024 Ubaci u brzinu, stisni kvacilo o onda turiraj. Kompresor tj remenica preko elektromagnetnog kvacila se ne pali kada dajes gas na leru. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites