Saša82 6 Posted April 7 (edited) Izvinjavam se ako tema vec postoji prelistao sam par strana i nisam nasao slicnu... imam problem negde od 70km/h pa do 90km/h uglavnom to bude u 5toj brzini (mada ser oseti i u 4toj pri 90-70), gde dolazi do vibracija i podrhtavanja prednjeg dela. To traje dok je noga na papucici gasa cim se pusti gas, nestane... doda opet se pojavi.Vibracije i podrhtavanja nestaju polako ka vecoj brzini od 90km/h a pre 70km/h ih nema... Majstor je dizao auto nosaci spone sve ok.... gume su promenjene (balansirane) posto se isto desavalo i sa zimskim setom.... GP 1.3Mjet 2007 Edited April 7 by Saša82 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 724 Posted April 7 Proveri nosace motora, sva tri stradaju iako na oko deluju da su u redu. Najcesce prvo ode tkz reket, onaj donji skroz.Sent from my SM-A805F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saša82 6 Posted April 7 (edited) To sam menjao u zadnje 4g sva tri.... majstor kaze da su ok sumnja na poluosovinu.... Edited April 7 by Saša82 1 Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 517 Posted April 7 (edited) I meni lici na poluosovinu ali on nema sta da sumnja, lako je proveriti luft u istoj. Uhvati je "prodrma" vodoravno i vidi luft u istoj. Moze da bude homo ka tocku ili krstovi ( sa caurom ) ka menjacu, Samo krstovi ako imas srece. Ako nije ona, onda je felna, guma.... Ono sto mozes i sam je da prebacis prednje tockove pozadi, poteras i vidis da li trese onda. Edited April 7 by werp690 1 Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saša82 6 Posted April 7 gume sam menjao i balansirao, stvarno felne nisam probacu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1152 Posted April 7 Ovo liči na poluosovinu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted April 7 Poluosovina najverovatnije, ili onaj krst u njoj ako je desna u pitanju. Imao sam isti problem na Evu 1.3 mjet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saša82 6 Posted May 3 Promenio sam kompletnu desnu stranu zglob do menjaca lezaj polusovinu i krst... i dalje isto, ostala jos leva strana pa cu verovatno morati i to... jedino sto ne znam da li i solje gde ide krst? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1249 Posted May 3 Obicno to ide sve u kompletu, jer kad strada krst, naceta je ako ne i "unistena" i solja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saša82 6 Posted June 8 Solja bila problem (leva) Quote Share this post Link to post Share on other sites