Axic 21048 Posted May 10 Probaj da skines ali sve te plastike ja nekako iz navike radim kad je toplije vreme jer se i zabice i ostala ta plastika opusti i ne bude krta kao kad je hladnije i kad ume to da napukne. 1 Djole_M reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted May 11 Zaslužio...Послато са 22101316G помоћу Тапатока 1 Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted May 11 Update ,zamenih i prednje osvetljenje .....jebeno da se skine ,mislim frka je da ne pukne plastika . Izbacicu par slika sluzice nekom ko bude hteo da menja ....alat koji je koriscen necete verovati drska od kutlače Postoje 4 pina koje drze svetlo i jos 2 neke vinklice ne znam kako da ih nazovem Послато са 22101316G помоћу Тапатока 4 ISV_01, Ivan-Topola, shuxx and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2687 Posted May 15 Jel radiš ti još nešto osim što pereš taj auto svaki drugi dan? Ono, isteraš iz garaže, opereš, i vratiš u garažu. Šalim se malo, evo sad upao u temu, pa da ti čestitam i ja, sa zakašnjenjem...nek te služi i bolje i duže od onog švapskog proizvoda, da mu ne pominjem ime sad... 2 1 Aurelio, Djole_M and Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ortakov 839 Posted May 15 On 3/20/2024 at 6:06 PM, Djole_M said: Jedina nazovi zamerka za sada su rucice iza volana za žmigavce i brisače imam utisak da su malo dalje od volana ....kad dajes zmigavac malo trazis rucicu nije bas odmah do prsta... Isto je i na 500L. Još kada se upale duga svetla, skoro pa je nemoguće uključiti pokazivač pravca. Mada, tamo gde koristiš duga svetla, uglavnom nema potrebe da koristiš pokazivače ... p.s. super auto, da ga voziš u zdravlju i sreći! Sve mi se sviđa, boja, oprema, komplet izgled a posebno mi se dopada motorizacija, bez suvišnih delova sa 4 cilindra 1 Djole_M reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted May 16 @Sedla hvala hvala ,kako kažu čistoća je pola zdravlja ,znas me da volim da sve bude cakum pakum[mention=22452]ortakov[/mention] hvala ,lepo receno suvisni delovi što prostije to bolje Послато са 22101316G помоћу Тапатока 1 Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted June 15 ....jeste poliran ali mi ne da đavo mira ...aj reko ja jos malo da ga voskiram prvo sam se dvoumio oko one kornjače u spreju kao neki hibridni keramički vosak tako nesto ,ma reko daj da uzmem Color Magic ,evo rezultata .Ispalo top Sent from my SM-A556B using Tapatalk 4 ISV_01, Sedla, Ivan-Topola and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted July 29 BraćaSent from my SM-A556B using Tapatalk 8 Dzimbo, silenci, moron and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4134 Posted July 30 Meni definitivno jedan od najlepših Fiata. 7 Ivan-Topola, PremieRacing, italiano and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted July 30 Prvi duži put sa njim ,sasvim ok za putovanje unutra mesta skroz korektno ,gepek za nas četvoro taman....potrošnja koliko sam računao oko 6,6 litra. Najjači utisak LED svetla koja ubijaju kako svetle ,odmor za oči. Sent from my SM-A556B using Tapatalk 2 Ivan-Topola and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites