Ivan BG 742 Posted April 6 Hvala, hvala, za sada sluzi kako treba, lepo se vozi, nije nikakav potrosac, izgleda pristojno. 1 gorank82 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 742 Posted April 15 (edited) Opran i slikan ko za oglas: Sviđa mi se kako mu je legla ova felna, tvrđi je sad na ovim 18", najviše osećam na volanu, ali skroz prihvatljivo, ne umara vožnja. I zadovoljan sam onim sto sam dobio kupovinom Audija A3, za grad je odličan, na otvorenom se dobro drži, lepo se vozi i nije neki potrošac. Edited April 15 by Ivan BG 7 Decak Iz Vode, Lufti, gorank82 and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 742 Posted June 23 Pali, radi, ide.....do sada nikakvog probkema nije bilo sa autom, zavrsava sve zadato. Sledece nedelje treba da ga oteram kod majstora, da ga pretrese, priblizlo se letovanje. 3 gorank82, Ivan-Topola and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 742 Posted July 4 (edited) Da upišem sta je majstor našao, pregledan detaljno, za zamenu je bila manžetna do levog točka (menjana kad sam uzeo A3), pukla je šelna koja je drzi fiksiranu na zglobu, naravno grafitna mast izletela. Uzeta nova, zglob napunjen, fiksirana ponovo i to je to. Drugih nedostataka ili ulaganja majstor nije našao, kaže sipaj naftu i vozi. Edited July 4 by Ivan BG 5 nemanja84bg, ISV_01, Ivan-Topola and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mlnmnc 8 Posted July 5 (edited) Pravi lepotan Kolika mu je potrošnja i koliko te košta mali i veliki servis i cena registracije? Ja sam našao ovaj na Polovni automobili, pa me zanima da li vredi ove pare? Mnogo mi se sviđa ova kombinacija felni i boje auta.. Klik ovde Edited July 5 by mlnmnc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 358 Posted July 5 Vozio sam superb-a sa tim motorom, jako mali portosac ( barem na otvorenom ). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 742 Posted July 6 13 hours ago, mlnmnc said: Pravi lepotan Kolika mu je potrošnja i koliko te košta mali i veliki servis i cena registracije? Ja sam našao ovaj na Polovni automobili, pa me zanima da li vredi ove pare? Mnogo mi se sviđa ova kombinacija felni i boje auta.. Klik ovde Hvala. Potrosnja: Magistrala 5L Auto put blizu 6L Grad 8-8.5-9-10L....zavisi od guzve, ko kaze da trosi manje, ne govori istinu. Mali servis 150e Veliki servis 500e Prva registracija sa tablicama i saobracajnom blizu 50.000 din. Ovaj beli nije 8v posto je to CR motor, generalno zahvalni motori, jos uvek bez Ad blue, mane standardno za "novije" dizele, DPF, EGR, turbo, dizne. Steta sto nema led svetla napred i nazad, steta sto je 3v (meni licno to je ogromna mana), nema MF..... 3 mlnmnc, gorank82 and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mlnmnc 8 Posted July 6 3 hours ago, Ivan BG said: Hvala. Potrosnja: Magistrala 5L Auto put blizu 6L Grad 8-8.5-9-10L....zavisi od guzve, ko kaze da trosi manje, ne govori istinu. Mali servis 150e Veliki servis 500e Prva registracija sa tablicama i saobracajnom blizu 50.000 din. Ovaj beli nije 8v posto je to CR motor, generalno zahvalni motori, jos uvek bez Ad blue, mane standardno za "novije" dizele, DPF, EGR, turbo, dizne. Steta sto nema led svetla napred i nazad, steta sto je 3v (meni licno to je ogromna mana), nema MF..... Hvala za ove informacije! Bogami Prstenovi su skup sport.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7946 Posted July 6 Renault megan 3, 2010, 1.5dci 110ks, mali i veliki servis 50000 dinara, primera radi da navedem.Sent from my SM-A546E using Tapatalk 2 mlnmnc and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 742 Posted July 6 (edited) Motori na kais svi su tu 50.000-60.000 din za veliki servis. Opet to je izdatak sad i to je to dok je kod tebe, osim ako nisi taksista, 80-90-100kkm si miran ako ga ti uradis. Gimnastika sa onima na lanac je 900-1000-1300e ili koliko vec, tu je vec znatno skuplje. Edited July 6 by Ivan BG Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 742 Posted July 24 (edited) Bili do Grcke i vratili se, 1460km presao bez problema, potrosnja na tamo 5.2L vecinom bez klime (isli smo nocu), na ovamo 6.2L skoro sve pod klimom. Voznja po ogranicenjima 100-120-140km/h. Gorivo sipali u MK, kad smo isli bilo 77.50 den, u povratku pojeftinilo na 75.50 den ~ 150 din, odmah pun po ulasku u MK i pun u povratku pred samu granicu. Gepek zadovoljava potrebe, jeste da je bio pun do vrha, stalo je ipak sve. Inace voznja, A3 sa 2.0 tdi i Leona sa 1.9 tdi (kog sam imao ranije) ne mogu da se porede, ubrzanja, preticanja, drzanje na putu ili po krivinama.....ma sve je drugacije, nekako bolje, i ako ce neko reci pa to su ista kola (ja sam tako pricao), Boga mi nisu ista, nista nije isto. Malo je teglio iz Ikee: Sutra idemo put Zlatibora pa da vidimo kako ce to da obavi. Edited July 24 by Ivan BG 6 Ivan-Topola, nemanja84bg, IDzO and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted July 24 Jel to nei pori, mi smo ti bili u aqua suits, to je to ispred hotela rekao bih Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 Ivan BG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 742 Posted July 24 Jeste Nei Pori. Najbolji deo plaze je taj, tu smo se kupali 90% vremena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 189 Posted August 31 Ja sam prezadovoljan kako Leon leži u krivinama i kako je povozan auto i lak za vožnju, ako je to kod A3 još bolje onda bi svakako voleo da ga posedujem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 742 Posted October 25 (edited) Nisam nista pisao 3 meseca.....pali, radi, sluzi, ide....jos malo pa 10 meseci od kad je kod mene. Stavio mu danas zimski set tockova, ruzan mi, al udobniji jedno 3 puta. To mu je to za sad. Edited October 25 by Ivan BG 4 Ivan-Topola, MiloshBg, gorank82 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted November 1 Dobar auto, vidi se da je ocuvan i odrzavan. Quote Share this post Link to post Share on other sites