Panda cng 36 Posted January 28, 2024 (edited) Pa da pocnemo, vozio sam sve i svasta i na kraju uzeh ovaj luna park na tockovima, kojim sam inace veoma zadovoljan. Ovo su neke slike iz Italije prilikom uvoza, bice jos slika, radova, inovacija i kreacija. Edited January 28, 2024 by Ivan Sredjene slike i format 9 1 Axic, Woodoo, igor0511 and 7 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18016 Posted January 28, 2024 Metanac…svaka čast za izbor! 1 Panda cng reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Panda cng 36 Posted January 28, 2024 (edited) 17 година сам возио на гас и онда полудех под старе дане и купих првог и задњег дизела у животу, трпео га 5 месеци и продао. Тразеци по огласима неки ауто са провереним мотором и приступацним и једноставним одрзавањем а na наговор колегa такодје власникa Панди цнг узео сам и сам исту и нисам погресио. Edited January 28, 2024 by Panda cng 3 IDzO, PremieRacing and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Panda cng 36 Posted January 28, 2024 (edited) Jos neka slika: Za divno cudo, nije lupan, nije izgreban, nije cak ni poliran, enterijer ocuvan uredan i cist, uredno odrzavan, bez tackice korozije i sa pravih 193000 kupljen. Svaka cast inostranom vlasniku na tacnosti i pedantnosti. Nakon kupovine, uradio sam mali, veliki servis, zamenio set kvacila, kablove, svecice, da budem miran. Po pitanju estetike, ugradio sam multimediju i bocne vetrobrane i sad uzivancija. Edited January 28, 2024 by Ivan Sredjene slike i format 6 IDzO, shuxx, Loon123 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14208 Posted January 28, 2024 Srecna kupovina. I puno jeftinih kilometara.Zasto luna park na tockovima. Pandica je bas Sent from my STK-LX1 using Tapatalk 1 Panda cng reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Panda cng 36 Posted January 28, 2024 Hvala. Pa luna park zbog same voznje u njoj, veoma zabavan autic za voznju u tom kontekstu luna park, zabave radi. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5968 Posted January 29, 2024 Baš je dobra dicaPan Uživaj, a sve radove, kreacije i inovacije te molim da ovde dokumentuješ... Siguran sam da će mnogi želeti da isprate ovako legendaran autić kroz faze sređivanja 2 Panda cng and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Panda cng 36 Posted January 30, 2024 Стигао је материјал за нови пројекат, биће слика и кад се све греши. Топло препоруцујем свима и сваком да у дивљим градовима налик Тексасу какав је и Београд данас имају овакву стварцицу у свом возилу, цене су им данас смесне а могу бити изузетно корисне, злу не треба али оно је ту, нилад не спава! 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14208 Posted January 30, 2024 Daj neki link da vidim cenu i karakteristikeSent from my STK-LX1 using Tapatalk 1 Panda cng reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Panda cng 36 Posted January 30, 2024 Ova kamera je u pitanju. https://www.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/senzori-i-kamere/auto-kamera-rikverc-kamera-kamera-za-auto-novo/oglas/64789599?filterId=436 Uzeo sam i micro sd 32gb da bi sve to imalo svrhu i smisao. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Panda cng 36 Posted February 15, 2024 Kamerica je ugradjena i zadovoljan sam, za novac koliko kosta je vise nego odlicna i sto je najvaznije, sluzi svojoj svrsi. Ima vise opcija prikaza na njoj, snimak ispred, snimak iza ili snimak sa obe strane istovremeno kao i opciju za voznju u rikverc. Sam postipak ugradnje je jednostavan sem u delu na gepek vratima jer sam provlacio svo ozicenje za zadnju kameru pored fabricke intalacije. Sa akumulatora treba dovesti stalan plus, masu sam prikacio na ploci pored osiguraca u kabini. Adapter je na upaljac pa da ne zauzima mesto u kabini montiran je ispod volana i povezan a ozicenje putem levog a stuba provuceno do retrovizora i na zadnji deo vozila. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Panda cng 36 Posted February 15, 2024 Malo sam se pozabavio i kucistem kljuca koje je bilo malo izgrebano dok su tasteri bili propali pa je isto zamenjeno drugim sa ali epresa. Kuciste je doslo bez logoa koji je naknadno narucen. Potrebno je malo modifikacija u samom kucistu da bi se spakovala elektronika i baterija, svodi se na odstranjivanje pojedinih delova plastike. Kuciste je vrlo kvalitetno ali se kljucar posrao na moj rad narezivanjem maca koji je uneredio ali posto sam narucio dva kucista, narezivace drugi mac o svom trosku naravno. Da nesto zajebava, sgaraju se kablovi, stavljen drugi NGK set kablova za dva meseca, ovog puta uz nove bobine ali kablovi u mraku slave, bacaju vatromet na dzekovima bobina i kroz njih same, vide se munje. Nisam pametan koje i gde kupiti ali ajde, nek prenoci, smislicu vec nesto. Masina na autu perfektna, na 2000 km doliveno nepunih 200 ml 5w40 ulja. Idemo dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites