Dule 021 636 Posted November 16 Prodajem Giuliettu sa 2.0 JTDM motorom od 150 ks. Uvezena je iz Francuske. Presla je original 186230 km i ima servisne racune i specifikaciju iz ovlascenog servisa. U voznji je maksimalno utegnuta i bez ikakvih cvrcaka ili lupkanja. Spolja ima par sitnih cesica tj dve na zadnjm braniku i jednu na prednjem. Nazalost uhvatio je grad tj led i ima cvoke na krovu i haubi i jos poneka sto se da resiti ali necu da diram jer ja bih je i ovako vozio. Ima dobru opremu (polukozna sedista sa grejacima,crno nebo, navigaciju,tempomat,el.podizace stakala x 4, el. podesove retrovizore, modove voznje,USB,kozni volan sa komandama, 17" alufelne sa dobrim Dunlop M+S gumama, parking senzore, blutut,naslon za ruku...). Na ime kupca sa placenim porezom i potvrdom AMSS gde pise da je 2014. Kontakt telefon je 0631020110 a sto se tice cene ja stavljam minimalnu mogucu cenu tako da nema popusta ili dodajte na ovu cenu koliko hocete ali cena je bas dobra s obzirom na stanje,opremu i kilometrazu a ona je 7000 i kraj. 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3816 Posted November 17 ...moracu da se prijavim u emisiju 'Menjam zenu'... Bas dobro izgleda, srecno u prodaji ! 2 nobutado and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 636 Posted November 17 Oglas na Moj Auto sajtu. https://www.mojauto.rs/polovni-automobili/3218370_Alfa_Romeo_Giulietta_2014_god/?cena=high Na tom sajtu i oglasu mozete pogledati i video snimak automobila. 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 636 Posted November 24 Giulietta je inace u Trofeo opremi i realno vredi najmanje 8000 ali sam stavio cenu povoljniju zbog tog ostecenja od grada a koje nije strasno. Zbog toga je i dosla u Srbiju a ne zbog neke falinke ili kilometara. Quote Share this post Link to post Share on other sites