DiscoVolante 298 Posted October 3, 2023 Zna li netko odgovaraju li originalni krovni nosači sa 156 na Giuliettu?Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Strasni JA 75 Posted October 10, 2023 On 10/3/2023 at 4:13 PM, DiscoVolante said: Zna li netko odgovaraju li originalni krovni nosači sa 156 na Giuliettu? Hvala I mene zanima isto, ima li koja alternativa za te nosače, recimo da li odgovaraju, od Delte, Brava, G. Punta...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6131 Posted October 10, 2023 Gledajuci slike, cini mi se da moraju tiipski. Sistem je slican kao na Bravo/Delta sa navojem u stubu. Tu mora da odgovara i krivina na nosacu da se poklopi sa oblikom karoserije i okvira vrata. 1 Strasni JA reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
DiscoVolante 298 Posted October 10, 2023 156 ima dosta slične izgledom, naletio sam na originalne za 156, ali nisu mi blizu da isprobam.Negdje sam pročitao da i od Seata Leona druge generacije odgovaraju, mada su originalni nosači najljepši i njih bi se držao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6131 Posted October 10, 2023 https://gumatic.com/prodavnica/auto-oprema/krovni-nosaci-alfa-romeo-giulietta-5-vrata-2010-2014-alu-sipke-cruz-airo-t-dark/ 1 Strasni JA reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites