Veki1970 9 Posted September 18 (edited) Pozdrav iz Vinkovaca . Nakon dosta godina ponovo sam u društvu jedne talijanke. Nekad je to bila Alfa 166, a sad se družim sa Lanciom Deltom. Kupljena prije cca 3 tjedna, 2012.g., 1,4 t-jet sa tvorničkom plinom. Nadam se da će me dobro služiti neko vrijeme.... Edited September 18 by Ivan Prebaceno, sredjene slike i format 6 Dzimbo, silenci, Axic and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7231 Posted September 18 Najlepsa kombinacija poja za mene Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15423 Posted September 18 @Veki1970 Pozdrav i dobrodoslica na FLCS forum. PS: Prebacili smo temu u podforum za predstavljanje automobila clanova, sredili slike i format . Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12308 Posted September 19 Odličan! Boja i enterijer ❤️ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki1970 9 Posted September 19 (edited) Da, prava talijanka. Neka dobro izgleda, pa makar i imala neke svoje mušice ... Btw, farovi su ispolirani, felge očišćene, zadnji ležaj točka se raspao pa je i on zamjenjen. Još mi ostaje očistiti unutrašnjost, popraviti Blue & Me modul , pregledati MAF senzor i lambda sondu, javlja mi grešku : P0171 Sistem Too Lean, Bank 1, i onda dosta grublje radi. Edited September 19 by Ivan Sredjene slike 2 Axic and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 125 Posted September 19 tjet nema protokomer, bar ovaj moj 110kw. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3141 Posted September 19 54 minutes ago, Veki1970 said: P0171 Sistem Too Lean, Bank 1, i onda dosta grublje radi. Loša mapa plina. Lepa Jelta! 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki1970 9 Posted September 19 (edited) Hvala, majstor za plin mi je druga ulica od mene . Odmah ga zovem.... Edited September 19 by Ivan Ne citiraj prethodni post Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7231 Posted September 19 Nemoj odugovlaciti sa tim, moze napraviti mnogo veci problem. Koliko je to km presla ako znas?Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki1970 9 Posted September 19 (edited) 283000 Prethodni vlasnik ju je kratko vozilo, ali onaj prije njega je redovno servisirao, imam servisnu knjižicu iz Bosch servisa Auto Beli Šid. Krajem prošle godine je napravljen atest plina. Edited September 19 by Ivan Ne citiraj prethodni post 1 MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2474 Posted September 19 Takvu ja trazim ali sa TT motorom, da je na kraju napravim ovako 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 59 Posted September 19 (edited) @integralac Sta znam, meni je Lancia od Kappa-e na ovamo uvek pre delovala kao executive kocija na koju ide brdo hroma, a ovi chrome delete su mi nekako prikladniji nekoj Giuilietti, pa i Sport Bravo-u. Delti pre pristaju potpuno bele stopaljke i farovi sa blagim efektom ogledala nego ovo crnilo. Edit: a hrom da ostane. Edited September 19 by Ivan Skinut nepotreban citat, dodat tag 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18075 Posted September 19 12 hours ago, Veki1970 said: popraviti Blue & Me modul Možda da ga za pocetak resetujes ili ipak radi nego ne mozes da se povezes s telefonom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki1970 9 Posted Wednesday at 08:13 AM Skinuo sam minus klemu 15-ak minuta, nije pomoglo. I probao sam pritiskati windows tipku dok svira cd ali nije reagirao.Poslano sa mog M2012K11G koristeći Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15423 Posted Wednesday at 08:48 AM Desava li se sta kada pokusas da pritisnes dugme za glasovne komande ili ubacis flesku sa muzikom u slot kod menjaca? Pokusavam da vidim preko antene na krovu da li imas Blue&Me ili Blue&Me Nav... Ali je stavljena ta shark antena (koju bi btw sa tog auta juce skinuo), pa ne mogu da provalim. Takodje ne vidim plafonjeru na slikama, da li je Blue&Me Nav verzija ili obicna. Ako imas, mozes da se nakacis dijagnostikom i vidis da li ce se B&M uopste videti i registrovati. Ako je tu nema, a ne blinka kilometraza na boardu - ocigledno je prckano oko B&M. Najlakse i od cega mozes da krenes - otvori kuciste B&M centrale u kaseti ispred suvozaca, i za pocetak vidi da li centrala uopste postoji i da li je povezan njen plavi konektor (a uz te provere i reset si mogao da uradis iz kabine, umesto skidanja kleme). Mozda je crkla ili raskacena, pa je samo bivsi vlasnik sa Proxy Alignment pregazio originalnu konfiguraciju sa novom, kako bi resio blinkanje kilometraze (a koja se javlja u slucaju kada se trenutna konfiguracija razlikuje od OEM ucitane u fabrici). Desava se da, ako je auto imao fabricku navigaciju, izvade sa sve antenom i BM - radi prodaje, ugradnje Androida, itd... To opet mozes lako da proveris, tako sto uneses VIN u ePer, i vidis u kojoj je konfiguraciji auto originalno izasao iz fabrike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki1970 9 Posted Wednesday at 12:19 PM Kilometraža naravno blinka , ne stignem se pozabaviti s time zbog drugih obaveza, ali doći će i to na red.Zasad pokušavam riješiti grešku motora P0171 i motorić lijeve klapne klime. Čujem ga da radi ali ta strana puše samo hladno. Poslano sa mog M2012K11G koristeći TapatalkOvo je greška motora.Poslano sa mog M2012K11G koristeći Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki1970 9 Posted Wednesday at 12:36 PM A ovo greške klimePoslano sa mog M2012K11G koristeći Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3141 Posted Wednesday at 12:46 PM Siromašna smeša plina a za klimu ne gine skidanje table. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki1970 9 Posted Wednesday at 12:58 PM Od jučer vozim na benzin dok ne odem kod majstora, a i da vidim da li će izbaciti grešku i na benzinu.Da li se može makar ovaj lijevi motorić riješiti bez skidanja table, ne mogu trenutno ostaviti auto na duže kod majstora..Poslano sa mog M2012K11G koristeći Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18075 Posted Wednesday at 01:33 PM Jedino da sam probas da skineš centralnu konzolu oko menjača i one plastike sa leve i desne strane i pokušaš da nekako taj motorčić pokreneš, podmažeš ako mu pomogne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3141 Posted Wednesday at 07:08 PM Sređivanje klapni (osovinica) aktuatora ventilacije sa sve skidanjem table okvirno 8h rada. Uvežban majstor i za kraće vreme obavi sve pedantno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 883 Posted Thursday at 07:58 PM Lepa Delta bas! Sto se tice Blue&Mea, ja sam skoro radio popravku, samo je jedan dan pocela km da blinka i nije vise auto hteo da je prepozna. AUX je radio normalno. Poslao sam je kod nekog momka u Austriju, 100e popravka plus 25e postarina i radi kao sat. Pre se desavalo da ne prepozna USB fles ponekad, posle popreavke se to vise ne desava. Quote Share this post Link to post Share on other sites